2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
2-3gundur hamile gibi hissermiyorum. Yorgunlugum gecti uyumak istemiyorum normalden daha erken kalkiyorum istahim kesildi. Acaba normal mi boyle seyler

Benim oldu canim
Adet gunumda acik kahve lekeler geldi ben ader gorcem sandim aksam kesildi devam etmedi
Bende yaşadım adete 3 gun kala. 3 gun sürdü ama benim.
kahverengi ve gitgide azaldı bende ilk adet oldum sandım hatta pijamalarimi giyip depresyon moduna girmiştim :P

Bilmiyorum belirtiler kaybolunca moralim bozuldu bisey mi oldu acaba 😥 randevum 22sinde daha cok var
Canım bence boşuna kendini uzuyorsun hep olumlu duaunmelisin ki hersey yolunda gitsin. Rabbine sığın hep ondan en guzelini iste umutsuz olma.

Kızımda bulantım sadece sabahları olurdu. Şimdi sabahtan akşama kadar sürüyor neredeyse. Yemek istiyorum ama yiyemiyorum. Kuzenimin eşi diyetisyen. Dün ofisine gittim ve görüştük. Ben tatil dönüşü İstanbul’a döneceğim için Online olarak devam edeceğiz. Beni inanılmaz rahattı. Amacımız en az kilo ile dönemi kapatmak. Ücretleri de fazla değil. Sürekli görüşeceğiz. Kendimi mutlu edecek güzel bir adım attım.
Iyi yapmissin canim kac kilo ile gebe kaldin

Benimde acayip uyku halim,acikmam ve kasik agrilarim var..gögüs hassasiyetim devam ediyor.Kan testine hafta içi gidicem 2020 mart annesi olucam inşallah çok güzel zamanlara geliyor yazin sicağinda karni burnunda olmucaz kişin olacak ve doğumuda ilkbahardan önce 😊
Yaza 4-5aylik olacak 😍😍🐣❣️
Evet son aylarin kisa gelmesi guzel oldu gercekten
:))

2-3gundur hamile gibi hissermiyorum. Yorgunlugum gecti uyumak istemiyorum normalden daha erken kalkiyorum istahim kesildi. Acaba normal mi boyle seyler
Kotu dusunmeyelm canim belki rahat bir gebelik geciriceksindir dun bende oyleydim bugn nasil olucak bakalim sık idrara cikmak ve ayakta kalinca bel agrim disinda bsey hissetmiyorum iyi dusunelim iyi olsun. :)

• Beğen
Reactions: Eva
Kotu dusunmeyelm canim belki rahat bir gebelik geciriceksindir dun bende oyleydim bugn nasil olucak bakalim sık idrara cikmak ve ayakta kalinca bel agrim disinda bsey hissetmiyorum iyi dusunelim iyi olsun. :)
Ay insallah canim ya 🙏🙏🙏 insallah cok rahat gecer bi kalp atisini duysam icim cok rahatlicak 🙏

Kizlar doktora kahve ve yesil cayi sordunuzmu tuketmelimiyiz

Kızlar bende bugun gıttım doktora cok sükür keseyi gördk bebegı ne beyaz noktacık olarak gördü sıkıntı görmedi haftaya kalp atısı ıcın gıdecegız ınsallah daha once kimyasal gecırdıgım için Protestan ve asprıne baslayacagız 8. Haftaya kadar ınsallah problemsiz atlatırız 🤗🤗

Back
X