Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki de 3 5 13 nimenrix 4 6 12 bexsero dedi neden farklı bu uygulamalar??kızım yaz bebeğiydi benim. çıtçıtlı bodyler olmadan olmuyor çünkü o bez aşağı sarkıyor yukardan toplayan birşey olmayınca
1yaşta nimenrix vurulacağız sonra bexseroyu planlayacağız. benüm doktorum yaşına kadar yaptırmaya gerek görmedi
Benim doktorumda bu aylarda dedi ama ben bir yaşında yaptiracagim üç doz toplamdaBenim ki de 3 5 13 nimenrix 4 6 12 bexsero dedi neden farklı bu uygulamalar??
doktor kendi oluşturuyor takvimi. benüm doktorum zaten yeteri kadar aşı yoğunluğu var 1yaşa kadar ekstraya gerek görmedi. zaten pandemi süreci zamanımız evde geçiyor dedi.Benim ki de 3 5 13 nimenrix 4 6 12 bexsero dedi neden farklı bu uygulamalar??
ben kızda erken başlamıştım ama şimdi oyalanıyorum. 10gün sonra falan başlıcamBirde dolu dolu 5 ayı bitirince haftaya yani 5 ay 1 haftadan sonra galiba bizim doktor tadım yaptırmaya başlayacak sebzelerle başlayacağız
Güle güle kullansın minnoş canim,Öyle çocuklar ev işleri derken anca süt sağarken elime alabiliyorum telefonu
Umarım herkes iyidir
Buarada çivilden şunu aldım çok kullanışlı tavsiye ederim
Maşallah canim..Aynen öyle oluyor uğraşlar arttı bizde 5 ay olmaya 4 gün kala kontrole gittik 7400 g 67 cm 650 gr net almışız
Ben bebeğimi kucağımda sarılıp uyutmaya başladım yani o öyle uyumak istemeye başladı doğrusu basini omzuma koyuyor şarkı söylüyorum çok hafif biraz uzun sürüyor ama başka türlü uyumuyor bu aralar önce biraz dizimde biraz kucağımda gezdiririm şimdi basını boyle bir kaç gündür atak bitti heralde bizim yavaştan sanki bir sure rahatlayacagiz
Bizim de doktor 5. Aydan sonra başlarız dedi. Bizimki hem zayıf doğdu hem de yavaş kilo alıyor. O yüzden başlarız dedi bakalim. Nasıl geçecek bu süreç?Birde dolu dolu 5 ayı bitirince haftaya yani 5 ay 1 haftadan sonra galiba bizim doktor tadım yaptırmaya başlayacak sebzelerle başlayacağız
normal cnm. artık gramla ilerleyecekler4.ay kontrolu icin gittik kızım 7 kilo geldi 500gr almis az mı acaba ya doktorada gidemedik soramadim da
Kilo alımları giderek azalacak sanki benimki de öyle almıştı bence sorun yok4.ay kontrolu icin gittik kızım 7 kilo geldi 500gr almis az mı acaba ya doktorada gidemedik soramadim da
Bende istemiyorum aslında ama bi doktor günü gelsin de görüşeyim 5 buçuk ayı geçirsin en azindan diyeben kızda erken başlamıştım ama şimdi oyalanıyorum. 10gün sonra falan başlıcam
Çok iyi canım her ay 1 kilo alamaz artık 1 yaşında doğum kilosunu 3 e katlayacak şekilde zamana yata yata artık gram gram alacaklar4.ay kontrolu icin gittik kızım 7 kilo geldi 500gr almis az mı acaba ya doktorada gidemedik soramadim da
normal cnm. artık gramla ilerleyecekler
Kilo alımları giderek azalacak sanki benimki de öyle almıştı bence sorun yok
Sagolun kızlar gecen ay 750 gr almisti 500 gr mı görünce bi afalladım hemen aklima mama vermek geldi yaÇok iyi canım her ay 1 kilo alamaz artık 1 yaşında doğum kilosunu 3 e katlayacak şekilde zamana yata yata artık gram gram alacaklar
Canim burası 2020 kasım anneleri grubu, sen 2021 kasım.annelerine girmen lazım.. hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebisin insSelamlargruba beni de eklermisiniz 5 hafta 2 günlük Kasım annesi olucam büyük ihtimal
![]()
Biz nerdeyse 6 olucaz 5.ayda 900gr aldi boyu da 3cm uzadi kilosu 7650 boyda 65cm di cnmBize doktorumuz 7. 9. Ve 21. Aylarda Beksero, 13. Ayda da Nimenrix önerdi.
5. Ay kontrolune giden var mı kızlar? Biz bu ay memlekette olunca gidemeyeceğiz. Bebislerin kilo alımı, boyları nasıl?
Geçen yıl ki hatıralarımız aklima geldi ne güzeldi bulantılar başlamadan hemen öncesi 5 haftalık hamilelik en heyecanlı günler düşünüyorum da ne kadar sakin bir hayatım varmışCanim burası 2020 kasım anneleri grubu, sen 2021 kasım.annelerine girmen lazım.. hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebisin ins
Hayırlı olsun canim hamileliğin sağlıkla doğsunSelamlargruba beni de eklermisiniz 5 hafta 2 günlük Kasım annesi olucam büyük ihtimal
![]()