Salçayı tiksindirmek için mi sürdün onu anlamadımsagol cnm,yok cnm ya ilkten deneyimliyim ya sagarak sona erdirdim tukendi bitti gitti artikinsalça da cok yardimci oldu
Bi kaç gün şişti göğsüm ağrı oldu ama bende gün aşırı sağarak çözüm buldum cok şükür ateş vs olmadan atlattıkbu
bu arada senin nasil oldu sıkıntın olmadı inş.
Selin emmek istemedi mi? İsteyince ne yaptinSalçayı tiksindirmek için mi sürdün onu anlamadımben yapmadım öyle şeyler de
Bi kaç gün şişti göğsüm ağrı oldu ama bende gün aşırı sağarak çözüm buldum cok şükür ateş vs olmadan atlattık
Salçayı tiksindirmek için mi sürdün onu anlamadımben yapmadım öyle şeyler de
Bi kaç gün şişti göğsüm ağrı oldu ama bende gün aşırı sağarak çözüm buldum cok şükür ateş vs olmadan atlattık
Uyumuşlar dedimSelin emmek istemedi mi? İsteyince ne yaptin
ben boyle desem kendi uyandirirdi isteyince kapiyorum kucuk erkek nasil bsy ise gucum yetmiyor açıyordu her sordugunda mutfaga kostur kostur salca sürmek de cabasi salca izi de cikmiyor atletler ,camasirlar hep lekeli kaldi Allah tan 2 gun cok nadir sordu gunduz zaten emmiyordu calistigim icin o da kresteydi aksamlari sordu bazen denedi bakti tuzlu hatta gorunce bile kapat dedi simdi salca ,ketcap kirmizi ne gorse ıyyy diyorUyumuşlar dedim
Eslem asla kabul etmezUyumuşlar dedim
Kıyamam yaben boyle desem kendi uyandirirdi isteyince kapiyorum kucuk erkek nasil bsy ise gucum yetmiyor açıyordu her sordugunda mutfaga kostur kostur salca sürmek de cabasi salca izi de cikmiyor atletler ,camasirlar hep lekeli kaldi Allah tan 2 gun cok nadir sordu gunduz zaten emmiyordu calistigim icin o da kresteydi aksamlari sordu bazen denedi bakti tuzlu hatta gorunce bile kapat dedi simdi salca ,ketcap kirmizi ne gorse ıyyy diyor
var hatta ben kızımı 30 aylıkken bıraktırdım cok zayıf bir çocuktu ama fazla emmesinin hatrına kemik yaşı 3 ay ilerdeydi iyiydi yani cok ileri olmasi da iyi degil tabi erken ergenlik falan gostergesi yani emmek emzirmek candır benim de niyetim oglanda 2 yaştı ama olmadi 3 ay erken oldu oglanin hem gelisimi iyi masallah hem de emmek yuzunden geceleri uyutmuyor ve uyumuyordu simdi en azindan bir kez uyaniyor belki çiş falan yapiyordur o uyandiriyordur bogazi falan kuruyordur hemen geri sallayip uyutuyorum onceden ooooo gece 4 kez falan kalkar birer saatime mâl olurduKıyamam yabizimki de açmak istedi tabi . Ben uyanınca sana söylerim vs diye oyaladım hep . Senin de şansın gündüz emmemesi olmuş. Doktor da hangi ülkede yaşıyor ayol herkes emziriyor emzirebildiği kadar sanki anneler keyiflerinden bıraktırıyorlar da 20 aya kadar emziren mi kaldı demiş deseydin üç yaşına kadar da var diye
Marta kadar sabretmeye çalışcam. İnşallah kabullenmesi kolay olur. Şimdiden ara ara sen artik büyüyorsun süt bitecek diye anlatiyorum ama boş boş bakiyor emmeye devamBende gün sayıyorum bıraktırma için kızlar bazen gece çok kaljiyor hemen keseyim diyorum ama 2 yaş doğum gününde bitirecem insallah
Halledersin seeeenMarta kadar sabretmeye çalışcam. İnşallah kabullenmesi kolay olur. Şimdiden ara ara sen artik büyüyorsun süt bitecek diye anlatiyorum ama boş boş bakiyor emmeye devam
Çok sıkıntı yapıyorum. Hayırlısı bakalımHalledersin seeeenSıkma kendini , önden anlatman iyi olmuş
Bende bezi düşünüyorum şimdidenÇok sıkıntı yapıyorum. Hayırlısı bakalım
Külot bez denedin mi belki külot bezi çıkaramazBana bez demeyin o konuda ben delirdim artik timarhaneye gitmeme az kaldıbezine varana kadar cikarip tuvalet diyor. Bu hafta birkac defadir çiş yapmaya da basladi. Ama hem bezine hem wc yapiyor. Yetmezmiş gibi 2 3 kez kakali bezi cikardi. Vurdum en sonunda bugun gene soyunuyor birde inat
Bizde seni seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?