• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende gidicem yakinda. Biraz çılgınlık yapayim. Önce kahkul kestirip arkadan oval kesim düşündüm. Neye benzicem bilmiyorum onumuzdeki ay da boyatcam
Ben yine cesaret edemedim radikal değişikliklere 🤣 eşim kısa saç sevmiyor kestiremiyorum bana kalsa küt falan yaptırıcm. Kahkül kullanışlı olur mu bilemedim canım ben önüme saç gelince darlanıyorum da 😅

İyiyim dünüşüm bugün onbin bakımına gittim kuaföre 🤣 saçlarımı kestirdim baya rapunzel olmuştum 🤣hep aynı günler çok şükür bugünümüze ☺️ Sen nassınnn
Ouuvvv gule gule uzat ne iyi gelmistir o koltuga oturmak 🤣🤣🥰. Bendr iyiyim ayni okula git gel sinifta hasta cocuk sayisi epey artti korkuyoreee😏

Bende iste napiyim yunduktan sonra ince disli taragi vedefnenin etkinlik makasini alip kendim kesiyorum 🤣🤣🤣🤣
Canim geçen kış kendim kesmiştim. Ama saçımın önü cok acildi. Bana kalsa kazitcam bile ama eşim kisa istemiyor. Mecbur bende kahkul kestireyimde biraz bakim yapayim dedim. Cocuklardan bile az sac var kafamda cok üzülüyorum

Canim geçen kış kendim kesmiştim. Ama saçımın önü cok acildi. Bana kalsa kazitcam bile ama eşim kisa istemiyor. Mecbur bende kahkul kestireyimde biraz bakim yapayim dedim. Cocuklardan bile az sac var kafamda cok üzülüyorum
Yaa benim eşimde öyle. Uzun saç seviyor . Bende kısaltmak isterdim ☺️

Yaaa cnm kazitmada zaten . Zaten kafalar yorgun hepten psikolojin bozulur . Kahkul iyi olur insallah . Hindistancevizi yagi sursene canim

Kizlar ebebegin alovetali bezini aldi dun esim 2.ye %30indirim varmis 200 tane bez aldik 😅 en sevvdiiim kolininn icinden esantiyon cop poseti cikti 🤣🤣🤣 koliyi acarkende koca koliye bez koymussunuz bi hediyede sikistirsaydiniz icine diye geciriyodum bi actim once cop posetini gordum bilseydim kabul olacagini Allahim ev sahibi olmayi nasip et derdim 🤣🤣

Badem yagi falan deniycem birseyler. Ama önden dökülen geri cikmaz diyorlar... Pconun gözü çıksın
Ha baya baya dökülüyor diyorsun. Bademyağı ve zeytinyağı kullan kuzum emzirmeyi bırakmadan düzelmeyecek dökülmeler anlaşılan . Çıkmıyor mu küçük küçük dökülenler yerine ?

Canlarım nasılsınız ya nasıl gidiyor? Girip şöyle bir göz atabiliyorum yazmaya hiç fırsatım bile olmadı ne zamandır. Benim cadıyla başım dertte uyumuyor ya uyumuyor. Özelikle okuldan iyice yorgun geldiğim günler daha bir huyu tutuyor sanki usandım ya artık ağzıma tükürdü bu çocuk benim, var mı sizde de böyle uyku gerilemesi felan, 12 den önce uyutamıyorum ya kaç saattir uğraşıyorum

Ben yine cesaret edemedim radikal değişikliklere 🤣 eşim kısa saç sevmiyor kestiremiyorum bana kalsa küt falan yaptırıcm. Kahkül kullanışlı olur mu bilemedim canım ben önüme saç gelince darlanıyorum da 😅
Aynı bizi tarif ettin.Ben de değişiklik yapıp küt kestireyim diyorum da üzülürüm sonra diye erteliyorum.Eşim de uzun saç seviyor ben de sıkıldım kendimden bakalım

Kızlar konuşma durumları konuşulmuş.Benim bebe hep anne anne diyor.Israrla baba demiyor ki adam çok ilgileniyor hakkını yiyemem.Peşinden ağlıyor hep yanında olmak istiyor ama baba demiyor.Git,gel,giy,sil gibi kelimeler söylüyor.Abla da dedirtemedim.Ha bir de anneanne diyor😊

Canlarım nasılsınız ya nasıl gidiyor? Girip şöyle bir göz atabiliyorum yazmaya hiç fırsatım bile olmadı ne zamandır. Benim cadıyla başım dertte uyumuyor ya uyumuyor. Özelikle okuldan iyice yorgun geldiğim günler daha bir huyu tutuyor sanki usandım ya artık ağzıma tükürdü bu çocuk benim, var mı sizde de böyle uyku gerilemesi felan, 12 den önce uyutamıyorum ya kaç saattir uğraşıyorum
Bizimki de gündüz ve gece uykuları öncesi direnmeye başladı.Ama en geç 22.30 da uyuyor.Gece çok kalkıyor tekrar daldırana kadar emzir salla mahvoluyorum.Ne zamaan bitecek şu bitki çayını denemedim hala hep unutuyorum.

Back
X