- 25 Şubat 2017
- 5.361
- 24.604
- 548
Bende öyleyim ama ileriki zamanlarda tiksinmeler başlayacak :)Ay ben niye bukadar istahliym![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyleyim ama ileriki zamanlarda tiksinmeler başlayacak :)Ay ben niye bukadar istahliym![]()
Benim oldu canimkızlar aranızda yerlesme kanamasi yasayan oldu mu?
Bende yaşadım adete 3 gun kala. 3 gun sürdü ama benim.Benim oldu canim
Adet gunumda acik kahve lekeler geldi ben ader gorcem sandim aksam kesildi devam etmedi
Normaldir canım herkes aynı değil gebelikte2-3gundur hamile gibi hissermiyorum. Yorgunlugum gecti uyumak istemiyorum normalden daha erken kalkiyorum istahim kesildi. Acaba normal mi boyle seyler
Bilmiyorum belirtiler kaybolunca moralim bozuldu bisey mi oldu acabaNormaldir canım herkes aynı değil gebelikte
Canım bence boşuna kendini uzuyorsun hep olumlu duaunmelisin ki hersey yolunda gitsin. Rabbine sığın hep ondan en guzelini iste umutsuz olma.Bilmiyorum belirtiler kaybolunca moralim bozuldu bisey mi oldu acabarandevum 22sinde daha cok var
Iyi yapmissin canim kac kilo ile gebe kaldinKızımda bulantım sadece sabahları olurdu. Şimdi sabahtan akşama kadar sürüyor neredeyse. Yemek istiyorum ama yiyemiyorum. Kuzenimin eşi diyetisyen. Dün ofisine gittim ve görüştük. Ben tatil dönüşü İstanbul’a döneceğim için Online olarak devam edeceğiz. Beni inanılmaz rahattı. Amacımız en az kilo ile dönemi kapatmak. Ücretleri de fazla değil. Sürekli görüşeceğiz. Kendimi mutlu edecek güzel bir adım attım.
Evet son aylarin kisa gelmesi guzel oldu gercektenBenimde acayip uyku halim,acikmam ve kasik agrilarim var..gögüs hassasiyetim devam ediyor.Kan testine hafta içi gidicem 2020 mart annesi olucam inşallah çok güzel zamanlara geliyor yazin sicağinda karni burnunda olmucaz kişin olacak ve doğumuda ilkbahardan önce
Yaza 4-5aylik olacak![]()
Kotu dusunmeyelm canim belki rahat bir gebelik geciriceksindir dun bende oyleydim bugn nasil olucak bakalim sık idrara cikmak ve ayakta kalinca bel agrim disinda bsey hissetmiyorum iyi dusunelim iyi olsun. :)2-3gundur hamile gibi hissermiyorum. Yorgunlugum gecti uyumak istemiyorum normalden daha erken kalkiyorum istahim kesildi. Acaba normal mi boyle seyler
Ben 51 :)Kac kilosunuz kizlar
Haklisin canimCanım bence boşuna kendini uzuyorsun hep olumlu duaunmelisin ki hersey yolunda gitsin. Rabbine sığın hep ondan en guzelini iste umutsuz olma.
Ay insallah canim yaKotu dusunmeyelm canim belki rahat bir gebelik geciriceksindir dun bende oyleydim bugn nasil olucak bakalim sık idrara cikmak ve ayakta kalinca bel agrim disinda bsey hissetmiyorum iyi dusunelim iyi olsun. :)
46 :)Kac kilosunuz kizlar
Ben de 58 kiloyum :)Kac kilosunuz kizlar