2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Inşallah canim Rabbim sag saglim kucagimiza almaya nasip etsin ben Zonguldaktan yaziyorum. Ilk gebeligim oldugu için biraz sabırsızım biran önce keseyi görmek ıstiyorum. Yaklasik 1 yıldır bu haberi bekliyoruz çok şükür Rabbime devamida güzel gelir inşallah

Herkesin bebişleri hayırlı olsun inşallah Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Benim de ilk bebişim tüp bebek oldu şuan yaşına girmek üzere. Şimdi tekrar normal yolla hamile kaldım. Gecikmeyle öğrendim. Çok heyecanlı süreç tekrar başlıyor

Canım üzülme geçmiş olsun çeken anlar ancak inşallah tekrardan bir bebeğin olur Allah isteyen herkese versin

Bende iki yasindaki kizima evliligimizin 2. Yilinda tedaviyle gebe kaldim. Benimde bu ikinci kendiliğinden kaldim :)

Merhaba canım, hangi hastanede acaba bu doktor? Bir de nasıl birisi, yaklaşımı felan nasıl bilgi verebilirsen çok sevinirim☺
Hastane değil kendi muayenehanesi var. Ben uzun süredir tedavi görüyordum. Bu doktora gittiğim ilk ay hamile kaldım tavırları gayet ılımlı, çok iyi, çok ilgili birisi. Şehir dışında öğrendim gebeliğimi bu süreci mesajlaşarak sordu, takip etti, sorduğum onca soruya cevap verdi instagram hesabı falan var oradan inceleyebilirsin. Bir de arkadaşlarımın gittiği Abdullah göymen var. Onun da kendi muayenehanesi var. İkisini de çok övdüler. Ben İbrahim Halil özdurak'a gittim. Başka isimler de duydum ama en çok bu ikisinin namını duydum açıkçası.

Çok teşekkür ederim bu doktoru da değerlendirmeye almalıyım o halde Muayene ücretleri felan nasıl? Bunlar hakkında bilgi verebilir misin canım?

ilk gebelik belirtileri ile regl belirtileri çok benzer bu nedenle adetini beklemeden bir şey söylemek çok zor .ya da net öğrenebilmek için kan testi de yapabilirsin. kesin sonuç verir

2-3 gün sonra testi tekrar et 48 saatte 2 katına çıkması gerekiyor inşallah hamişssinbenim 4 gün kala 69 çıkmıştı
Bu defa kan vermicem idrar testinden koyulasmasini takip etmeyi dusunuyorum. Kan verince cok stres yasiyorum cunku. Mayista kimyasalim var

Kızlar 6+2 de kalp atışı duyulur mu sizce? Cuma günü doktora gitmek istiyorum çok mersk ediyorum artıkkk.

Demekki sağlıklı bir gebelik olmayacaktı. İnşallah çok beklemeden müjdeli haberi alırsın yeniden. Mart olmasın Mayıs olsun Haziran olsun ne fark eder. Sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsun inşallah

Yazdıkların beni biraz da olsa cesaretlendirdi. İki gebeliğimde tüp bebek. Öğretmenim özellikle bu ayda hamile kalmak Doğum izinleri açısından uygun oluyor. Bebek 5-6 aylık olana kadar extra izin almak gerekmiyor. Planlı olmasına rağmen bebeğimi kabullenemiyorum 2 yaşındaki kızım beni çok zorluyor. Süt alerjisi vardı çok geç öğrendik. Hep karın ağrısı vardı. Daha 4 aydır geceleri deliksiz uyuyabiliyorum. Kendime kızıyorum beklemediğim için. Dün doktora gidip keseyi görünce biraz daha kabullendim. Umarım geçicidir duygularım. Hep iki çocuğum olsun istedim sadece erken gibi geliyor.

herkese meraba...5 temmuzda hcg 26,1 çıktı..ama sevinemedim hiç dün yine verdim kan sonuçlar çıkmadı patlamak üzereyim..

30. gündü ama benim 35 e kadar yolu var normalde döngümün... bugün 34. gün hala olmadım regl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…