2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
bugun biraz fazla uyuyor emmedi bi ara uykudan baktim biberonu uyusada aliyor bi biberon bi meme ne yaptigimizi anlamadim :)

jelibonlu,çilekli :)
O kadar değilde gercekten sekerli gibi geliyodu hoşuma gidiyodu. Artik biriktirip yaptigindan kaka temizleme fasli seri bi sekilde oluyo pek inceleme sansimiz olmuyo elleri ayri tutmaya calis ayaklari ayri bir yandan saga sola degdirmeyelim derken zar zor temizliyoruz. Hepte annemde denk geliyo evde olsa sokcam lavabonun altina :D

Hımm bizim ikisi de kışın doğdu, büyüğü şubatta küçüğü martta, arada 7 yıl var sadece.
Bu arada e-bebek’in internet sitesinden alışveriş yapan oldu mu? Ayın 1’inde sipariş verdim, ertesi gün kargoya verdiler ama hala gelmedi.
Ben de verdim ebebek hızlı ancak kargo 1 haftada zor geldi

Oğlum da hiç kullanmadı 😄
Sadece o mu, oyun halısını kullanmadı, salıncak kullanmadı, kanguru kullanmadı, bebek arabası kullanmadı 😂
Delirmeden nasıl geldik bugüne bilmiyorum 😂
Evet canim bebekler yeni nesil urunleri hic sevmiyorlar aslinda. Ben kizimda en kalitelisinden en kalitesizine emzikler biberonlar almistim. Hicbirini tutmamisti. Onun icin simdi ogluma 1 wee kucuk cam biberon, 1 de wee emzik aldim. Cunku tutan bebek her turlu tutuyor. Tutmayan da altindan yapilmis olsa bile ogurup atiyor 😂 Diger urunler icin de oyle

Kendim gitmeyince digeride sallamamis esimi gerci bizimkinin doktoruda uykusuzluktan demisti artik ne halde gordulerse beni🤪🤪😂

Bn yurtdisindayim hangi vitamini aliyorsun? Su an coronayuzunden karantinada oldugumuz icin doktorlar görüntülü muayene yapiyor jinekolog icin mumkun olmayinca rdv almadim tum tahlillerde kaldi oyle olunca sadece solgarb12 almistim süt icinde iyi diye onuda 2 3 gunde 1tane iciyorum
Bu ikileri kullaniyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200509-164442_Chrome.webp
    Screenshot_20200509-164442_Chrome.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20200509-164325_Chrome.webp
    Screenshot_20200509-164325_Chrome.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 21
Back
X