2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hiç bulantım olmadı daha..göğüs ağrısı biraz geçti geçen haftaya göre..kaşık Bolgem gergin..anı hareketlerde bi kasılma oluo sanki..çabuk yorulma..iştah var..akıntı var sık idrar da var
Nerdeyse aynı belirtileri yaşıyoruz senle. Bende de bulantı daha başlamadı umarım başlamazda. Göğüs hassasiyeti yok. Kasık bölgemde ağrı geçti. Çok çabuk yorulma. İştah var. Akıntı da var. Yarın muayenem var

Çok gelmiş olsun .Daha dikkatli davranmakta çok haklısın inş bu süreç istediğin gibi ,kolaylıkla geçer .Ben de araştırdığım kadarıyla Şükran çakmaktan tüm hastaları çok memnun internette olumsuz bir yorum görmedim.

Teşekkür ederim canım O yüzden en önemlisi sağlıkla kucağımıza almamız.
Herkesin sağlıklı bir süreci olur inşallah

Nerdeyse aynı belirtileri yaşıyoruz senle. Bende de bulantı daha başlamadı umarım başlamazda. Göğüs hassasiyeti yok. Kasık bölgemde ağrı geçti. Çok çabuk yorulma. İştah var. Akıntı da var. Yarın muayenem var
Merakla bekliyorum haberlerini:KK76:

Bende de henüz bulantı yok ama hiç iştahımda yok zorla yiyorum kasıklarımda ani hareketten dolayı kasılma oluyor birde ağzımın hiç tdı yok

Benimde 2 bucuk yasında oğlum var hep kucagımda insallah kimseye bişey olmaz kızlar dikkat edin ☺
Kızlar hiç korkmayın kızım bir yaşındayken oğluma hamileyim hiç kucağımda inmedi 9 ayda öyle oldu Allah dağına göre kar veriyor buda 3. Bebiş bakalım nasıl olacak sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inşallah

Teşekkür ederim güzel destekleriniz için.Birazda olsa içime su serpildi sizin sayenizde.
rica ederim Allah in işi belli olmaz ol der oluverir hic canini sikma nice litrelerce kanamasi olup o bebegi tutunup dogum yapan ark larim var sen hiiic uzulme dikkatlice agir kaldirmadan dinlenerek gecir vaktini kontrole kadar Allah in izniyle her sey guzel olur

rica ederim Allah in işi belli olmaz ol der oluverir hic canini sikma nice litrelerce kanamasi olup o bebegi tutunup dogum yapan ark larim var sen hiiic uzulme dikkatlice agir kaldirmadan dinlenerek gecir vaktini kontrole kadar Allah in izniyle her sey guzel olur
Amin canım İnşallah

• Beğen
Reactions: Eva
Kızımda bulantım sadece sabahları olurdu. Şimdi sabahtan akşama kadar sürüyor neredeyse. Yemek istiyorum ama yiyemiyorum. Kuzenimin eşi diyetisyen. Dün ofisine gittim ve görüştük. Ben tatil dönüşü İstanbul’a döneceğim için Online olarak devam edeceğiz. Beni inanılmaz rahattı. Amacımız en az kilo ile dönemi kapatmak. Ücretleri de fazla değil. Sürekli görüşeceğiz. Kendimi mutlu edecek güzel bir adım attım.

Benimde acayip uyku halim,acikmam ve kasik agrilarim var..gögüs hassasiyetim devam ediyor.Kan testine hafta içi gidicem 2020 mart annesi olucam inşallah çok güzel zamanlara geliyor yazin sicağinda karni burnunda olmucaz kişin olacak ve doğumuda ilkbahardan önce 😊
Yaza 4-5aylik olacak 😍😍🐣❣️

Benimde acayip uyku halim,acikmam ve kasik agrilarim var..gögüs hassasiyetim devam ediyor.Kan testine hafta içi gidicem 2020 mart annesi olucam inşallah çok güzel zamanlara geliyor yazin sicağinda karni burnunda olmucaz kişin olacak ve doğumuda ilkbahardan önce 😊
Yaza 4-5aylik olacak 😍😍🐣
Aynı şeyleri düşünüyoruz 1😍 inşallah 🙏

Back
X