- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Baya yakınmış aramız canimtakvim nasıl yapılıyor bulamadim karistirdim baya
Yaa ne güzel tesadüfEvet ayni gun duycaz insallah minik kalpleri :))) onumuzdeki hafta baya zor gececek
Allah bagislasin canim ne guzel yas aralarida guzelmis masallah :)evet cnm bi kizim var 3.5 yasinda ekimde 4 olacak bi de surpriz olan bu bebis evet normal dogumla dogmustu
Bende varimmm 22 sinde bende duyucam insaallah rabbim izin verirse :):)Yaa ne güzel tesadüf☺ Bana şimdiden çok zor geçiyor, napıyor bilmiyorum hiç fındık kurdum çok merak ediyorum
Yaa ne güzel tesadüf☺ Bana şimdiden çok zor geçiyor, napıyor bilmiyorum hiç fındık kurdum çok merak ediyorum
Bende varimmm 22 sinde bende duyucam insaallah rabbim izin verirse :):)
Ucumuz ayni gun dinlicez kalpleriBende varimmm 22 sinde bende duyucam insaallah rabbim izin verirse :):)
Yaa ne güzel arka arkaya güzel haberlerle gelelim inşallahBende varimmm 22 sinde bende duyucam insaallah rabbim izin verirse :):)
O gün haber bekleyeceğim sizden, güzel güzel haberlerle dönelim diye dua edeceğimUcumuz 22 temmuzu bekliyoruz
Ucumuz ayni gun dinlicez kalpleri
evet cnm bi kizim var 3.5 yasinda ekimde 4 olacak bi de surpriz olan bu bebis evet normal
3 yaşında.Kizlar aranizda 1-2 yas civari cocugu olan var mi? Kucaginiza alabiliyor musunuz? Benim kizim var 15 aylik hep kucagimda kasık agrim oluyor korkuyorum
Insallah canim insallahO gün haber bekleyeceğim sizden, güzel güzel haberlerle dönelim diye dua edeceğim❤❤❤
sagol cnm 29 yasinda ins 2 tane cocugum olmus olacakAllah bagislasin canim ne guzel yas aralarida guzelmis masallah :)
bende o gruptaydim 2015 ekim anneleri bende sizi bi yerden taniyorum diyordumMerhaba, benim de bir oğlum var 3.5 yaşında ve 10 ekim de 4 olucakekim 2015 annelerini de takip etmistim o dönem. Simdi de burdayım.
Ilk gebeliğimde kanım düşüktü biraz ama doktor küçük fincan kahveye izin vermişti.Kizlar doktora kahve ve yesil cayi sordunuzmu tuketmelimiyiz
Haklisin evde kucuk cocuk olunca mecburuz insallah bisey olmaz saglikla geciririz 9ayi3 yaşında.
Hep tepemde.
Allah'a emanetiz, içinizi ferah tutun.
Yine de dikkatli olmak lazım tabii.
Herkese sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum.
benimki de 15 ekim 2015Merhaba, benim de bir oğlum var 3.5 yaşında ve 10 ekim de 4 olucakekim 2015 annelerini de takip etmistim o dönem. Simdi de burdayım.
Allah bağışlasın evlatlarımızı hepimizin. İnsaallah 2. bebeklerimizi de hayırla, sağlıkla kucağmıza alırız. Herkesin hayırlı uğurlu olsun. Evlat çok güzel birseybenimki de 15 ekim 2015
aynen cnm,aminAllah bağışlasın evlatlarımızı hepimizin. İnsaallah 2. bebeklerimizi de hayırla, sağlıkla kucağmıza alırız. Herkesin hayırlı uğurlu olsun. Evlat çok güzel birsey
Düşük riskiniz yoksa abartmadan tüketebilirsiniz.Maydonozun suyunu mu içmemeliyiz yoksa kendisini de mi yememeliyiz kızlar?
Gec dollenme mi o zamanBenim son adet tarihim 30 Mayıstı kuzum 29 Haziranda adet olmadım gerekiyordu olmadım, test yaptım gece çizgiyi gördüm ertesi sabah yeniden yaptım test çizgi koyuydu kan verdim 435 çıktı, ertesi gün doktora gittim 729 olmuştu değerim bu ayın 8inde keseyi gördük doktor 5+1 dediBen daha fazla sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?