Ben henuz cıkarmadım hic sadece cok rahatsız hissediyorum karnımı midemi hissediyorum sürekli normal değil yani. Umarım işe yarar bileklik gecmis olsun. inşallah 12. haftada hicbirimizin bi seyciği kalmaz :)
kızlar bugün keseyi gördüm çok küçüktü
alttan muayeneyle göründü.
bu haftalarda düşük yaptığım için çok korkuyorum. Doktorum daha önce araştırma hastanesinin tıbbi Genetik bölünme verdiyim kan sonuçlarını é devletten ogtenwbilecwgimi söyledi. bu konu hakkında bilgi bilginiz var mı?
sonuçlara göré igneye baslicaz.
Merhaba , bugün doktora gittim doktor ultrasondan baktı her şey yolunda iyi dedi kalp atışını da duydum ikiz vs demedi ben de ayrıca sormadım değil herhalde olsa söylerdi :)
Merhaba , bugün doktora gittim doktor ultrasondan baktı her şey yolunda iyi dedi kalp atışını da duydum ikiz vs demedi ben de ayrıca sormadım değil herhalde olsa söylerdi :)
Merhaba bayanlar bende aranıza katılabilirmiyim... daha çok yeni benimki.. cuma günü regl tarihim ve bugün kanda 80 çıktı değerim pazartesi 25 ti 3 e katlamış...
Kızlar benim kardesimin hanımıda hamile . onun cok kanaması oluyordu 5 haftalik hamile bugun doktora gitmiş polip var bebegin hemen yanında o yüzden demiş. düşüge neden olabilir ama tutumus ve kalbi atiyormus. Cok mutlu oldum ama insallah bisey olmaz . böyle birsey yasayaniniz oldumu.