mutlu pazarlar
ben ek gida için oioi slikon tabak, bardak aldım fiyatı normalde uçuk ben babymall indiriminde çok uyguna aldım geçen ay. e bebekten mamajo kaşık, wee baby kaşık aldım. 5li sıvı geçirmez önlük aldım.şok markete dökülmez kase gelmişti onu aldım. alıştırma bardağı aldım bir de. kızımdan kalan birkaç birşeyim var zaten. cam rende, buharda haşlama aparatı, meyve vermek için emzik gibi süzgeç ve küçük tencere.
ikea antilop mama sandalyemiz ablamızdan kalmıştı zaten. ben ayrıca bumboo multi seat aldım oturması için. onu yanımda taşırım diye aldım.
yoğurt makinam var kızdan kalan ben mayalama özürlüyüm beceremiyorum da

yanımızda yiyecek taşımak için cam kavanoz aldım e bebekten yine kendinden kaşıklı.
aklıma gelenler bunlar. gerek var mu derseni aslında evet evdeki tabaklar kullanılabilir. ama porselen falan kırılabilir. ben belirli bir süre sonra blw yapacağım için kırılabilecek şeyler bize uygun değil. bir de yemek düzeni oluşturmak ve kendisine ait şeylerin olması çocuğu motive edecektir.
pahalı şeylere gerek yok hiç. e bebekte her bütçeye uygun şeyler var. geçen ay çok da güzel indirimler oldu. ordan topladım eksikleri ben