2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kızlar bugün ilk kontrolüme gittim son regl tarihime göre 6+2 olması gerekirken 4+5 günlükmüş bebeğim kalp atışını henüz duyamadık haftaya tekrar gel duyalım dedi
Canim benimde 4+5 Telefondaki diger uygulamaya göre bende 6.haftadaydim:)Perşembe ilk kontrole gidicem..Senin kese görüldü mü peki kan fln aldılar nı?

Bir an kendim yazdim sandim :) benimde ayni tup bebek ilk gebelik 13 mart dogum dogru hesapladiysam. Canim benim etrafimda bikac kisinin gittigi bir doktor var . fiyatlarida uygundu ve cok memnun kaldilar bende ona gidicem ben daha kese gormeye gitmedim cunku once tup bebek doktorum cagirdi ondan sonra dedigim doktora baslamayi dusunuyorum . kucukkoy basari hastanesi selime hanim dedigim doktor .

ben nisa hastanesine gidicem Yenibosna da. Cok tanıdık orada digurdu. Henuz dr karar vermedim. Genelde asiye hanim oneriliyor.
2004te annem murvet hanimda kardesimi dogurdu, doktor hala orada belki bende ona giderim :)
Fiyatlari nasil acaba oranin

Ben ilac yazdirmak icin gittim doktora soyledim daha bikac gun once test yaptik doktor gec cagirdi diye oda kayit acti tekrsr kan idrsr testleri yapti.hemsirede bilgilerimi aldi ama ultrasonda gorunce bana mesaj at onuda ekliyim dedi

Fiyatlari nasil dogumun sezeryanmi oldu normalmi acaba
Fatih’te ki okullarda çalışanlar ile anlaşmalı ve indirim var. İndirimsiz fiyatı 120 gibi birseydi sanırım. Arkadaşlarımdan 1i normal Doğum yaptı. Biri normal istedi ama bebek dönmedi. Bana da çatı muayenesi yaptı normal Doğumda zorlanırsın dedi. Bende güvendim. Sezeryan oldu. Sanırım 3500 gibi idi Doğum ücreti. 2 buçuk sene önce. Butik bir hastane zaten en çok estetik ve Doğum ameliyatları yapılıyor. Yenidoğan küveti yok fakat çapa haseki hepsini yakın olumsuz bir durum olursa sevk ediyorlar. Benim herşeyim yolunda olduğu için oraya devam ettim. Eğer bir şüphe olsaydı bezmialeme giderdim. Risk durumlarında büyük hastaneler daha iyi

Canım ayni şeyi bende yaşadım ama doktorum cok konuşmadığı için tam geç mi değil mi anlamadim sat 22 mayis benim gecen hafta salı günü 4+1de vajinal gördüm keseyi kac mm kesen ? Benimki 7.6 mm idi. su anda 5+2 adete göre baksak 7 haftalik gözüküyor yarin tekrar gidecem baska bir doktora adam akıllı öğrenip seni de bilgilendiririm merak etme

Merhaba hanımlar bende 2020 annesi olacagim rabbim nasip ederse 3. Geliyorrr henuz doktora gitmedim kese için 5.4 haftalik gozukuyor 7.haftamda gitmeyi düşünüyorum
Hoşgeldin aramiza sen artik usta olmuşsun bizim gibi hastanelerde yatip kalkmıyorsun en iyisini yaparsin ben kese icin 3 kere gittim daha bebisi göremedim bile bide kalp atisi var aslında disimizi sıkıp 7 de gitsek herşey bi anda cikiyo da ilk gebelik ışte acemilik

Selime hanıma yengem gidiyor memnun sanırım bende oraya giderim.

evet öyle yapıyolar bende gittiğimde kalp atışlarını sordular bana öyle kayıt actılar bende şaşrmıştım

Benimde son adet tarihim 26 mayıs ama bugün 4+2 dedi doktor. Geç döllenme konusunda çok karıştı kafam.
Benim de bır hafta geriden geliyor canım bende hiç anlamıyorum geç döllenme den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…