2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu kutu sütler mi tavsiye ediliyor? Bak bir yanlış bildiğim şey daha çıktı ortaya Ne kadar acemiyim
Evet toksoplazma riskinden kaynakli
Bazi drlar cig sut ne kadar kaynasa da bakteri ureyebilir yada aksine yararli bakterilerde yok olabilir diyor. Ben pastorize tercih edicem bu surecte

Perşembe günü yani 6+1 de dayanamayıp doktora gittim ve vajinal ultrasonla bebeğin kalp atışı duydum Cuma günü 8 tüp kan ve 2 idrar tahlili verdim. Bir kısmının sonucu çıktı artık 8. Haftaya doğru tekrar doktora giderim heralde demir takviyesi falan yaparız dedi doktor.
Tsh yüksekliğiyle ilgili birşey demedi doktorum. Burada okudum vebenim 2.70 çıkmış. Bir sıkıntı olur mu acaba?

Gözun aydin canım tsh cok onemli bu surecte ama net bi bilgim yok yuksek degil gibi ama sen yine de arastir. Betahcg kactayken gordun keseyi acaba? Ben henuz beklemedeyim kese icin nasipse insallah

Ayy hadi insallah cok sağol canım tesekkur ederimm
Benim degerim en son 3600lerdeydi hala gitmedim ama gormeye daha garanti goreym bidr kalp atisinida duyalim diye 10 gun sonra gidicem. Adetten hic yoksa bir hafta gecsin canim gozukmeyedebilir belli olmaz acele etme bence bekle biraz daha ama 2. Kan testini yaptirablrsn 2 gunde bir artisina bakip kendini rahatlatrsin :)

Evet toksoplazma riskinden kaynakli
Bazi drlar cig sut ne kadar kaynasa da bakteri ureyebilir yada aksine yararli bakterilerde yok olabilir diyor. Ben pastorize tercih edicem bu surecte
Anladım, teşekkür ederim. o halde pastörize süt tercih etmek mantıklı.

Transfer tarihim 2 temmuz. Ne zamana denk gelir canim sence? Çok anlamıyorum da
Benim 26 haziran 13 marta geliyor seninde yuksek ihtimalle 19 marta geliyor canim. . burada gebelik takvimi olustrurablrsn ama embryo transferi gibi degl burasi direk son adet tarihi soruyor yanilma olabilir

Sütle ilgili çok şey sorulmuş. Sütten ziyade mayalanmış süt ürünleri tüketiminin daha mantıklı olduğunu söylemişti bana ilk hamileligimde doktorum. Pastörize süt değil günlük tercih etmemi, ama en iyisinin güvenilir bir yerden süt almak olacağını, mayanın da mutlaka ev mayası olması gerektiğini de eklemişti. Ben pek süt tüketmem o yüzden. Yoğurt, ayran, kefir. Çocuğuma da vermedim pek. Ama okul dönemi başlayınca mecburen ekledik beslenme düzenine. Başkaları içerken özendi çünkü.

Gözun aydin canım tsh cok onemli bu surecte ama net bi bilgim yok yuksek degil gibi ama sen yine de arastir. Betahcg kactayken gordun keseyi acaba? Ben henuz beklemedeyim kese icin nasipse insallah
Ben keseyi 4+5de görmüştüm canım. Ama betahcg kaçtı bilmiyorum.Adetten 2 gün önce 183, Adet günüm 29 mayıs o gün değerim 318di sonra bir daha kan vermedim. Tahmini olarak 2000 civarıydı vajinal ultrasonla görmüştüm 4,21mm di. Şimdi bebeğim 4,80 mm kesem baya büyüdü

Salı günune kadar veremicem canim 4 gun sonra 220 bakalim kaca cikacak

Ayy maşallah, yaş aralığı da güzel denk gelmiş benim fikrime göre. Allah bağışlasın her ikisini de❤
Amin canım inşallah Zaten pek hazır değildim. Halen de çok ısınmış değilim. Ama aralarında 3 yaş olsun diye kendimi zorladım. Öğretmenim Şubat sonu yada Mart’ta Doğum yaparsam ilk 6 ay bebeğim ile evde kalabiliyorum. En uygun tarih buydu bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…