Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım antibiyotik kullanıyorum diye korkma enfeksiyon bebeğe daha zarar verir . Bir de bol su içmeni tavsiye ederimKızlar sonuçlarım çıkmış enfeksiyon çıktı ne yazık ki. antibiyotik başlattı doktor takip edecek geçer insallah
Geçmiş olsun canımKızlar sonuçlarım çıkmış enfeksiyon çıktı ne yazık ki. antibiyotik başlattı doktor takip edecek geçer insallah
İnşallah canım antibiyotik kullanıyorum diye korkma enfeksiyon bebeğe daha
. Bir de bol su içmeni tavsiye ederim![]()
sağolun kizlar ☺Geçmiş olsun canım
cin takvimi ve kizim erkek diyorBenimde bi kızım var 7 haftalik hamileyim cinsiyet ne olcak merak ediyorum çin takvimine baktınız mi
gecmis olsun canim, cabucak atlatirsin umarimKızlar sonuçlarım çıkmış enfeksiyon çıktı ne yazık ki. antibiyotik başlattı doktor takip edecek geçer insallah
Geçmiş olsun canımKızlar sonuçlarım çıkmış enfeksiyon çıktı ne yazık ki. antibiyotik başlattı doktor takip edecek geçer insallah
Bende de cikti devletteki doktor antibiyotik verdi sonra özele geçtik özeldeki gerek yok dediKızlar sonuçlarım çıkmış enfeksiyon çıktı ne yazık ki. antibiyotik başlattı doktor takip edecek geçer insallah
Cin takvimi 2019 ama 2020 yok daha o yuzden bilmiyorum olurmuBenimde bi kızım var 7 haftalik hamileyim cinsiyet ne olcak merak ediyorum çin takvimine baktınız mi
Maşallah kuzucuğa
hamile kaldigin aya göre bakiyorsun, 2019 olani yeterli olmasi lazimCin takvimi 2019 ama 2020 yok daha o yuzden bilmiyorum olurmu
Mantiklihamile kaldigin aya göre bakiyorsun, 2019 olani yeterli olmasi lazim![]()
Tekrar hepsini atarmisinEsim isten cikar cikmaz gidecegiz rabbim korusun yavrumu bu test önceden gecirdigini soyluyorya acaba nekadar önce geçirmişim 10 haftalik gebeyim cunku
Korkulacak birsey yok canim :) benimkilerle ayni iyi dedi doktor hepatit b olmuşum kizamikcik gecirmişim.Lutfen bi bakarmisiniz
Bende gorumcemin kizinkileri alacagim erkek olursa da evde giydiririm nolacak sankivalla ben de evde giydiririm, kiz da olsa erkek de olsa napiim, yazik günah hic eskimeden kaldi o kiyafetler. kim görecek evde pembe oldugunu![]()
idrar kültürü mu vermiştin canım sende belirtiler var mı?Bende de cikti devletteki doktor antibiyotik verdi sonra özele geçtik özeldeki gerek yok dedi![]()
Evet idrar kültüründe üreme çıktı hiç belirtim yok yanma vs yok bende bana augumentin verdi devletteki sana ne verdiler?idrar kültürü mu vermiştin canım sende belirtiler var mı?
Idrar kulturunde ureyen bakterinin adi nedir ? Bir de sayi yazmislar mi canim ?Evet idrar kültüründe üreme çıktı hiç belirtim yok yabma vs yok bende bana augumentin verdi develletteki sana ne verdiler?
Idrar kulturunde ureyen bakterinin adi nedir ? Bir de sayi yazmislar mi canim ?