- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Kimisi asi karsiti kimiside sutBen zamanla 3.göz çıkıyormuş diye duydum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimisi asi karsiti kimiside sutBen zamanla 3.göz çıkıyormuş diye duydum![]()
Amaaan kim ugrasacak kahvecim inan erken ogrwtmen cok zor cok zahmetliKızlar bizim bebe kaka yapmadan önce söylüyor, sizinkiler de söylüyor mu?
Ama tuvalete yaptıramıyorum.
Çiş kontrolü hiç yok zaten.
1,5 yaş ve öncesi öğrenenler mucize bebek midir nedir, mümkün değil şu an söylediği halde.
İyi hatirlattin bende yanima yapiskan alayim yine alninin ortasina yapistiririm bi taneHahahaja olsun en azindan kendine vakit ayiriyosun . Yaa uzuldum evide ozluyorlar .ben hergun bi supriz koyuyorum yastigininn altina cok seviniyor okuldan gelince hemen kosup bakiyo alistida![]()
Ben de devam sütü alıp denicem bakalım içecek mi?Belki az emer gece boyunca.Bizimkiler nasil memeden medet umuyorsa seninkilerde mamaya guveniyo yemiyor demi. Tamamende birakma bence gunluk 500 ml gecmicek sekilde sute mamaya ihtiyaclari var diye biliyorum. Bende 200 ml devam sutu eklemeye cabaliyorum mama degilde sut versiyonu varya 1yas ustu 200ml lik paket sutler
Benim kız 2,5 yaşına kadar aptamil içti.Sonra da süte dadandı günde 1 lt içiyordu neredeyse.İlkokula başlayınca bıraktı süt içmeyi.Emmiyorlar memeyle değil de biberonla bağ kuruyor onlar da öyle düşün.aynen oyle pinkim.hayir emseler duygusal bag vs dicem de mama yani oyle bir artimiz da yok .yemiyorlar hic bisi
Arkadaşlar bırakırız diyorlar sağolsunlar da içim rahat etmiyor.Herkesin annesi geliyor sen niye gelmiyorsun der bir süre sonra.Ama kötü havalarda oğlanla zor olur bayağı var okulla ev arası.Güzel havalarda iyi oluyor oğlum da gezmiş oluyor çok seviyor arabayla gezmeyi.Ah evet yaa valla eline huptirik veriyorum onu kemirirken giydiriyorum zatenn disari cikma meraklisi ama bazen huysuz oluyo cikmak istemiyor gecen diger veliler almis benimki tek kalmis agliyodu gittigimde uzuldum .
Benim kız inek sütü de içmiyorBen de devam sütü alıp denicem bakalım içecek mi?Belki az emer gece boyunca.
Ben denedimde birsey degismedi hah pardon gece ortasi bez degistirsem olurmus yaniBen de devam sütü alıp denicem bakalım içecek mi?Belki az emer gece boyunca.
Dunus benimkide hic sevmedi ben cok ugrastim istersen sana soylerim basarili oldugum yontemiBenim kız inek sütü de içmiyorBallı ılık falan her türlü denedim ama sevmiyor tadını . Nasıl bırakacağız bakalım şu emmeyi
![]()
Sagolsunlar canim zorda kalimca iyi olur ,suan banada teklif eden veliler oluyor hatta bir kac sefer kabul ettim ama dedigin gibi aliskanlik gibi olursada kizlar uzulur . Oglusum ablasinin arkasindan nasil agliyor bir gorsen okula birakincaArkadaşlar bırakırız diyorlar sağolsunlar da içim rahat etmiyor.Herkesin annesi geliyor sen niye gelmiyorsun der bir süre sonra.Ama kötü havalarda oğlanla zor olur bayağı var okulla ev arası.Güzel havalarda iyi oluyor oğlum da gezmiş oluyor çok seviyor arabayla gezmeyi.
Bu arada marka olarak ne dusunuyorsun canim ? Bir cok marka denedim ben bazisi acaip sekerli direk sadece seker atilmis gibi olanlari bile var .... suan a101e her girmemizde kendi sutunu kendi seciyo milkano diye kendi markasinin var 1 tane ondan 1 tanede danoneninkini aliyoBen de devam sütü alıp denicem bakalım içecek mi?Belki az emer gece boyunca.
Bilmiyorum canım denicem bakalım hangisini severseBu arada marka olarak ne dusunuyorsun canim ? Bir cok marka denedim ben bazisi acaip sekerli direk sadece seker atilmis gibi olanlari bile var .... suan a101e her girmemizde kendi sutunu kendi seciyo milkano diye kendi markasinin var 1 tane ondan 1 tanede danoneninkini aliyohemen hemende hergun gidiyoruz . Bi veli var kiziyla.kizim ayni sinifta ogluda 13 aylikmis 4 tane o milkano devamsutunden aldi bende merak ettim gunde kac tane iciyo diye emmiyormus o 4 kutu iciyormus
benimki 4kutu sut icse 4 ay kaka yapmaz dedim icimden . Masallah bebegide çaki gibi
![]()
Kakaolu denedin mi benim kız öyle içiyorduBenim kız inek sütü de içmiyorBallı ılık falan her türlü denedim ama sevmiyor tadını . Nasıl bırakacağız bakalım şu emmeyi
![]()
Kakaolu sevebilir canım denemedim onu . Ama zaten anlayıp meme yerine süt içip uyuyacak yaşa gelmesi 3 yaş falan olcak heraldeKakaolu denedin mi benim kız öyle içiyordu
Bende oyle canim mesela o 200ml gunnicimde ara ara tekkif ediyorum cogu zaman ertesi gune kaliyor .uykudan uyaninca versem icer bitirir ama onada ben gerek duymuyorum corba ogununu cop edememGünaydın
Ruh halim boyle
Süt konuşulmuş cok uzun zamandir eslem içiyor süt. Ama koydugum sütü asla bitirmez. Biz biberonu yaz başında biraktik köye bile goturmedim. Artık ya suluk ya bardaktan içiyor. Zaten surekli ustu kirleniyor. Arada bardagi birden devirip uzerine gelince bir bagiriyor falankisaca cok fazla süt icimi yok. Zaten benim iki cocugum da kabizlik sikintisi yaşıyor arttirmiyorum
Evet, yapmadan önce kaggaaa diyor, sonra çömelip gözüme baka baka ıkınıyor, betimleme için çok özürSöylüyor derken bildigin kaka mi diyor. Bizim sinyaller var ama o boyuta gelmedik. Birkac kez banyo icin soyunurken uzerine ya da haliya işedi. 2 defa aynı şekilde klozete oturttum oyle bakiniyor anlamiyorannemle kv ogretsen ogrenir aslinda falan diyorlar ama hic niyetim yok şuan
Hiç aklıma gelmedi ben de yapayım öyle şeyler.Hahahaja olsun en azindan kendine vakit ayiriyosun . Yaa uzuldum evide ozluyorlar .ben hergun bi supriz koyuyorum yastigininn altina cok seviniyor okuldan gelince hemen kosup bakiyo alistida![]()
Süt karşıtıyım ama kendim sütlü soğuk kahveye bayılırım ve bebeler ben vermediğim halde kendi kendilerine süte alıştılarKimisi asi karsiti kimiside sut![]()
Ahahahahaja cok iyiymis buSüt karşıtıyım ama kendim sütlü soğuk kahveye bayılırım ve bebeler ben vermediğim halde kendi kendilerine süte alıştılar
Hobisine karşıtlık
Yine de bebelere hatırlatmıyorum, kendileri isteyince veriyorum.