- 3 Temmuz 2013
- 4.153
- 4.209
- 248
Yok canim bunlar takviye olduğu icin reçeteye gerek yok. Istediğin eczaneden alabilirsin .Doktor yazması lazım dedi bu bebeklere dedi.kac aylık diye sordu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim bunlar takviye olduğu icin reçeteye gerek yok. Istediğin eczaneden alabilirsin .Doktor yazması lazım dedi bu bebeklere dedi.kac aylık diye sordu.
Ayyy masallah canim dişi çıktı mi yakışıklınin,Evet canim biri çıktı yanındaki de bugün yarin cikar şişmiş
Vermedi iste dedim bende üç aylık bebeğe bunu rrectesiz veremem dediYok canim bunlar takviye olduğu icin reçeteye gerek yok. Istediğin eczaneden alabilirsin .
Cnm 4.aydabaslaniyor bekle 1 ay daha ondan vermedi belki erken daha diyeBende burda duydun alayım dedim vermedi
OlabilirCnm 4.aydabaslaniyor bekle 1 ay daha ondan vermedi belki erken daha diye
Özel aşıları yaptırmadım canım alerjik olunca bünyesidinlenmek demeyeyim de ev/çocuktan başka bişi ile ilgilenmek diyelim, kafa dağıtıyor işte hep ev hep çocuk olunca insan bunalıyormuş :) menenjit yaptırdın mı sen?
Ocean kullaniyorum benKızlar kan damlası kullanacaksın dedi 4. Ay aşısında ebemiz hangi kan damlasını kullanıyorsunuz
Toz olan mi canimOcean kullaniyorum ben
Ocean kullaniyorum ben
Toz degil damla. Ocean microferResim atar misin
Bizimde bugün aşımız vardı demir ilacı vermişler onda paraben varmış heralde ocean falan alırız ama bunu kullanmak zorunda mıyız herkes kullanıyor mu acaba bizim doktorumuz vermiyormuş daha önce giden arkadaşım öyle demiş 9. ayda başlatmış kan ilacınaKızlar kan damlası kullanacaksın dedi 4. Ay aşısında ebemiz hangi kan damlasını kullanıyorsunuz
Sidefer kullanıyoruz biz 2 haftadır, bi sıkıntısı olmadı şükür.Kızlar kan damlası kullanacaksın dedi 4. Ay aşısında ebemiz hangi kan damlasını kullanıyorsunuz
Biz gitmiyoruz canim, bizim doktoru kendisi dedi her ay gelmeye gerek yok diye. 6 günlükken, 15 günlükken, 3 aylıkken gittik doktoruna. 5. Ayda çağırdı bir de .Birde merak ediyorum her ay çocuk doktoruna rutin kontrole gidiyor musunuz gitmek gerekli mi bir rahatsızlık yoksa sizce?
Ben götürüyorum her ay çünkü aşılarıda yapılıyor hemde doktor görmüş oluyorBirde merak ediyorum her ay çocuk doktoruna rutin kontrole gidiyor musunuz gitmek gerekli mi bir rahatsızlık yoksa sizce?
Biz her ay gidiyorduk da artık ben de her ay gitmesek mi acaba diyorum özel muayeneye gidiyoruz bide çok da birşey yapılmıyor boy kiloya bakıyor falanBiz gitmiyoruz canim, bizim doktoru kendisi dedi her ay gelmeye gerek yok diye. 6 günlükken, 15 günlükken, 3 aylıkken gittik doktoruna. 5. Ayda çağırdı bir de .
Bizde her ay götürüyoruz ama artık her ay gitmeli mi acaba ? Aşıları sağlık ocağında vuruluyor ama değil mi?Ben götürüyorum her ay çünkü aşılarıda yapılıyor hemde doktor görmüş oluyor![]()
Biz her ay gidiyorduk da artık ben de her ay gitmesek mi acaba diyorum özel muayeneye gidiyoruz bide çok da birşey yapılmıyor boy kiloya bakıyor falan
Bizde her ay götürüyoruz ama artık her ay gitmeli mi acaba ? Aşıları sağlık ocağında vuruluyor ama değil mi?
Biz her ay gidiyorduk da artık ben de her ay gitmesek mi acaba diyorum özel muayeneye gidiyoruz bide çok da birşey yapılmıyor boy kiloya bakıyor falan
Bizde her ay götürüyoruz ama artık her ay gitmeli mi acaba ? Aşıları sağlık ocağında vuruluyor ama değil mi?
Bizde böbreklere falanda bakılıyor biraz sıkıntılı olduğu için yoksa tabi ki sağlık ocağı yeterliBiz her ay gidiyorduk da artık ben de her ay gitmesek mi acaba diyorum özel muayeneye gidiyoruz bide çok da birşey yapılmıyor boy kiloya bakıyor falan