2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben henuz cıkarmadım hic sadece cok rahatsız hissediyorum karnımı midemi hissediyorum sürekli normal değil yani. Umarım işe yarar bileklik gecmis olsun. inşallah 12. haftada hicbirimizin bi seyciği kalmaz :)
İnşallah canım 12ye kadar napacaz bakalım kalp atışını görünce unutorum gerçi çektiklerimi

enabızdan gorulebilir belki

çoğul gebelikler genetik de olabiliyor doktora gittiğinde yazar mısın merak ettim?
Merhaba , bugün doktora gittim doktor ultrasondan baktı her şey yolunda iyi dedi kalp atışını da duydum ikiz vs demedi ben de ayrıca sormadım değil herhalde olsa söylerdi :)

Merhaba , bugün doktora gittim doktor ultrasondan baktı her şey yolunda iyi dedi kalp atışını da duydum ikiz vs demedi ben de ayrıca sormadım değil herhalde olsa söylerdi :)
Bence soylerdi, benim ilk gebeligimde ilk muayenede iki kese var gibiydi. Sonraki hafta yoktu. Kanama alaniydi

Biz kesesini gördük teyzesi. 2 hafta sonra kalp atışı nasipse inşallah amiin Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bende hem keseyi hemde bebişi gördüm vajinal baktı doktorum.aminnnn inşallahhhRabbim isteyen herkese nasip etsin.dualarda unutulmayalım

Kızlar benim kardesimin hanımıda hamile . onun cok kanaması oluyordu 5 haftalik hamile bugun doktora gitmiş polip var bebegin hemen yanında o yüzden demiş. düşüge neden olabilir ama tutumus ve kalbi atiyormus. Cok mutlu oldum ama insallah bisey olmaz . böyle birsey yasayaniniz oldumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…