- 20 Mart 2011
- 13.979
- 32.606
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oğlumda tutmuştu bunda yine erkek diyor inşallah tutmaz şöyle bir durum var ben 21 şubat sat mesela bugün doğum günüm 31 yaşla bakarsam erkek şimdi bakarsam kız görünüyo hangisine göre bakmam lazım ben kız istiyorum yüzükde deli gibi daire çiziyo oğlum sağımdaydı hep ultrasonla sağımdan baktı doktor şimdi solda hissediyorum inşallah kızdırHahahhaaha çok yaşa emi![]()
Hayırla sağlıkla dogsunlar Rabbim acılarını yaşatmasın yeter kiBenim oğlumda tutmuştu bunda yine erkek diyor inşallah tutmaz şöyle bir durum var ben 21 şubat sat mesela bugün doğum günüm 31 yaşla bakarsam erkek şimdi bakarsam kız görünüyo hangisine göre bakmam lazım ben kız istiyorum yüzükde deli gibi daire çiziyo oğlum sağımdaydı hep ultrasonla sağımdan baktı doktor şimdi solda hissediyorum inşallah kızdır
![]()
![]()
Burdayım canım bulantilarla bas etmeye çalışıyorum 9. Haftaya geldik şaka maka geçtiğimiz hafta dr a gittim kalp atışlarını dinledik herşey iyi görünüyor dedi işte böyle sen nasılsın neler yapıyorsunuz alış veriş vs yapiyormusunuz çok fazla giremiyorum bu aralar
Henüz hiç birşry almadım ben daha çok yeni diyeAlış veriş vs yapıyor musunuz kızlar netten falan
Benimde oğlumda çin takvimi tutmuştu bunda da kız diyor hayırlısıBenim oğlumda tutmuştu bunda yine erkek diyor inşallah tutmaz şöyle bir durum var ben 21 şubat sat mesela bugün doğum günüm 31 yaşla bakarsam erkek şimdi bakarsam kız görünüyo hangisine göre bakmam lazım ben kız istiyorum yüzükde deli gibi daire çiziyo oğlum sağımdaydı hep ultrasonla sağımdan baktı doktor şimdi solda hissediyorum inşallah kızdır
![]()
![]()
Erkek buyuk bi ihtimal ama usg 6_7 haftalik olmasi gerekiyomusBenimki sola yakın kese de fasulye gibi ne oluyor bu durumdakarından bakıldı
Rabbim hepimizin gonlune gore versin canim usg karnina koydugunda saginfamiydi solunda miBenim oğlumda tutmuştu bunda yine erkek diyor inşallah tutmaz şöyle bir durum var ben 21 şubat sat mesela bugün doğum günüm 31 yaşla bakarsam erkek şimdi bakarsam kız görünüyo hangisine göre bakmam lazım ben kız istiyorum yüzükde deli gibi daire çiziyo oğlum sağımdaydı hep ultrasonla sağımdan baktı doktor şimdi solda hissediyorum inşallah kızdır
![]()
![]()
Benim iki kizimda bulantilarim cok kotuydu 3 ay devam etti oldum korktugumdan ilacta kullanmadim hicbisey fauda etmiyo simdi bilantim yok midem cok dolu hicbirsey yiyemiyorum sizdede boyle oldumu yani kizda ve oglanda degisiyomu merak ettimNasil bas ediyorsunuz bulantilarla kızlar
Bende erkek bebişleri çok seviyorum eşim de ikisiniYarına ne kalmışben erkek hissediyorum eşim deli gibi kız istiyor, Rabbim ne verdiyse başım gözüm üstüne
![]()
O zaman Buda kızdır yüzük daire çiziyorda tam sabit ıskalamaz aslaBenim oğlumda tutmuştu bunda yine erkek diyor inşallah tutmaz şöyle bir durum var ben 21 şubat sat mesela bugün doğum günüm 31 yaşla bakarsam erkek şimdi bakarsam kız görünüyo hangisine göre bakmam lazım ben kız istiyorum yüzükde deli gibi daire çiziyo oğlum sağımdaydı hep ultrasonla sağımdan baktı doktor şimdi solda hissediyorum inşallah kızdır
![]()
![]()
İlk Oğlumdada hiç midem bulamadı çok haifti bundada öyle bakalım bu ne olckBenim iki kizimda bulantilarim cok kotuydu 3 ay devam etti oldum korktugumdan ilacta kullanmadim hicbisey fauda etmiyo simdi bilantim yok midem cok dolu hicbirsey yiyemiyorum sizdede boyle oldumu yani kizda ve oglanda degisiyomu merak ettim
Bende yarın atarım artık yorumlarınız tecrübeli annelerErkek buyuk bi ihtimal ama usg 6_7 haftalik olmasi gerekiyomus
Cnm o nasıl oluyor bebek sagdaysa erkek degil miydi yani ultrason çekiminde ne degişiyor li o ters mi çıkartıyor hanımlar ben anlayamadım orayıRabbim hepimizin gonlune gore versin canim usg karnina koydugunda saginfamiydi solunda mi
Valla Rabbim biliyo kuldanmi saklayacam iki kizim var benim hamileliklerim cok zor geciyo sirf onlar icin son kez deneyim dedim onlarda sabah aksam dua ediyolar erkek kardesimuz olsun diye tabi once sagliklisi hayirlisi oglum olursa dile benden ne dilersen benim icimede kiz doguyo ama Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin insallahİlk Oğlumdada hiç midem bulamadı çok haifti bundada öyle bakalım bu ne olck