2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar 2 saatte bir emzirmeyi ne zaman bıraktınız maşallah benim oglan her dk emdıgı ıcın ben bısey dıyemıcem bu konuda 🤣
Benim de aynı sürekli istiyor bir tek uykudaysa iki saati buluyor bazen uyumuyorsa en fazla bir saat duruyor ama genelde 15 dakika aralıklarla sürekli verdiğimi biliyorum🤣

Haziran sonu ben sünnet ettirmeyi düsünüyorum. Türkiyeye tatile gidicektik o zaman aslinda, virüs nediyle yatti o is. Hazir esimde o zaman calismiyacagi icin sünnet iside aradan ciksin diyorum. Büyük oglumdayken sünnet yaptirirken yoktu, bari kücügünde görsün.
Ben de karar veremedim eşim yaptıralım diyor

Oglumda hic bi aşı ateş yapmamisti kızımdada 2 aylik asisi ates yapmadı ama cok canı acidi .kizlar gercekten nazli oluyir aksama kadar mizmiz agladi hep en sonundaa baktim ayaklarini oynatinca basiyir cigligi calpol verdim iyi oldu sonra. Agridi herhalde asi yerleri
Bende fitil var fitil atmayı düşünüyorum calpol mor kutu dan veriliyor demi bebeklere

3 4 gündür aynı durumdayım hiç göz baş açtırmıyor kısır döngü içindeyiz emzir uyut bırak uyanır alt değiştir emzir uyut bırak gene uyanır bütün günüm gecem böyle. Bi dün rezene vermiştim 60 cc bütün gün sarhoş gibiydi bıraktığım yerde uyudu😂
Abooo ne yaptın kız öyle. Ama bende hep böyleyim haftanın 5 günü böyle 2 günü sakin. Sırtım belim göğüslerim her yerim ağrıyor valla..

Ay çok özlüyorum sohbetleri ama giremiyorum yaa fırsat bulup. Şimdi sallarken fırsat bulabildim. İnşallah herkesçikler çok iyidir. İnşallah tğm bebeklerin uykuları düzene girer kolay uyurlar. Sütlerimiz bol gazlarımız kakalarımız çabuk çıkar inşallah ♥️♥️♥️

Bende kendim icmistim 1 fincan. Yazik cocuga bence. Miktar cok cok fazla..
Ben bir fincan rezene kimyon çayı var hergün içiyorum süt yapıyor hem de gaz çıkartıyor diye Çok şükür gaz sorunumuz çok olmuyor.Ben ona bağlıyorum.Gerçi kızımın da gaz sorunu olmazdı içmiyordum hiçbirşey.Mamayla besleniyordu.

Kızlar moralim bozuldu bugün 2 aylık kontrol ve kalça usg ye geldik
Kızım bu ay 32 günde 800 gr almış
İlk ay bir kiloya yakındı
O kadar emziriyorum ki diceksinizki iyi 600ün üstünde ama 3 aydan sonra kilo alımı azaldığına göre bir aya sütüm yetmicek diye canım sıkıldı
Ayrıca doktorun yanında bile o kadar çok kustuki zıbını sırılsıklam oldu saçı kulağı kusmuk içinde kaldı
Doktora dedim hocam hep böyle kusuyo bana dediki emzirdiktwn sonra en az 15-20 dak kucağında dik tut
Zatem kucağımdan inmiyor ki dedim o da gaviscon başladı zaten kuzuma bir sürü gaz damlası vitamin vs veriyorum bu başladı bide
Kafasında ve alnında geçmeyen konak için linola yazdı
Çok gazı var ayakta daha fazla dolaştır daha fazla sırtını sıvazla pışpışla dedi ben de biliyorum gazı çok gazdan kusuyo
Cildine atopik dedi
Kalça usg de sıra bekliyorum çok kalabalık bir de özel hastane
Ultrasondan sonra rota da dahil 2 aylık aşılarını olucaz daha offf bugün nasıl geçicek
Sütüm az mı bebek niye az kilo almış canım sıkıldı
Biliyorum insanlar bir sürü sorunla uğraşıyo ama elimde değil canım sıkıldı
Sut artirici kullan canim. Olmazsa mama ver. Hippten memnunum ben

Ben bir fincan rezene kimyon çayı var hergün içiyorum süt yapıyor hem de gaz çıkartıyor diye Çok şükür gaz sorunumuz çok olmuyor.Ben ona bağlıyorum.Gerçi kızımın da gaz sorunu olmazdı içmiyordum hiçbirşey.Mamayla besleniyordu.
Mamaula beslenen bebeklerde daha fazla gaz oluyormus ole okudum canim. Tohum halinde her gun anason rezene kimyon tukettim bende. Onun faydasi oldu baya bebegime. Simdi full mama nerdeyse cok az emio. Ama gazi cikario kendi artik sukur ki.

Cok ya o miktar. Cay kasigiyla fln verseydin gwce uyumadan.n. Sersemlestirir cocugu. Birak sosyallessin de surekli uyku olmamali bence.
E bebek sitesinde yazıyor 100 öl verileblir diye ve yorumlarıda okudum hep vermişler.
Uyuması için vermedim ki gaz sancısı ve koliğe iyi geliyo diye verdim acı cekmesin diye çok ağlıodu

Oglum her gün 7- 7:30 arasi uyaniyor. Söyle 9- 10a kadar uyusada bende dinlensem biraz.
Esim isten gec gelio 7 gibi. 7.30 da ezan okunuo. Iftardan sonra, Hemn bi cay icip, dus aliyorum. 10 gibi yatiyorum ben. 12 ye kadar esim bakio. Sonra geceleri de hep bende 😂 ama alistim artik zor gelmio. Beni bebegim degil de esim cok yoruo. Psikolojik olarak agir gelmeye basladi, tasiyamiyorum.

Abooo ne yaptın kız öyle. Ama bende hep böyleyim haftanın 5 günü böyle 2 günü sakin. Sırtım belim göğüslerim her yerim ağrıyor valla..

Ay çok özlüyorum sohbetleri ama giremiyorum yaa fırsat bulup. Şimdi sallarken fırsat bulabildim. İnşallah herkesçikler çok iyidir. İnşallah tğm bebeklerin uykuları düzene girer kolay uyurlar. Sütlerimiz bol gazlarımız kakalarımız çabuk çıkar inşallah ♥♥♥
Gaz sncısı çok var bağırsakları gurul gurul ses çıkarıyor dmla pek işe yaramadı gibi akşamları çok ağlıyorkolik başlangıcı da olabilir yandık....

E bebek sitesinde yazıyor 100 öl verileblir diye ve yorumlarıda okudum hep vermişler.
Uyuması için vermedim ki gaz sancısı ve koliğe iyi geliyo diye verdim acı cekmesin diye çok ağlıodu
Yani tabiki annesi sensin
Sen ne dersen o. Ancak surdaki yorumlardan da okuduysan, herse bu 60 ml fazla gelmis. Sen ordaki yorumlardan ziyade, doktoruna bi danismalisin.
Ben danistim bizzat bu rezene isini. Dedi ki, ille vermek istersen zehir degil sonucta verebilirsin bir iki cay kasigi dedi. 60 ml i duysa, ciglik atardi heralde 😁

Gaz sncısı çok var bağırsakları gurul gurul ses çıkarıyor dmla pek işe yaramadı gibi akşamları çok ağlıyorkolik başlangıcı da olabilir yandık....
Gaz damlasi markasi cok var. Zinco kullandim, ise yaradi. Her bebege her damla iyi gelmezmis.ise yaramadiysa birkac tane denemelisin bence, gozlemle ona gore secersin

Back
X