2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet folikasite bakmıştı doktor daha keseyi görmeden o zaman referans da 4,6 yazıyordu benim 8,1 çıkmıştı galiba o yüzden vermedi

Kızlar yardim bir şey soracağım ben özel bir hastaneye gidiyorum 2. Hamileliğimdeki doktoruma. Ama çok pahalı olduğu için tahlillerimi devlet hastanesinde yaptıracağım
Devlet hastanesinde direk tahlil kısmına mi gideceğim randevu alınıyor mu yoksa devlet hastanesindeki kadın dogu m doktoruna muayene olup öyle tahlil mi yaptiracagim

Muayene olacaksınız, o isteyecek tahlilleri.
Devlet hastaneleri laboratuvarları direkt kullanılmıyor.

Sizinle tarihlerimiz çok yakın, ama ben sadece bir kez mide bulantısı yaşadım o da keseyi gördüğüm gün başka istifra etmedim. Umarım kısa sürede geçer bu mide bulantılarınız
ins cnm hayirlisi artik bugun kasik agrimda coktu sikintili geciriyorum biraz hamileligi artik ilk 3 ay gecsin dusuk tehlikesi gecsin istiyorum

ins cnm hayirlisi artik bugun kasik agrimda coktu sikintili geciriyorum biraz hamileligi artik ilk 3 ay gecsin dusuk tehlikesi gecsin istiyorum
Geçer inşallah canım hiç olumsuz düşme yarısı bitti diğer yarısında daha rahat geçer inşallah

Slm kızlar ben de dün tekrar kan verdim 3600 çıktı bugün çok hafif akıntım oldu kahverengimsi bir sorun yoktur inş normal mi ilk gebeliğim .. Salı günü tekrar doktora gideceğim ultrasonda görmeden içim rahat etmeyecek

sen yine de dr a kahverengi lekelenmem oldu diye soyle cnm ne olur ne olmaz

Doktoruna danissan daha iyi olmazmi, artarsa ihmal etme. Agir isten uzak dur bol bol dinlen

Bugün kadın doğum Dr tsh yüksek dedim sağlık ocağı öyle demişti.
Yok dedi 3.5 kadar normal

Ultrason idrara sıkışık git canım.
Karından bakınca hiç sıkışık değilsin alttan bakalım dedi .
Eğer istemiyorsan vajinal istemiyorum de bi hafta sonra kontrol hakkında yine git.

Kızlar , öğretmen arkadaşlarim
Bende bi branş öğretmeni olarak yarın kpss gireceğim hamile duası kabul olur Allah im dogruluk ile yapmayı nasip etsin bana da.
İkinci çocuğumu da kpss stresı ile yıpratmak ve yipranmak istemiyorum.
Dua bekliyorum
Hayırlı geceler

İnşallah tez zaman da atanırsın canım atama bekleme sürecini gayet iyi biliyorum çok zor günlerdi Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…