- 5 Mayıs 2016
- 476
- 256
- 53
- 30
Canım kürtaj oldum dger yazdıklarımı görmedn sanırımAaa canım çok sevindim bi okadar da şaşkınım Bu nasıl bilmwmezlik yani doktoru dinlesen kürtaj olacaktin.
Neyse canım gözünüz aydın ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kürtaj oldum dger yazdıklarımı görmedn sanırımAaa canım çok sevindim bi okadar da şaşkınım Bu nasıl bilmwmezlik yani doktoru dinlesen kürtaj olacaktin.
Neyse canım gözünüz aydın ☺
Bende dun verdim bayramdan sonra alacagim sonuclariOnlar nasıl? Bende bugün verdim bakalimne cikcak
Cok gecmis olsunCanım kürtaj oldum dger yazdıklarımı görmedn sanırım
Saol canımCok gecmis olsun![]()
Şimdi gördüm canım kusura bakma yaCanım kürtaj oldum dger yazdıklarımı görmedn sanırım
Bilmiyorum canım önemli deil insAllah olacak bi gun Allah razı olsunŞimdi gördüm canım kusura bakma ya
Rabbim tekrar böyle acılar yaşatmasın.En kısa zamanda en sagliklisindan Rabbim versin inşallah.Burda seni anlayan acını paylaşan birçok insan var emin ol.Benimde daha önce 4 kaybım var.
En kısa zamanda yeri dolar inş canim
Biliyorum olcktıBilmiyorum canım önemli deil insAllah olacak bi gun Allah razı olsun
Ay cok sevindimmmmmmmmmBebek varms şerefsiz doktorlar göremedi baska Bi doktora daha gittm gördü 0.23 cm ydi smdi eve geldim iyim cok sükür
Ay cok sevindimmmmmmmmm
Saol canım insAllahTek Tesellim canm cok gecmis olsun. Rabbim yerini doldursun ins.
BEN yanlis anlamisim gecmis olsunBilmiyorum valla kürtaj im iyi gecti sükür iyim toparlanacm iyi olcm
Sorun deil canım saolBEN yanlis anlamisim gecmis olsun
Hepsini okumadan atladım hemen, daha fazla üzmemişimdir umarım, çok üzüldüm senin adınaÖlü ama kürtaj oldum canım
Önemli deil canım bosver iyim benHepsini okumadan atladım hemen, daha fazla üzmemişimdir umarım, çok üzüldüm senin adına
Benimde sikintili canm sadece kese gorundu 4 haftalik dedi en son. Yani bir bucuk hafta felen geri. Gec dollenme olabilir dedi. Hep soru isareti kafamda acile gidip baktirasim var.bakalım bende sonuç ne olacak benimde bebiş gözükmedi 2 hafta sonra çağırdı doktorum rabbim ne verirse hayırlısını versin inşaallah
Him olabiliyormus demekki.gebelik saglikli ilerledi mi canmBana da ilk gebeligimde boş gebelik diş gebelik dediler ben çok üzülmüştüm en son tecrübeli bir doktora gitmiştim o da geç döllenme olabilir ye iç dinlen 2 hafta sonra gel dedi gittim ve keseyi içindekini görmüştük
benimde gidip gösteresim var benim kızımda da geç dölleme dediler 1 hafta hep geriden geldi doktora göre bence tam haftasına göreydi kilosuda iyi doğdu ama geç döllenme denildi bu da öyle belkiBenimde sikintili canm sadece kese gorundu 4 haftalik dedi en son. Yani bir bucuk hafta felen geri. Gec dollenme olabilir dedi. Hep soru isareti kafamda acile gidip baktirasim var.
Evet cnm simdi 11 yasindaHim olabiliyormus demekki.gebelik saglikli ilerledi mi canm