2020 KASIM TÜP BEBEK ANNELERI BURADA BULUŞALIM!!!!

Bende 4 martta transfer oldum kızlar 10+5 oldum.ikiz gebelik :)Fakat kanamam olduğundan şu an hastanedeyim inş hepimiz sağlıkla kucağımza alırız

Bende 4 martta transfer oldum kızlar 10+5 oldum.ikiz gebelik :)Fakat kanamam olduğundan şu an hastanedeyim inş hepimiz
Bende 4 martta transfer oldum kızlar 10+5 oldum.ikiz gebelik :)Fakat kanamam olduğundan şu an hastanedeyim inş hepimiz sağlıkla kucağımza alırız
Allahım Bebişlerini sana bağışlasın🤲🏻 İkizlerde kanama riski daha yüksek oluyor sanırım. Allah yardımcın olsun dualarımız seninle ☺️

Ben de estofem i 7 ye kadar kullandım iğneyi doğuma kadar kullanmak zorundayız önlem amaçlı dedi ilk gebelik olduğu için benim yaş da var 33
Ben bıraktım ama hamileliği öğrenince bırakmak gerek diye okudum bazı yerlerde acaba bi zararı var mı bebeğe diye endişelenmiştim

Ben bıraktım ama hamileliği öğrenince bırakmak gerek diye okudum bazı yerlerde acaba bi zararı var mı bebeğe diye endişelenmiştim
Benim doktorum kalp atışını duyana kadar devam ettirdi, prospektüste hamileler kullanmasın yazdığı için bende endişelenmiştim ama doktor bizden iyi bilir onlara güvenmek en güzeli bence 😊

[/QUOTE
Keşke doktora sorup bıraksaydın ilaçların etkileri yan etkilerini normalde çok okurum pimpirikli davranırım bu süreçte hiç yapmadım prednol diye bi ilaç var 5 haftaya kadar kullandım meğer kortizon ilacıymış düşünün yani ama tutunmaya yardımcı oluyormuş.. genelde doktorlar kişiye özel ilaç veriyorlar estofemi dördüncü aya kadar kullanan var. Valla ben doktor ne diyorsa gözüm kapalı yapıyorum şu an kullandığım progestan ve coraspirin var progestan için de çok şey söyleniyor ama umursamıyorum Allahım esirgesin biz ne yapıyorsak bizimle kalsınlar diye yapıyoruz hepimizin kucağına almayı nasip etsin🤲🏻🥰

Selamlar
2 martta 2 adet taze embriyo transferi yapılmıştı
Şuanda 10+6 haftalık ikizlere hamileyim
Bu zamana kadar sorunsuz ilerledik herşey yolunda gidiyor.
Reflü dışında sürekli bir sıkıntım yok.
Arasıra kasıklarıma hafif kramplar giriyor, onlarında normal olduğunu okuduğum için çok dikkate almıyorum.
6 mayısta randevumuz var. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebelerimizi.

Vay herkes tüpçü burda demek bende geleyim oturayım kızlar benimkide tüp.. Herkese sağlıklı hamilelik sağsalim alalım kucaklarımıza inşallah amin

Back
X