- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Insaallah ilk aylari atlatalm.bi nebze rahatlicaz insaallah :)Benim de ayni yanliz bende cok az siyah tortu oldu bu sabah sag kasigim icten ice agriyor rabbim tez zaman da 3 5 ayi atlatalimkalp seslerini duyalim insallah
Bu kutu sütler mi tavsiye ediliyor? Bak bir yanlış bildiğim şey daha çıktı ortayaNe kadar acemiyim
Benimde olmadi hafif turuncu gibi cikiyor bazen . yogun bir kanama olmadigi surece korkma canimKahverengi tortu normal ama neden rengi siyah oldu acaba? Kanaman oldu mu hiç?
Ayy hadi insallah cok sağol canım tesekkur ederimmBence 4 gun sonra falan gidersen garanti gorursun erken gitme :) hayirli olsun canim
Gaziantep’te yaşıyorum vardır mutlaka güzelce araştırırz biz de buluruz inşallah iyi bir sütçü.Toksoplazma riskinden olabilir çiğ süt zararı
Evet toksoplazma riskinden kaynakliBu kutu sütler mi tavsiye ediliyor? Bak bir yanlış bildiğim şey daha çıktı ortayaNe kadar acemiyim
Masallah canim kactan cikti 1500'e adetin gecikti mi?oncelikle hayırlı olsun canım :)
benim değerim bugün 1500 çıktı ama keseyi görmek için çarşamba günü gitcem yani görünmez şimdilik cnm.
Transfer tarihim 2 temmuz. Ne zamana denk gelir canim sence? Çok anlamıyorum daTransfer tarihin ne zaman canim.benimde tup bebek
Gözun aydin canım tsh cok onemli bu surecte ama net bi bilgim yok yuksek degil gibi ama sen yine de arastir. Betahcg kactayken gordun keseyi acaba? Ben henuz beklemedeyim kese icin nasipse insallahPerşembe günü yani 6+1 de dayanamayıp doktora gittim ve vajinal ultrasonla bebeğin kalp atışı duydum ☺ Cuma günü 8 tüp kan ve 2 idrar tahlili verdim. Bir kısmının sonucu çıktı artık 8. Haftaya doğru tekrar doktora giderim heralde demir takviyesi falan yaparız dedi doktor.
Tsh yüksekliğiyle ilgili birşey demedi doktorum. Burada okudum vebenim 2.70 çıkmış. Bir sıkıntı olur mu acaba?
Benim degerim en son 3600lerdeydi hala gitmedim ama gormeye daha garanti goreym bidr kalp atisinida duyalim diye 10 gun sonra gidicem. Adetten hic yoksa bir hafta gecsin canim gozukmeyedebilir belli olmaz acele etme bence bekle biraz daha ama 2. Kan testini yaptirablrsn 2 gunde bir artisina bakip kendini rahatlatrsin :)Ayy hadi insallah cok sağol canım tesekkur ederimm
Anladım, teşekkür ederim. o halde pastörize süt tercih etmek mantıklı.Evet toksoplazma riskinden kaynakli
Bazi drlar cig sut ne kadar kaynasa da bakteri ureyebilir yada aksine yararli bakterilerde yok olabilir diyor. Ben pastorize tercih edicem bu surecte
Benim 26 haziran 13 marta geliyor seninde yuksek ihtimalle 19 marta geliyor canim. . burada gebelik takvimi olustrurablrsn ama embryo transferi gibi degl burasi direk son adet tarihi soruyor yanilma olabilirTransfer tarihim 2 temmuz. Ne zamana denk gelir canim sence? Çok anlamıyorum da
550 den iki günde çıktı 1500Masallah canim kactan cikti 1500'e adetin gecikti mi?
Ben keseyi 4+5de görmüştüm canım. Ama betahcg kaçtı bilmiyorum.Adetten 2 gün önce 183, Adet günüm 29 mayıs o gün değerim 318di sonra bir daha kan vermedim. Tahmini olarak 2000 civarıydı vajinal ultrasonla görmüştümGözun aydin canım tsh cok onemli bu surecte ama net bi bilgim yok yuksek degil gibi ama sen yine de arastir. Betahcg kactayken gordun keseyi acaba? Ben henuz beklemedeyim kese icin nasipse insallah
Teşekkür ederim 2 yaşından 4 ay büyük bir kızım var.2. Hamileliğiniz demekki ne kadar güzel ☺ Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah ☺
Ayy maşallah, yaş aralığı da güzel denk gelmiş benim fikrime göre. Allah bağışlasın her ikisini deTeşekkür ederim 2 yaşından 4 ay büyük bir kızım var.
Salı günune kadar veremicem canim 4 gun sonra 220 bakalim kaca cikacakBenim degerim en son 3600lerdeydi hala gitmedim ama gormeye daha garanti goreym bidr kalp atisinida duyalim diye 10 gun sonra gidicem. Adetten hic yoksa bir hafta gecsin canim gozukmeyedebilir belli olmaz acele etme bence bekle biraz daha ama 2. Kan testini yaptirablrsn 2 gunde bir artisina bakip kendini rahatlatrsin :)
Amin canım inşallahAyy maşallah, yaş aralığı da güzel denk gelmiş benim fikrime göre. Allah bağışlasın her ikisini de❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?