Gitmedim deyince şaşırmasına, en kısa sürede git diye tekrar tekrar tembihlemesine sinirlendim biraz.herhalde saglikli bi gebelik mi diye kadin dogumdan onay bekliyorlar. bildirmedim sağlık ocağı bana çok uzak.
sağlık ocağını değiştirip sonra kayıt yaparim.
bazı saglik çalışanlarınin insanlara tuhaf davranışları sinir bozucu gerçekten.Gitmedim deyince şaşırmasına, en kısa sürede git diye tekrar tekrar tembihlemesine sinirlendim biraz.
Benim belirlediğim bir tarih var, niye karışıyorsun o kadar.
Canım ben doktora gittiğim halde kalp atışlarını henüz duymadigim için hemşire kayıt yapmadı kalp atışını duy öyle gel kaydını yapalım dediler ama doktor tecrübesiz ve gençti o Benim tahlil kayıtlarımı yaptığı için mecbur tahlillerimi yaptilar çok saçma Allah korusun varsa olumsuz bir durum kayıt silmek mi zor anlamiyorumKızlar sağlık ocağınıza bildirdiniz mi gebeliği?
Ben tahlil yaptırmaya gittim, hemen bildir dedikleri için gebelik var dedim, kayıt açmadı kadın doğumcuya gitmedim diye.
Bir de nasıl yadırgadı gitmedim diye.
Daha 5+3, neyin abartmasıysa.
Yaa bende sefakoydeyim :)Tesekkur ederim yenibosnaya da yakın oturuyorum :)
Ben kizim icin aradiklarinda soyledim. Haftaya 2 yaş aşısı için gidince banada bakarlar artik :)Kızlar sağlık ocağınıza bildirdiniz mi gebeliği?
Ben tahlil yaptırmaya gittim, hemen bildir dedikleri için gebelik var dedim, kayıt açmadı kadın doğumcuya gitmedim diye.
Bir de nasıl yadırgadı gitmedim diye.
Daha 5+3, neyin abartmasıysa.
İnşallah canım. Bugün dayanamadım gittim doktora. Çok şükür vajinal ultrasonla baktı ve keseyi çok net gördük. Şuanda 4+2 dedi. Son adet tarihimde 26 mayıs. Çok fark var arada. 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için. Nasıl bir geç döllenme olduysa son adetle arasında 4 hafta fark çıkıyor. Benim gibi olan varmı aranızda. Kese oldukça sağlıklı görünüyor dedi ama aradaki 4 haftalık geç döllenmeyi aklım almadı.
Benim aklım hiç almadı bu durumu. Artık 10 gün sonra tekrar bakıcaz. Geç döllenirde bukadarda geç nasıl olur anlamadımBenim sat 30 mayıs geçen cumartesi kalp atışını duyduk.
Ana bizim geç döllenme değil hafta uyumu onu gösteriyor.
Zaten adet sonrası ilk ilişki de kalmışım çünkü tekrar ilişki ay sonuna doğru olmuştu.
Ben de bu günüm keseyi gördüm beş haftalık haftaya kalp atışını duyar mıyız ki haftaya Cuma randevu aldım ben de acaba erken mi kiSelam arkadaşlar son adet tarihim 10 hazirandı test yapmıştım pozitif çıktı. Bugün doktora gittik 5 haftalık hamilesşn dedi keseyi gördük şükür. Kan uyuşmazlığı var bizde 28. Hafta iğne vurulacaksın dedi. Bide folik asit verdi
ben 5+6 da goremedim. Haftaya 7+0 da gitcemBen de bu günüm keseyi gördüm beş haftalık haftaya kalp atışını duyar mıyız ki haftaya Cuma randevu aldım ben de acaba erken mi ki
Haftaya Cuma ben de 6+5 olacam biraz daha sabredip Pazartesi mi alsam ki randevuyuben 5+6 da goremedim. Haftaya 7+0 da gitcem
Bende euthyrox 25mg kullaniyorum benim anti tpo degerim cok yuksekBana euthyrox 25 mcg verdi.
Canim kalp atışını mi goremediniz yoksa hiç mi goremedinizBen dün gittim 5+6da goremedik canim. Haftaya 7+0 da goruruz insallah
Geçen hafta doktorla konuştum, hastaneye hemen gitmeyi düşünmüyorum dedim, gerek yok dedi, hemşireye geleyim mi dedim haftaya mutlaka gelin dedi.Canım ben doktora gittiğim halde kalp atışlarını henüz duymadigim için hemşire kayıt yapmadı kalp atışını duy öyle gel kaydını yapalım dediler ama doktor tecrübesiz ve gençti o Benim tahlil kayıtlarımı yaptığı için mecbur tahlillerimi yaptilar çok saçma Allah korusun varsa olumsuz bir durum kayıt silmek mi zor anlamiyorum
Maşallah hızlı bizimki :) belirtileri de erken başlamıştı. Regl dan 5 gün önce öğrenmiştim:) kalp atışını duydunmu ?oo masallah resmen olusmus bebis Allah im daim etsin ben de 25 inde gitcem randevu aldim
Ben de 3 yaş izlemine denk getiririm artık, ikisi birarada çıksın :)Ben kizim icin aradiklarinda soyledim. Haftaya 2 yaş aşısı için gidince banada bakarlar artik :)
Benim de 31 Mayıs sat ama beş haftalığızBenim sat 30 mayıs geçen cumartesi kalp atışını duyduk.
Ana bizim geç döllenme değil hafta uyumu onu gösteriyor.
Zaten adet sonrası ilk ilişki de kalmışım çünkü tekrar ilişki ay sonuna doğru olmuştu.
Hamilelikten önce de yüksek miydi?Bende euthyrox 25mg kullaniyorum benim anti tpo degerim cok yuksek
Nerdeyse 10gün var randevuya duyarsın bence,ben 5+5de vajinal ultrasonla duydumBen de bu günüm keseyi gördüm beş haftalık haftaya kalp atışını duyar mıyız ki haftaya Cuma randevu aldım ben de acaba erken mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?