Daha kese 5 cmdi. Bebegide goremedikCanim kalp atışını mi goremediniz yoksa hiç mi goremediniz
Benim de 31 Mayıs sat ama beş haftalığız
Bende oyle yapcam. İlla vajinal muayene yapacaklarini sanmamBizim sağlık ocağı toxoplazma ve rubella testini yapmadı devlet hastanesine randevu aldım ama muayene olmak istemiyorum,en azından vajinal ultrason istemiyorum,sorun çıkarmadan testleri yaparlar mı sizce
Banada dr oyle diyor ama kese daha minnacık çözemedimBelki ilerleyen zamanlarda daha netleşir takip edelim bakalım gittigimde Dr çok kalabalık Di kızım yanımızda idi haftası ile uyumlu dedi .
Bakalım tekrar gidersem yazarım
Allah korusun canim. Ben de persembe gidecegim sansimi denemek icin bakalim. Du bakalim daha cok yeni oluşur annesi Allahın izniyle insallahDaha kese 5 cmdi. Bebegide goremedik
Umarim boş gebelik olmwz biraz tedirginim
Canim benimde 4+5kızlar bugün ilk kontrolüme gittim son regl tarihime göre 6+2 olması gerekirken 4+5 günlükmüş bebeğimkalp atışını henüz duyamadık haftaya tekrar gel duyalım dedi
Benimde son adet tarihim 26 mayıs ama bugün 4+2 dedi doktor.26 Mayıs canım
Bir an kendim yazdim sandim :) benimde ayni tup bebek ilk gebelik 13 mart dogum dogru hesapladiysam. Canim benim etrafimda bikac kisinin gittigi bir doktor var . fiyatlarida uygundu ve cok memnun kaldilar bende ona gidicem ben daha kese gormeye gitmedim cunku once tup bebek doktorum cagirdi ondan sonra dedigim doktora baslamayi dusunuyorum . kucukkoy basari hastanesi selime hanim dedigim doktor .Kızlar herkese merhaba tüp bebek ilk deneme ve ilk gebeliğim şuan 5+4 deyim keseyi gördük cok şükürGebelik takibi için doktor arıyorum istanbul avrupa yakasında oturuyorum bildiğiniz güvendiğiniz doktor var mı? Yazarsanız çok sevinirim :)
Fiyatlari nasil acaba oraninben nisa hastanesine gidicem Yenibosna da. Cok tanıdık orada digurdu. Henuz dr karar vermedim. Genelde asiye hanim oneriliyor.
2004te annem murvet hanimda kardesimi dogurdu, doktor hala orada belki bende ona giderim :)
Oy oy masallah :))Teyzeleri bakın :)
Buda bizim 6+6 da ultrason görüntümüz.
Ben ilac yazdirmak icin gittim doktora soyledim daha bikac gun once test yaptik doktor gec cagirdi diye oda kayit acti tekrsr kan idrsr testleri yapti.hemsirede bilgilerimi aldi ama ultrasonda gorunce bana mesaj at onuda ekliyim dediKızlar sağlık ocağınıza bildirdiniz mi gebeliği?
Ben tahlil yaptırmaya gittim, hemen bildir dedikleri için gebelik var dedim, kayıt açmadı kadın doğumcuya gitmedim diye.
Bir de nasıl yadırgadı gitmedim diye.
Daha 5+3, neyin abartmasıysa.
Fiyatlari nasil dogumun sezeryanmi oldu normalmi acabaBalat hastanesi Meltem hanım. Benim doğumum orada oldu. 3 arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim. 20. Hafta gitmeye başlamıştım.
Fatih’te ki okullarda çalışanlar ile anlaşmalı ve indirim var. İndirimsiz fiyatı 120 gibi birseydi sanırım. Arkadaşlarımdan 1i normal Doğum yaptı. Biri normal istedi ama bebek dönmedi. Bana da çatı muayenesi yaptı normal Doğumda zorlanırsın dedi. Bende güvendim. Sezeryan oldu. Sanırım 3500 gibi idi Doğum ücreti. 2 buçuk sene önce. Butik bir hastane zaten en çok estetik ve Doğum ameliyatları yapılıyor. Yenidoğan küveti yok fakat çapa haseki hepsini yakın olumsuz bir durum olursa sevk ediyorlar. Benim herşeyim yolunda olduğu için oraya devam ettim. Eğer bir şüphe olsaydı bezmialeme giderdim. Risk durumlarında büyük hastaneler daha iyiFiyatlari nasil dogumun sezeryanmi oldu normalmi acaba
Canım inşallah öyle birşey cikmaz da 5cm mi 5 mm mi ? Cunku benim kesem 7mm de cm büyük geldi birazDaha kese 5 cmdi. Bebegide goremedik
Umarim boş gebelik olmwz biraz tedirginim
Canım ayni şeyi bende yaşadım ama doktorum cok konuşmadığı için tam geç mi değil mi anlamadim sat 22 mayis benim gecen hafta salı günü 4+1de vajinal gördüm keseyi kac mm kesen ? Benimki 7.6 mm idi. su anda 5+2 adete göre baksak 7 haftalik gözüküyor yarin tekrar gidecem baska bir doktora adam akıllı öğrenip seni de bilgilendiririm merak etmeİnşallah canım. Bugün dayanamadım gittim doktora. Çok şükür vajinal ultrasonla baktı ve keseyi çok net gördük. Şuanda 4+2 dedi. Son adet tarihimde 26 mayıs. Çok fark var arada. 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için. Nasıl bir geç döllenme olduysa son adetle arasında 4 hafta fark çıkıyor. Benim gibi olan varmı aranızda. Kese oldukça sağlıklı görünüyor dedi ama aradaki 4 haftalık geç döllenmeyi aklım almadı.
Hoşgeldin aramiza sen artik usta olmuşsun bizim gibi hastanelerde yatip kalkmıyorsunMerhaba hanımlar bende 2020 annesi olacagim rabbim nasip ederse 3. Geliyorrrhenuz doktora gitmedim kese için 5.4 haftalik gozukuyor 7.haftamda gitmeyi düşünüyorum
Selime hanıma yengem gidiyor memnun sanırım bende oraya giderim.Bir an kendim yazdim sandim :) benimde ayni tup bebek ilk gebelik 13 mart dogum dogru hesapladiysam. Canim benim etrafimda bikac kisinin gittigi bir doktor var . fiyatlarida uygundu ve cok memnun kaldilar bende ona gidicem ben daha kese gormeye gitmedim cunku once tup bebek doktorum cagirdi ondan sonra dedigim doktora baslamayi dusunuyorum . kucukkoy basari hastanesi selime hanim dedigim doktor .
evet öyle yapıyolar bende gittiğimde kalp atışlarını sordular bana öyle kayıt actılar bende şaşrmıştımKızlar sağlık ocağınıza bildirdiniz mi gebeliği?
Ben tahlil yaptırmaya gittim, hemen bildir dedikleri için gebelik var dedim, kayıt açmadı kadın doğumcuya gitmedim diye.
Bir de nasıl yadırgadı gitmedim diye.
Daha 5+3, neyin abartmasıysa.
Benim de bır hafta geriden geliyor canım bende hiç anlamıyorum geç döllenme denBenimde son adet tarihim 26 mayıs ama bugün 4+2 dedi doktor.Geç döllenme konusunda çok karıştı kafam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?