Merhaba kızlar aldıklarınızın hepsi çok güzel

Bebişler sağlıkla gelip güzel günlerde kullansınlar

Bende geçen hafta gittim detaylı ultrasona 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Kontroller 4 haftadan 3 haftaya indi çok mutluyum :) Bende bir iki tavsiyede bulunacaktım tabiki zevkler ve imkanlarla da ilgili bizim evimiz küçük olduğundan kiler vb yer de yok o yüzden ben ilk bebeğimde katlanır küvet almıştım her yere sığıyor :) katlanınca şu şekilde oluyor.
Eki Görüntüle 2658281
Bir de ben alt açma çantası almıştım kızımla kış olmasına rağmen baya gezmiştik şimdi coronadan dolayı nasıl olunur pek tahmin edemiyorum ama bu çantayla baya rahat etmiştim. içine birkaç bez ıslak mendil ve yedek kıyafet koyuyorum üstünde de altını değiştiriyorum yanımda ekstra alt açma bezi taşımıyorum ister avm hastane gibi yerler olsun ister ev gezmesi vb olsun kısa süreli gidilen yerlerde bununla da baya rahat etmiştim kendi çantasının içine bile koyuyorum. En azından benim için derli toplu oluyor. Fiyatları eskiden uygundu bu ara çok artmış şimdiden almanıza gerek yok tabi ama ilerde ihtiyaç duyarsanız belki aklınıza gelir diye paylaştım :)
Eki Görüntüle 2658284
Eki Görüntüle 2658285
Bir de hepimiz bebeğimize en iyisini kullanalım istiyoruz ama bebeklerin ciltleri de farklı mustela kremler en iyisi diye geçiyor kullanan çoğu kişi de memnun fakat çevremde de benim kızımda da mustela pişik vb kremleri iyi gelmedi o yüzden alın ama bence fazla fazla alıp stok yapmayın önce bir deneyin eğer iyi gelirse devam edersiniz.