- 4 Ekim 2013
- 2.593
- 4.881
- 333
Hangi dr a gidiyorsunuz ,biz tekden isa üzüm.Bende 5.5 ayda minik minik tadım belki yaptırsam diye düşünüyorum 5 ay olmaya 1 hafta var daha bi 5 i dolu dolu gecirelimde bizde 6 yaklaşınca az az başlayabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi dr a gidiyorsunuz ,biz tekden isa üzüm.Bende 5.5 ayda minik minik tadım belki yaptırsam diye düşünüyorum 5 ay olmaya 1 hafta var daha bi 5 i dolu dolu gecirelimde bizde 6 yaklaşınca az az başlayabilirim
Alerji uzmanı sadece şehir hast var ona gidiyorduk hep ek gıdaya da onun kontrolünde başlayacağız genel muayenemizi de o yapıyordu ve ebemizHangi dr a gidiyorsunuz ,biz tekden isa üzüm.
Nasıl gidiyor diyet canım kakada toparlanma var mı? Benim kız hala sivi yapıyor kakayı normal mi acabaAlerji uzmanı sadece şehir hast var ona gidiyorduk hep ek gıdaya da onun kontrolünde başlayacağız genel muayenemizi de o yapıyordu ve ebemiz
Benimki de sıvı yapıyor ama normal diye biliyorum sonuçta sıvı tüketiyorlarNasıl gidiyor diyet canım kakada toparlanma var mı? Benim kız hala sivi yapıyor kakayı normal mi acaba
Valla dogdugundan beri sıvi yapıyor benimkide ama probiyotik ilk probiyotik kullandıgımızda baya kıvamlaşmısti 4 gün falan sonra tekrardan sulu oluyor..Benimki de sıvı yapıyor ama normal diye biliyorum sonuçta sıvı tüketiyorlarsıvı olmamasımı lazım doktora gittiğimde sorim bende
şüphe düştü
Kulanda.dis olma.ihtimali yüksek canimKızlar benim bebiş durmadan kulağını kaşıyor huysuzlanıyor ciddi bişey değildir dimi?
Tam anlayamadım canımKulanda.dis olma.ihtimali yüksek canim
Ay klavye değiştirmiş canim, dişten olma ihtimali yüksek demistim. Genelde diş ağrısı olan bebekler kulaklarını falan çekerlermiş.Tam anlayamadım canım
Aynı durum bende de var yumruk yapıp kulağına sürtüyor elini ağlarkenKızlar benim bebiş durmadan kulağını kaşıyor huysuzlanıyor ciddi bişey değildir dimi?
Ay klavye değiştirmiş canim, dişten olma ihtimali yüksek demistim. Genelde diş ağrısı olan bebekler kulaklarını falan çekerlermiş.
Bende dişinden dolayı öyle yaptıgını düşünüyorum da anneyiz işte ister istemez korkuyoruzAynı durum bende de var yumruk yapıp kulağına sürtüyor elini ağlarken
Bana öyle bir bilgi verilmedi ben genelde uyumadan önce veriyorum haliylen süt emmiş oluyoKızlar Demir ilacı bestiron damla veriyorum Dr bunu önerdi yalnız sağlık Ocağı ebem beslenmeyle arasında yarım saat olsun dedi süt be Demir birlikte olmamalıymış sizler Demir ilacını ne zaman veriyorsunuz
Sağmayı denesen rahatlatır makine yoksa elle sağsanKızlar göğsümde yumru oluştu dün sabahtan beri geçmiyor duş aldım duşta masaj yaptım sıcak havlu koydum ovdum yapabildiğim kadar çok ağrıyor ters emzirmede yaptırdım ama bebeğim öyle çok emmek istemiyor alışık olmadığı için.Başka ne yapabilirim? Mastit mi oldu acaba ateşim yok ama
Dişten olabilirKızlar benim bebiş durmadan kulağını kaşıyor huysuzlanıyor ciddi bişey değildir dimi?
Bize de aç karnına 5 damla dediBana öyle bir bilgi verilmedi ben genelde uyumadan önce veriyorum haliylen süt emmiş oluyo
Canim biz Sidefer kullanıyoruz demir ilacını. Eczacı bize açken verin dedi. Ben de öyle uykusundan (30-45 dk uyuyor ) uyanınca biraz bekletiyorum max yarım saat bekliyor. O arada veriyorum.Kızlar Demir ilacı bestiron damla veriyorum Dr bunu önerdi yalnız sağlık Ocağı ebem beslenmeyle arasında yarım saat olsun dedi süt be Demir birlikte olmamalıymış sizler Demir ilacını ne zaman veriyorsunuz