Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullanıyorum canım 9 cıktı, ciddi eksiklik Olarak geçiyor ben hap olarak alıyorum.Kızlar d vitamini düşük olan var mı aranızda kan tahlilinde kaç çıktı sizin ben şuan damla kullanıyorum
benim dusuk 10 ckmstı damla kullanıyorm bendeKızlar d vitamini düşük olan var mı aranızda kan tahlilinde kaç çıktı sizin ben şuan damla kullanıyorum
En azından dr tahlil yaptırıyor ben yapalım dedim özel hastanede de yaptım ne d vit ne Demir ne b12 ye baktılarbenim dusuk 10 ckmstı damla kullanıyorm bende
doktora gittinmi cnm lekelenme vardi sende de ne zaman gideceksin.bende daha gitmedim ya.Nasılsınız arkadaşlar arada girdiğimden yazılanları okudum bazı arkadaşların sıkıntıları var onlar için üzüldüm ve dualarım onlarla Rabbım yavrularını sağlıkla bağışlasın inşallah... Bulantı benimde azaldı göğüs hassasiyeti de azaldı bugun Allaha emanet yavrular insan herşeyden tedirgin oluyo ama nasipte neyse başa o geliyo
Benim de göğüs hassasiyetim azaldı hemen randevu aldım bakalım Allah a emanetNasılsınız arkadaşlar arada girdiğimden yazılanları okudum bazı arkadaşların sıkıntıları var onlar için üzüldüm ve dualarım onlarla Rabbım yavrularını sağlıkla bağışlasın inşallah... Bulantı benimde azaldı göğüs hassasiyeti de azaldı bugun Allaha emanet yavrular insan herşeyden tedirgin oluyo ama nasipte neyse başa o geliyo
Kaç haftalıksın canm?Benim de göğüs hassasiyetim azaldı hemen randevu aldım bakalım Allah a emanet
11+4 şuan, yaklaşık bir haftadır böyleKaç haftalıksın canm?
Kaç haftalıksın canm?
10+4 canım aklım gitti iyce stresten11+4 şuan, yaklaşık bir haftadır böyle![]()
vitamin olarak regenesis kullanıyorum. onun içinde omega mevcut.Gunaydin hekese hanimlar sizler balik yagi kullaniyormusunuz ben kullanip kullanmamakla kararsizim hamilelikte iyi diyenler var bilemiyorum
benim de föğüs hassasiyetim azaldı. ama bunlar normal şeyler. çünkü bebek bğyüdükçe vücut alışıyor artık10+4 canım aklım gitti iyce stresten
Bunu duyduğuma çok sevindim çok teşekkür ederimbenim de föğüs hassasiyetim azaldı. ama bunlar normal şeyler. çünkü bebek bğyüdükçe vücut alışıyor artık
[/QUOTE]Hayir bunlar hurafe 2 oglum var bir kez dahi midem bulanmadi cok saglikli dogdular hcg hormonu midesi hassas olanlari etkiler yukseldikce bulanti yapar 16. Haftadan sonra hcg dusmeye baslar bulantilarda biter sakin olun her hamilelik kendine hastir
benim de mide bulantılarım kesildi birden karnımdaki gerginlik de yok oldu çok korkuyorumBunu duyduğuma çok sevindim çok teşekkür ederim![]()
Allah Allah ya ben de aynıyım mide bulantısı zaten olmuyordu bende, bir kilo vermişim. Belki normaldir bir tek biz değilizdirAynı sıkıntı bende de var 2 gündür midem bulanmıyor hiç 11 haftamı bitirmek üzerey
benim de mide bulantılarım kesildi birden karnımdaki gerginlik de yok oldu çok korkuyorum11+6 yım ben de
Canım ben de şu an 8+3 ama bir haftadır kesildi göğüs hassasiyetim, herkeste değişiyor, bu konuda endişelenme10+4 canım aklım gitti iyce stresten