- 15 Ekim 2018
- 20
- 32
- 3
- 42
Merhaba hanımlar bende 2020 annesi olacagim rabbim nasip ederse 3. Geliyorrrhenuz doktora gitmedim kese için 5.4 haftalik gozukuyor 7.haftamda gitmeyi düşünüyorum
Ama sen karından baktırıyorsun sanırım? Ben vajinal muayene ile görmüştüm ikisinide. Bebek 6+1 de nokta gibi gözüküyor karından.Ben dün gittim 5+6da goremedik canim. Haftaya 7+0 da goruruz insallah
Henuz bilmiyorum gittigimde ogrenirim artik :)Fiyatlari nasil acaba oranin
ben yanlis yazmis olabilirim kucuk cunku dahaCanım inşallah öyle birşey cikmaz da 5cm mi 5 mm mi ? Cunku benim kesem 7mm de cm büyük geldi biraz
evet canim ben vajinal muayene olmadim. Haftaya devlet hastanesinde nasil bakicak bilmiyorum. Nokta bile yoktu pazartesi :)Ama sen karından baktırıyorsun sanırım? Ben vajinal muayene ile görmüştüm ikisinide. Bebek 6+1 de nokta gibi gözüküyor karından.
Çok normal canım devlette benimde doktor bebek yok dedi karından baktığında sonra ben dedim dün gördüm kalp atışını duydum. a burda minik nokta dedi. O zaman 6+2ydim. Bekle biraz daha 7. Haftadan sonra anca görülür heralde karından canım.evet canim ben vajinal muayene olmadim. Haftaya devlet hastanesinde nasil bakicak bilmiyorum. Nokta bile yoktu pazartesi :)
Anladim canim tesekkur ederimFatih’te ki okullarda çalışanlar ile anlaşmalı ve indirim var. İndirimsiz fiyatı 120 gibi birseydi sanırım. Arkadaşlarımdan 1i normal Doğum yaptı. Biri normal istedi ama bebek dönmedi. Bana da çatı muayenesi yaptı normal Doğumda zorlanırsın dedi. Bende güvendim. Sezeryan oldu. Sanırım 3500 gibi idi Doğum ücreti. 2 buçuk sene önce. Butik bir hastane zaten en çok estetik ve Doğum ameliyatları yapılıyor. Yenidoğan küveti yok fakat çapa haseki hepsini yakın olumsuz bir durum olursa sevk ediyorlar. Benim herşeyim yolunda olduğu için oraya devam ettim. Eğer bir şüphe olsaydı bezmialeme giderdim. Risk durumlarında büyük hastaneler daha iyi
Bende daha gitmedim ilk gebeligim doktor gec gel dedi sabrermeye calisiyorum 7. Haftada gitmis olucam insaallah :)Hoşgeldin aramiza sen artik usta olmuşsun bizim gibi hastanelerde yatip kalkmıyorsunen iyisini yaparsin ben kese icin 3 kere gittim daha bebisi göremedim bile bide kalp atisi var aslında disimizi sıkıp 7 de gitsek herşey bi anda cikiyo da ilk gebelik ışte acemilik
Karsilasiriz belki :)Selime hanıma yengem gidiyor memnun sanırım bende oraya giderim.
Evet hep yuksekHamilelikten önce de yüksek miydi?
Gorursun insaallah uzme kendini canim dua edelim insaallah hepimz sikintisz gebelikler geciririzSelam kizlar, 2016 temmuz annesiyim, o günden bugüne foruma yazmadigimi farkettim
kismetse mart 2020de kardes gelecek bizim prensese ama doktor o kadar negatif konustu ki dün, icim icimi yiyiyor. ilk cocugumda forumda olmak cok iyi gelmisti, hepimiz birbirimize cok destek olmustuk. o yüzden attim hemen kendimi buraya yine.
durum söyle ki, bugün 5+0dayim, dün ilk muayeneme gittim. doktor alttan bakip keseyi göremeyince ya cok erken ya da dis gebelik riski var diye cat diye söyledi. benim moral sifir haliyle. kan ve idrar tahlili verdim. yurtdisindayim, öyle sonuclari internetten göremiyorum. ilk cocukta türkiyedeydim hayat ne kadar kolaymis, istedigin sonuc 1 saatte elinde. yarin ikinci kontrolum var, yine ultrasonla bakacak ve tahlil sonucunu ögrenecegim. yarina kadar bana huzur yok... icim icimi yiyiyor dünden beri. su fasulyenin nerde oldugunu bi görebilsek
Hayirli olsun gozun aydin canim :)Merhabalar bende buradayım insallahhhhh.
Bugün sonuçlarımı aldım beta 2351.90
Son adet tarihime göre tam 5 haftalığız kizlar
Çok teşekkür ederim canımHayirli olsun gozun aydin canim :)
Gözün aydın canim hosgeldinn.. adetin gecikmistir sanirim degerin epey yuksekÇok teşekkür ederim canım
Son adet tarihime göre 5 ama benim hesaplarım 3 haftalığı gösteriyor belkide nisan annesiyim bilemedim
Ben tanidiklarim gidip memnun kaldigi icin kucukkoy basari hastanesi selime hanima gidicem insaallahArkadaşlar istanbul özel bir hastanede kadın doğum tavsiyesi arıyorum.siz hangi doktorlara gdiosunuz memnun musunuz?bna tup bebek doktorum 10 gun sonra ultrason baktır dedi ama bn daha hangi doktora gtcegimi bilmorum
Hayirlisi olsun artik :)Çok teşekkür ederim canım
Son adet tarihime göre 5 ama benim hesaplarım 3 haftalığı gösteriyor belkide nisan annesiyim bilemedim
Teşekkür ederim canımGözün aydın canim hosgeldinn.. adetin gecikmistir sanirim degerin epey yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?