2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba hanımlar bende 2020 annesi olacagim rabbim nasip ederse 3. Geliyorrr henuz doktora gitmedim kese için 5.4 haftalik gozukuyor 7.haftamda gitmeyi düşünüyorum

merhaba , hayırlı olsun.. benimde üçüncü olacak nasipse.. tecrübe belli oluyor :) bende 7.haftayı bekleyeceğim.

Selam kizlar, 2016 temmuz annesiyim, o günden bugüne foruma yazmadigimi farkettim
kismetse mart 2020de kardes gelecek bizim prensese ama doktor o kadar negatif konustu ki dün, icim icimi yiyiyor. ilk cocugumda forumda olmak cok iyi gelmisti, hepimiz birbirimize cok destek olmustuk. o yüzden attim hemen kendimi buraya yine.

durum söyle ki, bugün 5+0dayim, dün ilk muayeneme gittim. doktor alttan bakip keseyi göremeyince ya cok erken ya da dis gebelik riski var diye cat diye söyledi. benim moral sifir haliyle. kan ve idrar tahlili verdim. yurtdisindayim, öyle sonuclari internetten göremiyorum. ilk cocukta türkiyedeydim hayat ne kadar kolaymis, istedigin sonuc 1 saatte elinde. yarin ikinci kontrolum var, yine ultrasonla bakacak ve tahlil sonucunu ögrenecegim. yarina kadar bana huzur yok... icim icimi yiyiyor dünden beri. su fasulyenin nerde oldugunu bi görebilsek

evet canim ben vajinal muayene olmadim. Haftaya devlet hastanesinde nasil bakicak bilmiyorum. Nokta bile yoktu pazartesi :)
Çok normal canım devlette benimde doktor bebek yok dedi karından baktığında sonra ben dedim dün gördüm kalp atışını duydum. a burda minik nokta dedi. O zaman 6+2ydim. Bekle biraz daha 7. Haftadan sonra anca görülür heralde karından canım.

Anladim canim tesekkur ederim

Bende daha gitmedim ilk gebeligim doktor gec gel dedi sabrermeye calisiyorum 7. Haftada gitmis olucam insaallah :)

Gorursun insaallah uzme kendini canim dua edelim insaallah hepimz sikintisz gebelikler geciririz

Arkadaşlar istanbul özel bir hastanede kadın doğum tavsiyesi arıyorum.siz hangi doktorlara gdiosunuz memnun musunuz?bna tup bebek doktorum 10 gun sonra ultrason baktır dedi ama bn daha hangi doktora gtcegimi bilmorum

Arkadaşlar istanbul özel bir hastanede kadın doğum tavsiyesi arıyorum.siz hangi doktorlara gdiosunuz memnun musunuz?bna tup bebek doktorum 10 gun sonra ultrason baktır dedi ama bn daha hangi doktora gtcegimi bilmorum
Ben tanidiklarim gidip memnun kaldigi icin kucukkoy basari hastanesi selime hanima gidicem insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…