- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Iyiler canim.cok sukur,okula git gel vakit nasil geciyo anlamiyorum okulla birlikte is yukum ×8 olduBen de özledim
Sen napıyorsun, çocuklar nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiler canim.cok sukur,okula git gel vakit nasil geciyo anlamiyorum okulla birlikte is yukum ×8 olduBen de özledim
Sen napıyorsun, çocuklar nasıl?
Sanki benimde öyle olduIyiler canim.cok sukur,okula git gel vakit nasil geciyo anlamiyorum okulla birlikte is yukum ×8 oldu![]()
Seninki ×9bile olabilir senin okul daha uzakSanki benimde öyle oldu![]()
Hayirdir neden onemli bir günSlm kizlar nasilsiniz,ben cok uykusuzum 5te uayndim ama bugun enerjik hissediyorum bugun bizim icin onemli bir gun o yuzden kendini salmak istemiyorum. Nevresim degistirdim odam miss gibide koktu girip ciktikca icim aciliyor 2makkma camasir attim bir buyuk lostada utu var ama kizimi biraktim oglumu uyuttum ecuk kafa dinliiim
![]()
Aynen sirtim belim felç geciriyoSeninki ×9bile olabilir senin okul daha uzak![]()
Oyle dusundugun gibi seksi bir durum yok ajoHayirdir neden onemli bir gün![]()
Bugin ankara epey soguk ammemgilde koye gittiler hep cinarla gidip gelmek zorunda kaldim montla daha zormus inan merdivenleride yanlis saymisim 100 degil 115misAynen sirtim belim felç geciriyo![]()
Bizide bugün gorumcemin eşi goturdu. Ama kendimi cok kötü hissediyorum birisinden birşey isteyinceBugin ankara epey soguk ammemgilde koye gittiler hep cinarla gidip gelmek zorunda kaldim montla daha zormus inan merdivenleride yanlis saymisim 100 degil 115miszatennonson 15likte Allahima kavusmaya ramak kaliyo
![]()
Bizimki de ağlamıyor gülüyorÜst degistirmek iskence gibi ya. Önceden de zordu ama son zamanlarda sanki dayak yiyormus gibi agliyor ya. Sinir geliyor bana.![]()
Gulse daha iyi. Sabahin 7 sinde ciglik cigliga aglamasi sinir hoplatiyorBizimki de ağlamıyor gülüyorsinir bozucu tabi o an ben büyük bi savaş içindeyim çünkü
ayaklarıyla ve kollarıyla bana engel oluyor hoşuna gidiyor
Ben en sonunda kızınca ağlıyor da giydirip altını değiştiriyorum. %80 Böyle
![]()
Buda baska bi cesit sapuhlukBizimki de ağlamıyor gülüyorsinir bozucu tabi o an ben büyük bi savaş içindeyim çünkü
![]()
Benimkide agliyor bende sinir oluyorum .git baban giydirsin diyorum pilini pirtini toplayip banasina veriyo bide donup bama bakiyo cokda umrumdaydi memeyide baban versin diyorum bendeGulse daha iyi. Sabahin 7 sinde ciglik cigliga aglamasi sinir hoplatiyor![]()
Benim kızım hiç emmedi mamayla beslendi nadir hasta oldu.2,5 yaşına kadar mama verdim.selam kizlar ben de mamayi azaltarak biraktiriyorum.bizimkiler hic emmedi ama sukur hic hasta olmadilar daha
daha duzgun ve dengeli beslenmeleri lazim o da mamayla olmuyor
Benimkindoğduğundan beri altını değiştirirken de giyinirken de çığlık çığlığa ağlıyor.Normalde sakin çocuk çok nadir ağlar.Ama giydirmek resmen işkence .İki kişi zor zaptediyoruz.Benimkide agliyor bende sinir oluyorum .git baban giydirsin diyorum pilini pirtini toplayip banasina veriyo bide donup bama bakiyo cokda umrumdaydi memeyide baban versin diyorum bende. Bide simdi mont sapka kavgamiz olcak lostin kanki. Benim evim sogul okuyor pantif kavgamizada böğün basladik
![]()
Benm de sabah eşim bırakıyor öğleden sonra ben alıyorum.Giydirip çıkarana kadar canım çıkıyorIyiler canim.cok sukur,okula git gel vakit nasil geciyo anlamiyorum okulla birlikte is yukum ×8 oldu![]()
Bazen ben de uyurken değiştyorum üstünü ve bezini.Uyurken bile kavga ediyor benleBizimki de ağlamıyor gülüyorsinir bozucu tabi o an ben büyük bi savaş içindeyim çünkü
![]()
Zaten alması bırakması sendeyse tamam, aradaki vakti de diğer bebe yiyeceği için ne anladık o iştenIyiler canim.cok sukur,okula git gel vakit nasil geciyo anlamiyorum okulla birlikte is yukum ×8 oldu![]()