BenBulantısı olan var mı varsa ne yapıyor ben bütün gün yatıyorum midem ağzımda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BenBulantısı olan var mı varsa ne yapıyor ben bütün gün yatıyorum midem ağzımda
tesekkur ederm cnm Allah ragzı olsun her isteyene nasip etsn rabbimbak dedim sana pozitif dusun diye
Coksevindim
sagol canımm insallahh 6+5 cıktı gec dollenmeymiş benm minnakGözünaydın canım darısı bana inşallah kaç haftalıksın tam olarak
Senşn de göğüs hassasiyetinin geçip bebişin in seninle olmasına çok sevindim canımBnmde çoktan geçti ama bu mide bulantısı kusma mideden gelen kötü kokular mahvediyor
Canım gaviscon un hiçbir zararı yok, daha çok ilk üç ay ihtiyac oluyor ya da son aylar artık bebek iyice mideyi yukarı taşıdığında. Ben gaviscon'u reflü için kullanmıyorum. Bana aç karna bir hap yazdı, o feci mide yanmalarım hafifledi şükür ama yediklerime de dikkat ediyorum. Keza ne desem hala boğazımda takılı sanki bu his 3 aydan önce geçmiyor, öncekinden biliyorumReflün için ne yazdı ben gaviskon yazdı ama başladım daha çünkü ilerde ciddi lazım olucak çok içicem biliyorum şimdiden alışmıyyayım dedim
Aminn inşallah canımm, amann olmasın bulantın. Hayata küstüm resmen yaaMaşallah canım benimde doktor kontrolüm yarın sanırım aramızda 1 gün var tahmini doğum tarihi olarakçok şükür bende bulantı yok gibi ama halsizlik yorgunluk ve sürekli uyku hali oluyor inşallah hepimizin sağlıklı ilerler ve kucağımıza almak nasip olur
![]()
kız bu daha mantıklı sayısalı tutturursam öle yapım hiç aklıma gelmemişti. Gerçi istanbulda şans oyunlarıda iptal edildi korona sebebiyle. O kalp atışı dinlenen dopplerden sağlık ocaklarında var işteöle dinliolarÜnlü olsaydım inan alırdımhatta bırak ultrasonu kişisel doğum doktoru alırdım yanıma asistan gibi
sürekli gözetiminde olayım kontrol etsin diye
![]()
Sağlıklı olsunlar inşallah canım yarın bende duyarım kalbini inşallah 7. Haftaya başlıyorum yarın bugün nedense tedirginim hiç hastaneye de gitmedim..sagol canımm insallahh 6+5 cıktı gec dollenmeymiş benm minnak![]()
İşte ben alırım sanırım ondan 12. Haftaya gelebilirsem sağlıklakız bu daha mantıklı sayısalı tutturursam öle yapım hiç aklıma gelmemişti. Gerçi istanbulda şans oyunlarıda iptal edildi korona sebebiyle. O kalp atışı dinlenen dopplerden sağlık ocaklarında var işteöle dinliolar
dua et bende crsamb gidecemtesekkur ederm cnm Allah ragzı olsun her isteyene nasip etsn rabbim![]()
Bende zararı yok die biliorum 12. Haftayada Allahın izniyle sağlıkla gelicez şekerim artık alır bize havanı atarsınİşte ben alırım sanırım ondan 12. Haftaya gelebilirsem sağlıklazararı yok fln yazıyor ama iyice araştırırım
![]()
merak etme ben senden daha beterimm doktorun odasına aglayarak girdimm dur dur negatifliklerini bana sacma sakin ol kz bak ben pozitif bi insanım yat sen bak gorucez bebegi dedi bana sagolsun dediği gibide cktıSağlıklı olsunlar inşallah canım yarın bende duyarım kalbini inşallah 7. Haftaya başlıyorum yarın bugün nedense tedirginim hiç hastaneye de gitmedim..
Güzel haberlerini bekliyorumm rabbiyesiri oku giderken odadan iceriye girerken rabbim hayrlsyla göstersm bebegini kalbinide dnleyindua et bende crsamb gidecem
Eşimde bana diyor kaç para bi ultrason cihazı alalım ya dieHehhhee valla olsa hergün bakarım ben de![]()
amin inşllahGüzel haberlerini bekliyorumm rabbiyesiri oku giderken odadan iceriye girerken rabbim hayrlsyla göstersm bebegini kalbinide dnleyin![]()
bende.merk etmiyor değilimEşimde bana diyor kaç para bi ultrason cihazı alalım ya die![]()
Rahatlamana sevindim canım maşallah :) okuyorum hep sağolasın canımmerak etme ben senden daha beterimm doktorun odasına aglayarak girdimm dur dur negatifliklerini bana sacma sakin ol kz bak ben pozitif bi insanım yat sen bak gorucez bebegi dedi bana sagolsun dediği gibide cktıbebek gorundu ben yolk kesesini soruyorum diyo bana sosyal medyadan arastrmıs gelmssn diyo kz bebegin var yolk kesesi olmazmı diyo ayy hem heyecan hem korku hem komedi tüm duyguları yasadım bugun
merak etme sende duyarsın kalb atısını hayrlsyla korkma rabbiyesiri oku hep
![]()
Dur bir o haftaya geleyim canım da, gerekirse gelir hepinizin bebişinin kalbini dinlerizBende zararı yok die biliorum 12. Haftayada Allahın izniyle sağlıkla gelicez şekerim artık alır bize havanı atarsın
Aaa ben kocama söledim şaşırma dedi bana kafayı yedin he iyice dediEşimde bana diyor kaç para bi ultrason cihazı alalım ya die![]()
hadi yaaa valla almak lazımm biz iyice kafayı üşüttük zatenRahatlamana sevindim canım maşallah :) okuyorum hep sağolasın canımevde bebek kalp ritmi dinleme cihazı var intde 300 lira civarı almak lazım valla ondan
![]()