Canim bizimkiler neredeyse emme konusunda ikiz kardesler gibiler biliyosun. Bem hala gece beslenmesini kesemedim. 2farkli dr ile gorustum gece beslenmesinin bir faydasinin olmadigini kesersrm uykuya dusecegini soyledi. Ama ben biliyorumki benim bebegim acligini gidermek icin emmek istemiyor tamamen duygusal ten temasi anme kokusu vs. 2.ve son bebegim herseyin tadini cikarmak istiyorum emme isinin tadi degil b.ku cikti o derece 20 defa emdigini biliyorum yani otesi varmi bilmiyorum. Gece beslenmesini kessem gece nasil sakinlesecek o kdar yiprandimki yinede o sureci goze alamiyorum. Yakasi acik bisey giysem tisil tisil geliyo heyecanli heyecanli cikarmaya calisiyo hep acik dursa gelip gidip 2firt cekse dunyaninn en mutlu bebegi olir heralde. Kizim tek meme emiyordu hep doya doya kana kana emzirmek icimde kalmisti o acigi fazlasiyla kapattik bence oglusumla

.persembe gunu dogum gunu 1yasindan sonra gece beslenmesini kesicem demistim bakalim napicam gozum kesmiyo kiyamiyorum ama belkide ona ve kendime iyilik olucak . Asla tamamen kesme taraftari degilim. Hele bu pamdemide aklimdan bile gecmez... kizimda tek meme ve biberomda kullanmamiza ragmen uzun sure emzirdim 28 aylikti biraktigimizda ve asla mememe abuk sabuk seyler surmedim en sevdigi en guvendigi seyden sogutmadim cok cok zir oldu ve uzun surdu anlattim artik buyudun memede sut bitti vs dedim anme noluy anne noluy derdi icim sizlardi ve ben cok uzulerek kesmistim sutum kesilmedi cinara hamile kaldigimda bile hala sutum vardi siktikca akiyordu

. Esiminn ailesi denk gelirsek eahg puuu dio birak memeyi diyo sinir oluyorum gecenn biri meme kaka diodu sensin kaka dedim meme cici gel oglum dedim

. Emzirsemde emzirmesimde herkese dert oluyor bu konu enn koylusunden enn elitine kadar bu boyle canim malesef ...