- 30 Temmuz 2016
- 1.860
- 2.326
- 133
- 43
Sen aldın mı bir şey,bende hadi adetin ilk günü koyu kan gelir ya parca gibi o geldi birazda kan ...saniyelik olduHayırdır canım kaç haftalıksın benimde sabah oldu uzan biraz ilacını al
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen aldın mı bir şey,bende hadi adetin ilk günü koyu kan gelir ya parca gibi o geldi birazda kan ...saniyelik olduHayırdır canım kaç haftalıksın benimde sabah oldu uzan biraz ilacını al
Canim insallah biseyin yoktur uzan biraz guzrl haberlerle gel insallah hala devam ediyomuSen aldın mı bir şey,bende hadi adetin ilk günü koyu kan gelir ya parca gibi o geldi birazda kan ...saniyelik oldu
Yok bitti hızla geldi ve bitti,progestan aldım vajinadanCanim insallah biseyin yoktur uzan biraz guzrl haberlerle gel insallah hala devam ediyomu
Canim kaç haftaliksin, var mıydı böyle bisi ,korkma, progestan alma şansın varsa alıp hemen vajinadan alabilirsin . Inş tez zamanda sıkıntısız kesilir.Kizlar iyi geceler,kanamam basladi![]()
9+1 canım,aldım şimdi progestan i vajinadan aldım. 5 saniye sürdü kanamam, yoktu böyle ilk defa oldu.dr aradım progestan aldırdı,,,,yatıyorum yarın dr a gidicezCanim kaç haftaliksin, var mıydı böyle bisi ,korkma, progestan alma şansın varsa alıp hemen vajinadan alabilirsin . Inş tez zamanda sıkıntısız kesilir.
Inş bi sıkıntı yoktur canim, yarın bizleri de haberdar et. Rabbim yardımcın olsun ins9+1 canım,aldım şimdi progestan i vajinadan aldım. 5 saniye sürdü kanamam, yoktu böyle ilk defa oldu.dr aradım progestan aldırdı,,,,yatıyorum yarın dr a gidicez
Bne zaten progestan kullanıyorum canım benimde dün akıntımın rengi koyu sarıydı sabah lavobaya gittim peçeteye geldi önceki gün sancım olmuştu peçeteye sildikçe geldi 3 4 defa sonra kesildi tamamen rahim büyümesinden mi oldu dedim acaba ama bilmiyorum doktora gitmedim bende haftaya çarşamba gitmeyi düşünüyorum Bi aksilik olmazsa kesilince rahatladım ama bak seninde kesilmiş çok şükür endişe etme Bi sıkıntı olmaz inşallah Allah'a emanetSen aldın mı bir şey,bende hadi adetin ilk günü koyu kan gelir ya parca gibi o geldi birazda kan ...saniyelik oldu
Hayırlu haberler verbize ama bence normaldir çünkü rahim genişliyor damarlar çok yoğunlaştı9+1 canım,aldım şimdi progestan i vajinadan aldım. 5 saniye sürdü kanamam, yoktu böyle ilk defa oldu.dr aradım progestan aldırdı,,,,yatıyorum yarın dr a gidicez
Aynı sekılde benım kızımın gozunun onunden kasına dogru gıden bır damar var ama bılmıyorun aynı seydenmı bahsedıyoruzOğlumun doğduğundan beri kaşının arasında hafif çizgi var canım damar görünüyo yeşil gören herkes bunun arkası da erkek diyo bakalım inşallah çürütcem o totemi![]()
benım kızımın kasının ortada degılde gozunden baslıyor mavı damar cızgı dedıhınız omuBence var benim kmın kaşının ortasın da cizgi vardi oğlum oldu oğlumdada var bakalım hayırlısı
Gazdir canim o bu imkansiz bir durum ilerliyen donemlerfe gercek hareketlerini hisetigin zaman suan hisetiginin bebek olmadigini anlayacaksinKızlar bebek hareket etmeye başlamış benim programa göre saçma gelebilir ama ben esnerken gerinirken ve bazense normal otururken hissediyorum bebisi
Canım dur hemen en kötüyü düşünme. Kahve düşük değildir derler. Doktora git sen. İnşallah güzel haberlerle gelKanamam basladi kahverengi bu sefer,bir tane daha aldim.progestan .dr ne zaman müsaitse 9 dan önce randevu almıyor.bence düşük yapıyorum.tutunamadi yavrum.1.kalbi durmuştu,12.haftada...Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin
Ever canim muhtemelen Haziran annelerinde beraberdik orada aktiftimSizinle 2018 Haziran annelerinde karşılaşmış olabiliriz. Çünkü benimki de 10 Haziran doğumlu. Emmeyi kesmek sizi rahatlatır kesin. Benimki de uykuda hep problemliydi. Hala da geceleri kalkar. O yüzden geceleri güzel uyuyan çocuk hayalim. İnşallah bunda nasip olsa bariher anne eminim 5dkda uykuya dalan çocuk ister. Anneye rahatlık oluyor
Canım kötü düşünme kahveye dönmüş artık koyu kırmızı yoğun ve ağrılı olsaydı korkardın ama yat dinlen bütün güzel haberlerle gelKanamam basladi kahverengi bu sefer,bir tane daha aldim.progestan .dr ne zaman müsaitse 9 dan önce randevu almıyor.bence düşük yapıyorum.tutunamadi yavrum.1.kalbi durmuştu,12.haftada...Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin
Açık yeşil kılcal damar görünüyo canım geçer İnşallahAynı sekılde benım kızımın gozunun onunden kasına dogru gıden bır damar var ama bılmıyorun aynı seydenmı bahsedıyoruz
Hic korkma ben oglumda 7. Haftadan 11. 12. Haftalara kadar kahverengi pempe hatta bazen yavru agzi dokular bile dusurdum herseferinde gitti dedim suan beraber cizgifilm izliyoruzKanamam basladi kahverengi bu sefer,bir tane daha aldim.progestan .dr ne zaman müsaitse 9 dan önce randevu almıyor.bence düşük yapıyorum.tutunamadi yavrum.1.kalbi durmuştu,12.haftada...Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin