İlk denemenizmi Cebeci ti baya övüyorlardı demekki doktorlar mı farklıYok valla hiç memnun deglm ilgilenme sıfır empati sıfır kakara kikiri işler ilaç için rapor dyoruz rica minnet tm diyolar ilaçlar rapor cıkacak zamandn önce dye rapor gecerli olmuyo tüp bebek için tedavye basladm aşılama yapıcaz yoksa tüp bebek raporı cıkmıyo asılama için diyo ve bunu bn ilaça basladm gonal f icn kullandıktan snraki zamanda diyo bn o zamana kdr tüp bebege basladık sanıuorum bundan snraki sürec nasıl ilerlicek dedgmde ultrasona bakmadn bsey diyemem dyo mecburiyet işte katlanıyoz ne yapaln
Hiç blmiyorum doktorun adını dahi bilmiyorm iki seferdir bi kadın bakıyodu bugn olgunlaşmş yumurtalara bi erkek doktor baktı eee sonc diyorum doktor bey hocasına danısacak ona göre aşılama günü planlamanz yapılacak diyo hiç mi bişi blmiyo anlamadmİlk denemenizmi Cebeci ti baya övüyorlardı demekki doktorlar mı farklı
Sorun neydi pekiHiç blmiyorum doktorun adını dahi bilmiyorm iki seferdir bi kadın bakıyodu bugn olgunlaşmş yumurtalara bi erkek doktor baktı eee sonc diyorum doktor bey hocasına danısacak ona göre aşılama günü planlamanz yapılacak diyo hiç mi bişi blmiyo anlamadm
Hiç blmiyorum doktorun adını dahi bilmiyorm iki seferdir bi kadın bakıyodu bugn olgunlaşmş yumurtalara bi erkek doktor baktı eee sonc diyorum doktor bey hocasına danısacak ona göre aşılama günü planlamanz yapılacak diyo hiç mi bişi blmiyo anlamadm
Çocuk olmama sebebni diyosan acıklanamayan infertilite diye yazıyo tatlm bişi bulamadılar yumurta vr sperm vr hareketli sayısı çok çok iyi olmasa da aşılamayla dha düşüklern bile tutmuş rahim filmi temizSorun neydi peki
Arkadaşlar ben de bu ay başlıcam reglimi bekliyorum bakalım nasıl geçecek süreçaynen en bastan beri hayyirlisini istiyoruz bizde negatif i duyunca vardir bundada bir hayir deyip gezmeye ciktik :) elh tevekkul edince rahat oluyor insan. umidimizi kaybetmek yokk
Açıklamayan infertile bişey yokta sebebi bulanamayan infertile vardır diyelim illaki bişey vardırda DNA hasarına falan baktırdımızmı eşinizde morfolojiye falanÇocuk olmama sebebni diyosan acıklanamayan infertilite diye yazıyo tatlm bişi bulamadılar yumurta vr sperm vr hareketli sayısı çok çok iyi olmasa da aşılamayla dha düşüklern bile tutmuş rahim filmi temiz
Olma ihtimali varmı 0lursa süper olur yoksa sırf prosedürmüİnsallah alırsn bnde rapor cıksn dye tüp bebektn önce aşılama yaptrcam perdembe gnü
Hadi hayırlısıyla bekliyoruzArkadaşlar ben de bu ay başlıcam reglimi bekliyorum bakalım nasıl geçecek süreç
Morfolojye bakıldı evet iyi dedi doktor dna hasarına düşük olunca gidilmiyo mu asılama yapılck bu ay olmazsa tüpAçıklamayan infertile bişey yokta sebebi bulanamayan infertile vardır diyelim illaki bişey vardırda DNA hasarına falan baktırdımızmı eşinizde morfolojiye falan
Bnce sırf prosedür bes senede hiç hamle kalamadm ama doktorlar sperm ileri hareketli sayısnı asılsmayla olableck sayıda giyoOlma ihtimali varmı 0lursa süper olur yoksa sırf prosedürmü
`aciklanamayan kisirlik` olarak geciyor, çiftin çocuk sahibi olmasının önündeki engelin tam olarak tespit edilememesi durumu olarak da tanimlaniyor. bende ayni durumdayim... Renkli film, gen testi vb testler yapildi ve hersey gayet normal, ama hamile kalamama sebebim bulunamadigi icin dr lar `unexplained infertility` ( aciklanamayan kisirlik) diyorlar.Açıklamayan infertile bişey yokta sebebi bulanamayan infertile vardır diyelim illaki bişey vardırda DNA hasarına falan baktırdımızmı eşinizde morfolojiye falan
Aşılama falan denedinizmi`aciklanamayan kisirlik` olarak geciyor, çiftin çocuk sahibi olmasının önündeki engelin tam olarak tespit edilememesi durumu olarak da tanimlaniyor. bende ayni durumdayim... Renkli film, gen testi vb testler yapildi ve hersey gayet normal, ama hamile kalamama sebebim bulunamadigi icin dr lar `unexplained infertility` ( aciklanamayan kisirlik) diyorlar.
Benimkide gonalf 150 ilk tedavide 225 kullanıyordum şuan birde merional 150 kullanıyorumBugun adetin 2.gunu igneye basladik. Gonal f 150 doz. Dozu bana az geldi baska ignede vermedi doktorum. Cumartesi kontrole gidicem umarim bu ay hepimiz gzl sonuclar aliriz
İnşallah güzel yumoşların olur :)Bugun adetin 2.gunu igneye basladik. Gonal f 150 doz. Dozu bana az geldi baska ignede vermedi doktorum. Cumartesi kontrole gidicem umarim bu ay hepimiz gzl sonuclar aliriz
Slm,Yaşın ve folikül sayına göre drlar doz ayarlıyor yaşın genç ve yumurtalarıncoksa oyüzden az vermiştir dozuBugun adetin 2.gunu igneye basladik. Gonal f 150 doz. Dozu bana az geldi baska ignede vermedi doktorum. Cumartesi kontrole gidicem umarim bu ay hepimiz gzl sonuclar aliriz
Asılama mı tüp bebek miBugun adetin 2.gunu igneye basladik. Gonal f 150 doz. Dozu bana az geldi baska ignede vermedi doktorum. Cumartesi kontrole gidicem umarim bu ay hepimiz gzl sonuclar aliriz
ekim de 3. tup bebek tedavimi oldum negatif ile sonuclandi. 4 dondurulmus embriyom var, dr um ile gorusup yeni bir plan cizegeciz.Aşılama falan denedinizmi
Tup bebekAsılama mı tüp bebek mi
Evet olabilir de burda cok baska dozlar gordm o yuzden dusuk geldi bi anSlm,Yaşın ve folikül sayına göre drlar doz ayarlıyor yaşın genç ve yumurtalarıncoksa oyüzden az vermiştir dozu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?