2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İftardan beri uyanik olan Eslem artik şu saat itibariyle eşref saatinden eşşek saatine geçmiş durumda. 2 no bezi bugunde bitiremedik :D birde 2 haftadir kg alimi az oldu gibi evdeki tartıya bakarak. Emme suresini azaltti demistim. Burda da. Ama aglamasi yok, uyku problemi yok. Sadece kakasini 3 4 gunde yapiyor. Yine yarin 4 gun olcak metsil vereyim diyorum. Ama neden kg alimi azaldi birden. Daha 3 ay bitmedi bile, hani sonrasinda az kg alir deniyor ama..
Ayin 18inde asm de kontrol vardi. Sokaga cikma yasagi olcak diye cuma gunu gotureyim hem kg durumuna bakalim istiyorum. Cunku 1.5 hafta once 5800 gelmisti evde, orada 5740 geldi. Suan evde bazen 6 geliyo bazen 5.8 almamiş gibi

Evet canim bebekler yeni nesil urunleri hic sevmiyorlar aslinda. Ben kizimda en kalitelisinden en kalitesizine emzikler biberonlar almistim. Hicbirini tutmamisti. Onun icin simdi ogluma 1 wee kucuk cam biberon, 1 de wee emzik aldim. Cunku tutan bebek her turlu tutuyor. Tutmayan da altindan yapilmis olsa bile ogurup atiyor 😂 Diger urunler icin de oyle
Ben akıllanmamışım demek ki gidip avent emzik aldım, kullanmadığını bilmem söylememe gerek var mı 😄

Kızlar bebeğim iki ayı geçti ve uykuya dalmakta sorun yaşıyoruz. Tam uyudu diyorum hareket etmeye başlıuor kollarını oynatıyor yada boynunu hareket ettiriyor bir anda gözleri açılıyor ve uaynıyor. Bu durumu yaşayanınız var mı. Belki 10 kere yatırıyorum 9 kere kaldırıyorun en sonunda uyuyor. Uykuya dalmakta sorun yaşıuoruz hareket etmese uyuyacak. Kundak yapın demeyin çünkü denedim ve hiç hoşlanmadı olan uykusu da gitti

Kızlar bebeğim iki ayı geçti ve uykuya dalmakta sorun yaşıyoruz. Tam uyudu diyorum hareket etmeye başlıuor kollarını oynatıyor yada boynunu hareket ettiriyor bir anda gözleri açılıyor ve uaynıyor. Bu durumu yaşayanınız var mı. Belki 10 kere yatırıyorum 9 kere kaldırıyorun en sonunda uyuyor. Uykuya dalmakta sorun yaşıuoruz hareket etmese uyuyacak. Kundak yapın demeyin çünkü denedim ve hiç hoşlanmadı olan uykusu da gitti
Benim bebegimde sallanma, pispis ninni hicbirinde uyumuyo. Besik sallanirken uyusa da asla dalamiyor. İlla kendi uyucak. Ama dedigin gibi dalana kadar kac kere mikirdaniyo sayamiyorum. Belki boyle boyle daha kisa zamanda dalmayi ogrenir diyorum. Cunku kendi kabul etmiyor diger seyleri. Emzikle kendi uyumayi seviyor. Ama uyaran cok oldubu icin özelikle akşamları cok zor daliyo, bide gazi varsa ne emebiliyo ne uyuyabiliyo

Ayni sekilde kundak ve şapkadan da nefret ediyor. Sapka daha degdigi an bagirmaya basliyo, kundakta da cirpinmaya basliyo

😂😂😂 ortam sağlamıyorsunuzdur kuşlara, loş ve ılık bir ortam, romantik bir akşam yemi, yanına bol enerjili vitaminli su koy bakalım
Bizim erkek kus travma gecirdi bence kusun kusu otmuyor 😂😂😂🙈 5.karisi .disi kus disarda duruyor bizim erkek kus yuva kaziyo ytadilat isiyle o ilgileniyor😂😂😂 5.karisinida kaubetme korkusuyla yuvayo erkek kus hazirliyor 😂😂😂

Beeeeennnnnn. Zatenn yorguunumn kacinci uyutusum kacinnci emzirmem bilmiyorum 🙈🤪. Sinirlendim artik sikica sardim tekrar koymayi denicem . Sarmamdann hoslanmiyor ama k.bkmasin eliyle koluyla kendini uyandiriyor . Sicriyo uzuluyorum

Back
X