10 haftalık şuan tammasallah canım kac haftalıkerkek mi acaba
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 haftalık şuan tammasallah canım kac haftalıkerkek mi acaba
![]()
Canım erkek bebiş mi istiyonuz allh hepimizin kalbine göre versin10 haftalık şuan tamİlk yavrum erkek, bakalım kardeşi de erkek mi olacak
![]()
Hamileyiz sonuçta normaldir benceYaw canım benimde hiç mide sorunum yok ama kasık agrısı baş dönmesi ve yorgunluk var üstümden tır geçmiş gibi normal mı bunlar![]()
Erkeğe benziyor maşşalahKızlar az önce doktordan geldim bir bakın bakalım cinsiyet tahmini yapabilecek misiniz Remzi teorisine göreÇin takviminde bakmayı beceremedim
![]()
Maşallahh ama cok belli 10.haftada bebiş bu kdar büyükmü oluyo ya ayyyy bende 7.haftamdaym baya olusmustur bebek desene10 haftalık şuan tamİlk yavrum erkek, bakalım kardeşi de erkek mi olacak
![]()
Dr bisey soylemedimi cok erken ama erkek bebegi daha erken canlaniyomus ve gelisimi daha iyiymis derler Rabbim herkesin gonlune gore versin canimValla kızlar kız olsa da olur erkek de ikisi de evlatAma erkekten sonra bizde herkes gibi kız geçiyor gönlümüzden önce sağlıkla ama erkek de olursa abisiyle güzel oynar arkadaş olurlar
Herkes erkek dedi valla kız çıkmadı hiç
bende erkek hissettim çünkü bugün ilk kez
![]()
Hayırlısı CNım benimValla kızlar kız olsa da olur erkek de ikisi de evlatAma erkekten sonra bizde herkes gibi kız geçiyor gönlümüzden önce sağlıkla ama erkek de olursa abisiyle güzel oynar arkadaş olurlar
![]()
Birde erkek bebişler daha hızlı büyüyor diye tahmin ediymValla kızlar kız olsa da olur erkek de ikisi de evlatAma erkekten sonra bizde herkes gibi kız geçiyor gönlümüzden önce sağlıkla ama erkek de olursa abisiyle güzel oynar arkadaş olurlar
![]()
Banada öle dediler erkek bebeğin kalp atışı falan hemen duyulur kız daha nazlı olur dediler ama hurafemi bilemedimy
Dr bisey soylemedimi cok erken ama erkek bebegi daha erken canlaniyomus ve gelisimi daha iyiymis derler Rabbim herkesin gonlune gore versin canim
Nuba göre kız gibi canımKızlar az önce doktordan geldim bir bakın bakalım cinsiyet tahmini yapabilecek misiniz Remzi teorisine göreÇin takviminde bakmayı beceremedim
![]()
Progestan kullaniyorsan yan etkisi olabilir, cunku bende aynen oyleyim su an, bugun basladi bulantim, uyku hali, bas donmesi, sabah ilaci ictikten sonra olunca ilacin yan etkisi old. DusunuyorumKızlar bneim mide bulantim başladı kusma ikikere oldu ama midem fena
Basimagriyor halsiizm sürekli uyuyorum
Sanki 7ayluk hamileyim oys önümüzdeki crsamba 7haftlik olcm daha
Nasıl baktın ona kuzum anlatabilir misin bana birazcıkNuba göre kız gibi canım
İlk oğlum cinsiyetini saklamıştı kesin kız dediler kalp atışı hızlıydı kız dediler bayaa bir kız dediler ama Koç gibi erkek olduBanada öle dediler erkek bebeğin kalp atışı falan hemen duyulur kız daha nazlı olur dediler ama hurafemi bilemedim![]()
Canım biz Amerika’da yaşıyoruz onun için buradaki doktorlar bebek 20 haftalıkken falan cinsiyetini söylüyorlar normalde ama ikili üçlü testi yaptırırsan da cinsiyeti Kanda belli oluyormuş Ben de şimdi iki hafta sonra yine doktora gideceğim kan vereceğim bir de ultrason da yine bakacaklar umarım o zaman öğrenirim bir şeyler yazarım size dey
Dr bisey soylemedimi cok erken ama erkek bebegi daha erken canlaniyomus ve gelisimi daha iyiymis derler Rabbim herkesin gonlune gore versin canim
Ay gördüm kuzum şimdi o konuyu da buldum forumdaNuba göre kız gibi canım
%99 kız :) hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelir inşaAllah10 haftalık şuan tamİlk yavrum erkek, bakalım kardeşi de erkek mi olacak
![]()
Hadi hayırlısı inşallah canım benim. Bende baktım nub a kız gibi duruyor gerçekten%99 kız :) hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelir inşaAllah