2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yarın kontrole gidicem hiç tok gitmedim hep aç gittim yarın biraz geç gidicem saat 10 gibi okadar aç kalamam kesin yesem olur muki tok giden var mı ultrasonda görülür değil mi hem belki hareketli görürüm hep durgundular açlığa bağladım
Valla ben simdiye kadar hic ac karnina gitmedim gayette gozukuyor hatta daha hareketli oluyorlar tokken

Arkadaşlar günaydın bi sorum olucak. 19 haftalık gebeyim 5 gündür denize giriyorum dün biraz rahatsız etti deniz bugün sabahta koyu sarı bi akıntım olmuş ve idrarımda yanma var enfeksiyon kapmış olabilirmiyim. Ondan öncede az az oluyodu enfeksiyonum ama bugün akıntı biraz korkuttu. Tatilde olduğum için doktorumada gidemiyorum. Daha önce ilaç vermişti bunun için ama yanımda getirmedim. Bide geçen ay biraz kabız olmuştum zorlanmaya bağlı çok az kahve rengi leke gelmişti doktorum baktı sorun yok dedi ondan belli çok korkuyorum yine leke gelicek diye ama ondan sonra bi daha hiç gelmedi. Sizce ne yapmam lazım

Arkadaşlar günaydın bi sorum olucak. 19 haftalık gebeyim 5 gündür denize giriyorum dün biraz rahatsız etti deniz bugün sabahta koyu sarı bi akıntım olmuş ve idrarımda yanma var enfeksiyon kapmış olabilirmiyim. Ondan öncede az az oluyodu enfeksiyonum ama bugün akıntı biraz korkuttu. Tatilde olduğum için doktorumada gidemiyorum. Daha önce ilaç vermişti bunun için ama yanımda getirmedim. Bide geçen ay biraz kabız olmuştum zorlanmaya bağlı çok az kahve rengi leke gelmişti doktorum baktı sorun yok dedi ondan belli çok korkuyorum yine leke gelicek diye ama ondan sonra bi daha hiç gelmedi. Sizce ne yapmam lazım
Geçmiş olsun canım idrar yolu enf olmuşsun gibi. Nerede tatilsesin? Sağlık ocağına gidip misafir olarak bakılabilirsin. Bol bol su iç, maydanoz ye. Bunlar enfeksiyonu söker.

Geçmiş olsun canım idrar yolu enf olmuşsun gibi. Nerede tatilsesin? Sağlık ocağına gidip misafir olarak bakılabilirsin. Bol bol su iç, maydanoz ye. Bunlar enfeksiyonu söker.
Yaa ben gebe kalmadan öncede sürekli oluyodum gebe olduktan sonra daha sık olmaya başladım. Doktorum ilaç verdi ama bol su dedi bol su içtiğim zaman hiç bişe kalmıyo şu 2 gündür suda içmedim doğru düzgün sanırım iyice çoğaldı. Mersinde tatildeyim ama yakınlarımda da sağlık ocağı yok sanırım. Tavsiyelerini denicem canım çok teşekkür ederim

Doktorun olması şart değil idrar tahlili için herhangi bir dr a git idrar baktır yada bulunduğun yerin sağlık ocağına git enfeksiyon oluştu ise çaresine bakılır çok mu uzun süre kalıyorsun suda dikkat et kendine çok uzun durmasaydın

Yaa ben gebe kalmadan öncede sürekli oluyodum gebe olduktan sonra daha sık olmaya başladım. Doktorum ilaç verdi ama bol su dedi bol su içtiğim zaman hiç bişe kalmıyo şu 2 gündür suda içmedim doğru düzgün sanırım iyice çoğaldı. Mersinde tatildeyim ama yakınlarımda da sağlık ocağı yok sanırım. Tavsiyelerini denicem canım çok teşekkür ederim
Maydonoz yeme maydonoz gebelikte tehlikeli hep söylerler kanama riskini arttırır diye yanlış bir tavsiye vermiş olmayalım bence sen dr a git

Doktorun olması şart değil idrar tahlili için herhangi bir dr a git idrar baktır yada bulunduğun yerin sağlık ocağına git enfeksiyon oluştu ise çaresine bakılır çok mu uzun süre kalıyorsun suda dikkat et kendine çok uzun durmasaydın
Bi bakim olmazsa gidip öyle yapayım. Çokta uzun kalmadım en fazla yarım saat ama biraz kirliydi onunla alakalıda olabilir dün enfeksiyon olacağını anladım hemen çıktım. Ama geç kalmışım demekki :( bugün en az 3 litre su içmeye çalışım öyle çok kolay atıyorum

Maydonoz yeme maydonoz gebelikte tehlikeli hep söylerler kanama riskini arttırır diye yanlış bir tavsiye vermiş olmayalım bence sen dr a git
ilk haftalarda önerilmiyor maydonoz. şimdi kararında yenince bir sıkıntı yapmaz. ben yiyorum çoğu zaman. demet demet yemedkçe sorun yok😁

Bende kan sulandirici kullaniyorum nasil bir etkisi var ki
Karpuzun kirazın da kan sulandırıcı etkisi var tansiyon düşüklüğü yapabilir. Bak diyetisyenimi verdiği listeyi de atıyorum canım.
80B17792-1FE2-42C0-AD17-411DF5DE7FB1.webp

Wendy eğer önemliyse beni listeden çıkarabilirsin
herkese hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum

Kesinlikle öyle canım Kan değerlerine baktır hep. ben ayda bir tiroid hasta olduğum için gidiyorum niye geldin diyor bide aile hekimim şu tetanoz aşısı İşi bitsin hala böle olursa değiştirecem hemen.
Ben doktoru hiç görmedim.3 lere gittim 1 keresinde kan aldılar bozulmuş buraya yazmıştım. 2.sinde asiya gittim hemsireymis bi tansiyon ölçtü o kadar ayaklarım fil ayağı gibi olmuştu bakar mısınız dedim yanında biriyle lak lak yaptı sonra benimle ilgilenir misiniz dedim gelip elinin ucuyla bisey yok ödem o dedi.Bende biliyorum ödem old ne yapabilirim demiştim. 3.ye bebeği hissetmedim aşıdan 2 gün sonra gittim benim hemisr3 yokmuş yine çardak da kahve ve soda içen bi kadına yönlendirdiler ebeymis o.Bebegi dinledi karnimi yokladı falan sonra kızla dışarıda konuştuk o da evladını kucağına almak için çok şey yaşamış kanamalar erken doğum vs ilgilendi sen kaydını bana aldır dedi.Bende e nabizdan değiştim ama daha hiç gitmedim bakalım o ne yapacak.Cevremde duyuyorum gel bi kan tahlili yapalim falan diyen bana denk gelmiyor 😊😁Semt poliklinigine gittim 1 ay önce dahiliye bölümüne kadın tüm kan idrar vs testlerimi istedi detaylı baktı. Bi o doktor işte.

Ay bana kiraz mi kilo yaptı acaba geçen hafta bir kac gün içinde 2 3 kilo kiraz yedim😊
Ayy bende bir anda kilo aldim 1.6 kg gece n aya kadar şimdi toplamda 4 kilo almışım çok fazla karpuz kiraz tükettim. Her seferinde günde 1 dilim karpuz yiycem sadece 7 ad kiraz yerim diyorum yok olmuyor kendimi kaybediyorum

Geçmiş olsun ıslak mayo veya bikiniyle mi oturdun canım ben bazı yazlar iyi kurulanmazsam bende de oluyor hamilelikte daha fazla idrar yolu enfeksiyonuna veya mantara yakalanma oluyor. Ilacın varsa doktoruna sorarak kullan bol su iç iç camasirini da ütüle geçer inşallah. Bide maydonoz sakin yeme gebelikte yememen gereken ilk besinlerden düşüğe neden oluyor

ilk haftalarda önerilmiyor maydonoz. şimdi kararında yenince bir sıkıntı yapmaz. ben yiyorum çoğu zaman. demet demet yemedkçe sorun yok😁
Evet ama ben korkuyorum müthiş söktürücü özelliği var hamile değilken kür yapardım maydonoz limon kürü herşeyi söktürür atardı o yüzden ben şimdi salataya bi iki dal doğruyorum koku verecek kadar risk alamiyorum

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebiş iyi ama plesanta aşağıda doğum yolunun ağzını kapatıyormuş, kanama olabilir olursa hemen gel dedi. Böyle bir şey yaşamış olan var mı daha önce? Yukarı çıkabilir takip etmemiz laızm dedi.

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebiş iyi ama plesanta aşağıda doğum yolunun ağzını kapatıyormuş, kanama olabilir olursa hemen gel dedi. Böyle bir şey yaşamış olan var mı daha önce? Yukarı çıkabilir takip etmemiz laızm dedi.
Plasentanın gebeliğin başlarında rahime yerleşip yapıştığını ve sonuna kadar aynı yerde yapışık durduğunu biliyorum yer değiştirdiğini bilmiyorum

Back
X