- 29 Eylül 2015
- 127
- 143
- 103
Canm 1 ay sonra olurmu hiç 5+6 da kalp atışı pek duyulmuyo benimde öyle oldu ama 6+2 den sonra duyuluyo 1 veya 2 hafta sonra seni tekrar çağırması lazımdı doktor saçmalamış gerçekten bence başka doktora görün derimSelam kızlar,
Ayın 13'ünde, 5+6'da kalp atışını gördüm bebeğimin. Duyamadım ama gördüm :)
Sizlere bir sorum olacak:
Doktorlarınız kan testi vs gibi testler istedi mi? İlk gebeliğimde epey ayrıntılı tahliller istemişti eski doktorum. Bu yeni doktora sorduğumda pek oralı olmadı da. Diğer kontrol için de 1 ay sonra gel bir sıkıntı olmadıkca dedi. Sağlık ocağına gidip yaptırayım diyorum kendi kendime bilemedim ne yapsam.
Amin canım inşallahHemen hemen aynıyız canım bende dün gittim kese var ama henüz çok yeni dedi 15 gün sonra gel dedi benimde 12 yaşında kızım 10 yaşında oğlum var inşallah buda 3 olacak hepsine Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
yok cnm haftaya gitcem bu hafta hic gitmiycem benim de sat 1 haziran ama iste dedim garanti olsun bi daha bi daha gitmektense kalbi de bebegi de haftaya goreyim dedimMaşallah hızlı bizimki :) belirtileri de erken başlamıştı. Regl dan 5 gün önce öğrenmiştim:) kalp atışını duydunmu ?
Yaptır canım ben neredeyse 3 defa yaptırdım gebelik öncesi 2 kez yaptırmıştım. Bir de bıgün yaptırdım 7 haftalıkken. Bir eksiklik çılarsa tamamlayabilirsin belki.. 1 ay beklemeSelam kızlar,
Ayın 13'ünde, 5+6'da kalp atışını gördüm bebeğimin. Duyamadım ama gördüm :)
Sizlere bir sorum olacak:
Doktorlarınız kan testi vs gibi testler istedi mi? İlk gebeliğimde epey ayrıntılı tahliller istemişti eski doktorum. Bu yeni doktora sorduğumda pek oralı olmadı da. Diğer kontrol için de 1 ay sonra gel bir sıkıntı olmadıkca dedi. Sağlık ocağına gidip yaptırayım diyorum kendi kendime bilemedim ne yapsam.
Canm 1 ay sonra olurmu hiç 5+6 da kalp atışı pek duyulmuyo benimde öyle oldu ama 6+2 den sonra duyuluyo 1 veya 2 hafta sonra seni tekrar çağırması lazımdı doktor saçmalamış gerçekten bence başka doktora görün derim
Görürsün haftaya tebrikler :)Kızlar son adet tarihim 14 haziran dün kan tahlili vermistim bugün cıktı sonuc
Deger iyi mi önümüzdeki hafta gitsem keseyi görürüm heralde degilmi
hayır sıkışık olmaya hiç gerek yok vajinalde.Kızlar vajinal ultrasondan keseyi görmek için sıkışık idrar mı olması lazım normal ultrason gibi
Haklısın yarın sabah gideyim sağlık ocağına bari :)Yaptır canım ben neredeyse 3 defa yaptırdım gebelik öncesi 2 kez yaptırmıştım. Bir de bıgün yaptırdım 7 haftalıkken. Bir eksiklik çılarsa tamamlayabilirsin belki.. 1 ay bekleme
İki gündür garip bir bulantım var. Resmen midemi hissediyorum. İlk gebeliğimde bi kez bile midem bulanmamıstı böyle mi oluyor bilmiyorum. Bir şeyler yiyorum 1-2 saat sonra yine acıkmışım gibi midem boş gibi bir bulantı. Ayrıca su da midemi bulandırmaya başladı. Garip haller içerisindeyim ben de. Cubuk kraker bastırıyor biraz.Arkadaşlar miğde bulantınız varmı sizlere ne iyi geliyo bana ilaçda işe yaramıyo(
Limon iyi geldi bana mide kaynaması gibi bıseyler vardı bunaltı desem bulantı değilArkadaşlar miğde bulantınız varmı sizlere ne iyi geliyo bana ilaçda işe yaramıyo(
Ben de çok kötüyüm. Yediğim çıkıyor. Eşim de korktu. İntten bulantı için bileklik sipariş vermiş bugün. İşe yarar mı bilmiyorum ama kusmak canımı yakıyor. Yemwk yer yemez hemen uzanıyorum yoksa direk kusuyorum. 2 saat sürmeden yine açlıktan bulanıyor iştahım da yok. Bi ara sırf su kustum. Su da içemiyorum çokİki gündür garip bir bulantım var. Resmen midemi hissediyorum. İlk gebeliğimde bi kez bile midem bulanmamıstı böyle mi oluyor bilmiyorum. Bir şeyler yiyorum 1-2 saat sonra yine acıkmışım gibi midem boş gibi bir bulantı. Ayrıca su da midemi bulandırmaya başladı. Garip haller içerisindeyim ben de. Cubuk kraker bastırıyor biraz.
Ben henuz cıkarmadım hic sadece cok rahatsız hissediyorum karnımı midemi hissediyorum sürekli normal değil yani. Umarım işe yarar bileklik gecmis olsun. inşallah 12. haftada hicbirimizin bi seyciği kalmaz :)Ben de çok kötüyüm. Yediğim çıkıyor. Eşim de korktu. İntten bulantı için bileklik sipariş vermiş bugün. İşe yarar mı bilmiyorum ama kusmak canımı yakıyor. Yemwk yer yemez hemen uzanıyorum yoksa direk kusuyorum. 2 saat sürmeden yine açlıktan bulanıyor iştahım da yok. Bi ara sırf su kustum. Su da içemiyorum çok
Benimde 2. gebeliğim 3 yaşında oğlum var ondaa böyle olmamıştı cok hafifti ama bunda fenayımm cok bulantım var ne yapsam işe yaramıyoİki gündür garip bir bulantım var. Resmen midemi hissediyorum. İlk gebeliğimde bi kez bile midem bulanmamıstı böyle mi oluyor bilmiyorum. Bir şeyler yiyorum 1-2 saat sonra yine acıkmışım gibi midem boş gibi bir bulantı. Ayrıca su da midemi bulandırmaya başladı. Garip haller içerisindeyim ben de. Cubuk kraker bastırıyor biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?