Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diş ağrısı olduğunu nasıl anladınızMerhaba anneler.diş agrisi sıkıntısı başlayan var mi bebeginde?bizde bugün başladı dogru anladıysam. Cok rahatsiz.erken degil mi diş için?
TeşekkürlerGündüz öğününde max 90 cc içiyor benim kızım. Gündüz 2 kere ,gece de yatmadan 1 kere veriyorum ben
Canım sirkeli su anlık o bölgedeki ateşi düşürür . Üstünü çıkar bide sürekli emzir . Aşı mi oldu. Calpolda 6 saaten önce bir daha verme. Oda ısısını düşür ayaklarında çorap olsun .b n bu şekilde 38 kürsüden düşürmüştüm 37.5 normal sayılıyor galiba 38 gelmedikçe endişelenmeMerhaba kızlar benim bebişin ateşli 37 derece ve üzeri bi ara 38,5 oldu sirkeli su ile düşürmeye çalışıyorum çok düşmüyor en son 37’7 ye düştü 1 çay kaşığı calpol da verdim hastaneye götürsem mi acaba
Eli surekli ağzında, salya artışı var, elini kulağına götürüyor emerken şiddetle, ağız kenarlari ısırık gibi oldu.gece 2 kez kalkardı saat basi kalmaya basladi.emzikle sakinlesirdi emzikli duramayip islak bez verince onu isirarak duruyor. Kendi uyurken uyuyamiyor artik.yeni degisti butun bunlar.gun icerisinde kendi yerinde dururdu kucakta duruyor simdi hepDiş ağrısı olduğunu nasıl anladınız
Sirkeli su yapmayın. Calpol düşürür bir süre takip edinMerhaba kızlar benim bebişin ateşli 37 derece ve üzeri bi ara 38,5 oldu sirkeli su ile düşürmeye çalışıyorum çok düşmüyor en son 37’7 ye düştü 1 çay kaşığı calpol da verdim hastaneye götürsem mi acaba
Diş hemen cikmyor ama sızısı başladı bizdede surkeli eli ağzında ağzı fena akıyorMerhaba anneler.diş agrisi sıkıntısı başlayan var mi bebeginde?bizde bugün başladı dogru anladıysam. Cok rahatsiz.erken degil mi diş için?
Besikte yatırabilirsin canım ben ikizleri öyle yapmıstım bir buçuk yasından sonrada odalarını ayırmıstımKızlar bebekler büyüyünce bir yaşına vs gelince nerede yatırmayı dusunuyorsunuz
Benim anneyanina simdiden zor sığıyor
Nasıl bir beşik cnmBesikte yatırabilirsin canım ben ikizleri öyle yapmıstım bir buçuk yasından sonrada odalarını ayırmıstım
Krem jel aldim rahatlattı nurse harveys bitkisel.Diş hemen cikmyor ama sızısı başladı bizdede surkeli eli ağzında ağzı fena akıyor
Bebegi koltuga yatırıp üstüne eğilin göğsünzle biberon gibiKizlar meme reddi ne zamana kadar devam eder acaba kızım 3ay 12 günlük ara sıra meme reddi oluyor ama bu aralar daha fazlalastı ya cok kafama takılıyor resmen kızımla savaşıyoruz![]()
Bende aldım bir jel daha doğrusu ablam aldı onu kullanicamKrem jel aldim rahatlattı nurse harveys bitkisel.
Kullanmamızı değil kullanmamamızı olacaktı oDiş için krem jelleri çok önerilmiyor. Biz de çıkarıyoruz ama jel sürmeyeceğim. Doktorumuz da kullanmamızı destekledi sorduğumda.
Ben park yatak almistim canim bakabilrsin nettenNasıl bir beşik cnm
deneyim bakalım emcek miBebegi koltuga yatırıp üstüne eğilin göğsünzle biberon gibi
Park yatak çok yer kaplıyor geldiBen park yatak almistim canim bakabilrsin netten
deneyim bakalım emcek mi