2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
herhalde saglikli bi gebelik mi diye kadin dogumdan onay bekliyorlar. bildirmedim sağlık ocağı bana çok uzak.
sağlık ocağını değiştirip sonra kayıt yaparim.
Gitmedim deyince şaşırmasına, en kısa sürede git diye tekrar tekrar tembihlemesine sinirlendim biraz.
Benim belirlediğim bir tarih var, niye karışıyorsun o kadar.

Canım ben doktora gittiğim halde kalp atışlarını henüz duymadigim için hemşire kayıt yapmadı kalp atışını duy öyle gel kaydını yapalım dediler ama doktor tecrübesiz ve gençti o Benim tahlil kayıtlarımı yaptığı için mecbur tahlillerimi yaptilar çok saçma Allah korusun varsa olumsuz bir durum kayıt silmek mi zor anlamiyorum

Ben kizim icin aradiklarinda soyledim. Haftaya 2 yaş aşısı için gidince banada bakarlar artik :)

Benim sat 30 mayıs geçen cumartesi kalp atışını duyduk.
Ana bizim geç döllenme değil hafta uyumu onu gösteriyor.
Zaten adet sonrası ilk ilişki de kalmışım çünkü tekrar ilişki ay sonuna doğru olmuştu.

Benim aklım hiç almadı bu durumu. Artık 10 gün sonra tekrar bakıcaz. Geç döllenirde bukadarda geç nasıl olur anlamadım

Ben de bu günüm keseyi gördüm beş haftalık haftaya kalp atışını duyar mıyız ki haftaya Cuma randevu aldım ben de acaba erken mi ki

Geçen hafta doktorla konuştum, hastaneye hemen gitmeyi düşünmüyorum dedim, gerek yok dedi, hemşireye geleyim mi dedim haftaya mutlaka gelin dedi.
Hemşire de tutturdu bu hafta olmazsa haftaya mutlaka doktor görsün diye.
Tamam yapma kaydı sana ne ne zaman gideceğimden ay ne tutturdu gerdi beni.

Bizim sağlık ocağı toxoplazma ve rubella testini yapmadı devlet hastanesine randevu aldım ama muayene olmak istemiyorum,en azından vajinal ultrason istemiyorum,sorun çıkarmadan testleri yaparlar mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…