2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canm 1 ay sonra olurmu hiç 5+6 da kalp atışı pek duyulmuyo benimde öyle oldu ama 6+2 den sonra duyuluyo 1 veya 2 hafta sonra seni tekrar çağırması lazımdı doktor saçmalamış gerçekten bence başka doktora görün derim

TSH RUBELLA TOKSOPLAZMA sonuçlarım çıkmış bugün benim...rubella ıgg pozitif ıgm negatif...toksoplazma ıkısıde negatif...tsh bugunde düşük çıkmış bu hareketli bişeymi acaba anlayan varmı degerlerden?

Maşallah hızlı bizimki :) belirtileri de erken başlamıştı. Regl dan 5 gün önce öğrenmiştim:) kalp atışını duydunmu ?
yok cnm haftaya gitcem bu hafta hic gitmiycem benim de sat 1 haziran ama iste dedim garanti olsun bi daha bi daha gitmektense kalbi de bebegi de haftaya goreyim dedim

Yaptır canım ben neredeyse 3 defa yaptırdım gebelik öncesi 2 kez yaptırmıştım. Bir de bıgün yaptırdım 7 haftalıkken. Bir eksiklik çılarsa tamamlayabilirsin belki.. 1 ay bekleme

Kızlar vajinal ultrasondan keseyi görmek için sıkışık idrar mı olması lazım normal ultrason gibi

Kızlar son adet tarihim 14 haziran dün kan tahlili vermistim bugün cıktı sonuc
Deger iyi mi önümüzdeki hafta gitsem keseyi görürüm heralde degilmi

Eklentiler

• 20190717_155729.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 41

Ya aslında bebeği gördüğümüz için sıkıntı yok sanırım o yüzden 1 ay dedi. Ama ilk gebeliğimde 1. trimesterde 2 haftada bir gittim hep, yurtdışında yaşayan arkadaşımla konusuyorum gebeliğinde toplam 3-4 kez ultrasona girdi :)) Doktorum ya fazla rahat ya fazla avrupai hahahah :) Doktor sıkıntısı cekiyorum haklısın belki değiştiririm bi kontrole daha gideyim duruma göre bakayım.

Yaptır canım ben neredeyse 3 defa yaptırdım gebelik öncesi 2 kez yaptırmıştım. Bir de bıgün yaptırdım 7 haftalıkken. Bir eksiklik çılarsa tamamlayabilirsin belki.. 1 ay bekleme
Haklısın yarın sabah gideyim sağlık ocağına bari :)

Arkadaşlar miğde bulantınız varmı sizlere ne iyi geliyo bana ilaçda işe yaramıyo (
İki gündür garip bir bulantım var. Resmen midemi hissediyorum. İlk gebeliğimde bi kez bile midem bulanmamıstı böyle mi oluyor bilmiyorum. Bir şeyler yiyorum 1-2 saat sonra yine acıkmışım gibi midem boş gibi bir bulantı. Ayrıca su da midemi bulandırmaya başladı. Garip haller içerisindeyim ben de. Cubuk kraker bastırıyor biraz.

Ben de çok kötüyüm. Yediğim çıkıyor. Eşim de korktu. İntten bulantı için bileklik sipariş vermiş bugün. İşe yarar mı bilmiyorum ama kusmak canımı yakıyor. Yemwk yer yemez hemen uzanıyorum yoksa direk kusuyorum. 2 saat sürmeden yine açlıktan bulanıyor iştahım da yok. Bi ara sırf su kustum. Su da içemiyorum çok

Ben henuz cıkarmadım hic sadece cok rahatsız hissediyorum karnımı midemi hissediyorum sürekli normal değil yani. Umarım işe yarar bileklik gecmis olsun. inşallah 12. haftada hicbirimizin bi seyciği kalmaz :)

Benimde 2. gebeliğim 3 yaşında oğlum var ondaa böyle olmamıştı cok hafifti ama bunda fenayımm cok bulantım var ne yapsam işe yaramıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…