2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yavrum saat 1 bucukta aşı oldu bugun. Ve o saatten beri surekli uyuyor normal degılmı halsizlik yapıyor demısti bir arkadas

Bohazima sut kacmadiysa normal seyler canim .her bebek yapiyor oyle yazik insan uzuluyor demi oyle garip hallerine
Ya sorma ya hep iyi olsun diye gözünün içine bakıyoruz şimdi büyüdükçe biseyler oluyor ağlıyor falan içim gidiyor resmen. Acemilik de var belki de normal ama hep sorguluyor insan normal mi yaptığı diye. Aman ne bileyim 😀😀

Ya sorma ya hep iyi olsun diye gözünün içine bakıyoruz şimdi büyüdükçe biseyler oluyor ağlıyor falan içim gidiyor resmen. Acemilik de var belki de normal ama hep sorguluyor insan normal mi yaptığı diye. Aman ne bileyim 😀😀
Ahh analik ahh cildirtirsin insani 😂😂. 2mde biraz daha alisiyosun ama ben hala ouke korkup heyecanlanmasona sasirmasina kollarini bacaklarini oynatmasina uzuluyorum😂😂 col tatlilar beee 😂😂🤩

Kizlar ben bunlardann aldim cok kullanisli gorunuyor yaz icin sizede tabsiye ederim 🤩

Eklentiler

• Screenshot_20200508-121136_Chrome.webp
    Screenshot_20200508-121136_Chrome.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 58
Ahh analik ahh cildirtirsin insani 😂😂. 2mde biraz daha alisiyosun ama ben hala ouke korkup heyecanlanmasona sasirmasina kollarini bacaklarini oynatmasina uzuluyorum😂😂 col tatlilar beee 😂😂🤩
Yaaa ben de öyle yaaa çok üzülüyorum inanki bu böyle devam mı edecek ki. Yani en ufak biseyee bile üzülüyorum yaaa normal mi yani hep böyle mi olacak 🙈

Eklentiler

• Screenshot_20200509_034831_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20200509_034831_com.android.chrome.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20200509_034854_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20200509_034854_com.android.chrome.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 38
Kizlar ben bunlardann aldim cok kullanisli gorunuyor yaz icin sizede tabsiye ederim 🤩
Bende alicqm bayramda dedeler harclik versin diye bekliyorum :d dun yazliklari ayirdim. Esleme fazla bisey çıkmadı. Yusranin baya varmis. İlk kez hastane cikislari i vs esleme olmayanlari ayirdim saglik ocaginin orda toplama kutusu var ona vercem. Artik daha biriktirmem yer yok. Bir baza esya var yazik günah. Esleme olmadikca ayircam

bu tulumlardan daha 4. aylik hamileyken almistim erkek oldugunu ogrenince o zaman kis ayiydi indirimdeydi 20 tl almistik 2 lisini simdi kisliklar indirimli diye onumuzdeki kisliklari aldim :D

kendim icin indirim kovalayamiyorken (bisi almadigin icin) cocuk icin dogmadan indirim kovalamaya baslamisim vay be

Sorma erkek olmak varmış geçen akşam eşim kahve sigara keyfi yaptı duşa girdi çıktı biz hala bıraktığı yerde bıraktığı şekildeydik koltuk çöktü benim şimdiden😂
normalde yardim eder hakkını yiyemem takildim ona da oh çekirdek film diye

Back
X