Ben yine cesaret edemedim radikal değişikliklereBende gidicem yakinda. Biraz çılgınlık yapayim. Önce kahkul kestirip arkadan oval kesim düşündüm. Neye benzicem bilmiyorum onumuzdeki ay da boyatcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yine cesaret edemedim radikal değişikliklereBende gidicem yakinda. Biraz çılgınlık yapayim. Önce kahkul kestirip arkadan oval kesim düşündüm. Neye benzicem bilmiyorum onumuzdeki ay da boyatcam
Onüm cok acildi belki kahkul kapatir birazBen yine cesaret edemedim radikal değişikliklereeşim kısa saç sevmiyor kestiremiyorum bana kalsa küt falan yaptırıcm. Kahkül kullanışlı olur mu bilemedim canım ben önüme saç gelince darlanıyorum da
![]()
Ouuvvv gule gule uzat ne iyi gelmistir o koltuga oturmakİyiyim dünüşüm bugün onbin bakımına gittim kuaföresaçlarımı kestirdim baya rapunzel olmuştum
hep aynı günler çok şükür bugünümüze
Sen nassınnn
Bende iste napiyim yunduktan sonra ince disli taragi vedefnenin etkinlik makasini alip kendim kesiyorumBende gidicem yakinda. Biraz çılgınlık yapayim. Önce kahkul kestirip arkadan oval kesim düşündüm. Neye benzicem bilmiyorum onumuzdeki ay da boyatcam
Yurume gibi vakti zamani var iste canim bekliyoruz bakalim . Benimki al ver gel mamma seri kullandiklari bunlarBenimki de anne baba annenne filn diyor digerlerini de canı istedijçe
Benimde bebek saçlarım baya uzadı kahkül kadar olduOnüm cok acildi belki kahkul kapatir biraz
Canim geçen kış kendim kesmiştim. Ama saçımın önü cok acildi. Bana kalsa kazitcam bile ama eşim kisa istemiyor. Mecbur bende kahkul kestireyimde biraz bakim yapayim dedim. Cocuklardan bile az sac var kafamda cok üzülüyorumBende iste napiyim yunduktan sonra ince disli taragi vedefnenin etkinlik makasini alip kendim kesiyorum![]()
Yaa benim eşimde öyle. Uzun saç seviyor . Bende kısaltmak isterdimCanim geçen kış kendim kesmiştim. Ama saçımın önü cok acildi. Bana kalsa kazitcam bile ama eşim kisa istemiyor. Mecbur bende kahkul kestireyimde biraz bakim yapayim dedim. Cocuklardan bile az sac var kafamda cok üzülüyorum
Yaaa cnm kazitmada zaten . Zaten kafalar yorgun hepten psikolojin bozulur . Kahkul iyi olur insallah . Hindistancevizi yagi sursene canimCanim geçen kış kendim kesmiştim. Ama saçımın önü cok acildi. Bana kalsa kazitcam bile ama eşim kisa istemiyor. Mecbur bende kahkul kestireyimde biraz bakim yapayim dedim. Cocuklardan bile az sac var kafamda cok üzülüyorum
Benimkine farketmez ele gelsin yeterYaa benim eşimde öyle. Uzun saç seviyor . Bende kısaltmak isterdim![]()
Badem yagi falan deniycem birseyler. Ama önden dökülen geri cikmaz diyorlar... Pconun gözü çıksınYaaa cnm kazitmada zaten . Zaten kafalar yorgun hepten psikolojin bozulur . Kahkul iyi olur insallah . Hindistancevizi yagi sursene canim
Pcodanmi.dokuldu senin canimBadem yagi falan deniycem birseyler. Ama önden dökülen geri cikmaz diyorlar... Pconun gözü çıksın
Ha baya baya dökülüyor diyorsun. Bademyağı ve zeytinyağı kullan kuzum emzirmeyi bırakmadan düzelmeyecek dökülmeler anlaşılan . Çıkmıyor mu küçük küçük dökülenler yerine ?Badem yagi falan deniycem birseyler. Ama önden dökülen geri cikmaz diyorlar... Pconun gözü çıksın
Bir yerde okudum inek sütü erken ergenliğe geçişe neden oluyormuş.Mümkünse keçi koyun ürünleri verin diyorlar.Arsştırma sonuçları öyleymiş.Kimisi asi karsiti kimiside sut![]()
Aynı bizi tarif ettin.Ben de değişiklik yapıp küt kestireyim diyorum da üzülürüm sonra diye erteliyorum.Eşim de uzun saç seviyor ben de sıkıldım kendimden bakalımBen yine cesaret edemedim radikal değişikliklereeşim kısa saç sevmiyor kestiremiyorum bana kalsa küt falan yaptırıcm. Kahkül kullanışlı olur mu bilemedim canım ben önüme saç gelince darlanıyorum da
![]()
Bizimki de gündüz ve gece uykuları öncesi direnmeye başladı.Ama en geç 22.30 da uyuyor.Gece çok kalkıyor tekrar daldırana kadar emzir salla mahvoluyorum.Ne zamaan bitecek şu bitki çayını denemedim hala hep unutuyorum.Canlarım nasılsınız ya nasıl gidiyor? Girip şöyle bir göz atabiliyorum yazmaya hiç fırsatım bile olmadı ne zamandır. Benim cadıyla başım dertte uyumuyor ya uyumuyor. Özelikle okuldan iyice yorgun geldiğim günler daha bir huyu tutuyor sanki usandım ya artık ağzıma tükürdü bu çocuk benim, var mı sizde de böyle uyku gerilemesi felan, 12 den önce uyutamıyorum ya kaç saattir uğraşıyorum