2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
sagol cnm,yok cnm ya ilkten deneyimliyim ya sagarak sona erdirdim tukendi bitti gitti artikin salça da cok yardimci oldu
Salçayı tiksindirmek için mi sürdün onu anlamadım ben yapmadım öyle şeyler de
bu

bu arada senin nasil oldu sıkıntın olmadı inş.
Bi kaç gün şişti göğsüm ağrı oldu ama bende gün aşırı sağarak çözüm buldum cok şükür ateş vs olmadan atlattık

evet aslinda tiksindi ben sogusun istemesin diye yaptim mecburdum zaten ama ikiletmedi hic eee eee diyordu pis diyordu ama salcali oldugu halde verdim istedikce aglatip uzmedim o zaten tadı gelince ıy dedi ben uf olmuş ee olmus dedim gulerek geldi aç diye eger etkilenseydi falan yapmazdim acikcası psikolojisini yormadim

Uyumuşlar dedim
ben boyle desem kendi uyandirirdi isteyince kapiyorum kucuk erkek nasil bsy ise gucum yetmiyor açıyordu her sordugunda mutfaga kostur kostur salca sürmek de cabasi salca izi de cikmiyor atletler ,camasirlar hep lekeli kaldi Allah tan 2 gun cok nadir sordu gunduz zaten emmiyordu calistigim icin o da kresteydi aksamlari sordu bazen denedi bakti tuzlu hatta gorunce bile kapat dedi simdi salca ,ketcap kirmizi ne gorse ıyyy diyor

kizlar bu arada ameliyat oncesi dr a demistim oglum var emiyor biraktirayim mi diye kac aylik dedi 21 dedim Allah Allah 21 aylifa kadar enziren var kaldı mı emiyorken emsin dedi ameliyat sonrasi cok ilaç alacaksin tadi degisecektir birakir zaren dedi tabi ben ilacli emmesine razı olamazdim iki hafta onceden biraktirdim o yuzden salça da çok yardimci oldu bundan sonra en kadim dostum salçalarımveee ben gecenlerde bi bakicam dedim su sut hala geliyor mu koyu beyaz hemen bir iki damla elime geldi fabi tadını merak ettim o kadar tuzluydu ki size anlatamam yani sanki elime tuz dökup onun tadina bakmisim gibiydi dr hakliymis gercekten

Kıyamam ya bizimki de açmak istedi tabi . Ben uyanınca sana söylerim vs diye oyaladım hep . Senin de şansın gündüz emmemesi olmuş. Doktor da hangi ülkede yaşıyor ayol herkes emziriyor emzirebildiği kadar sanki anneler keyiflerinden bıraktırıyorlar da 20 aya kadar emziren mi kaldı demiş deseydin üç yaşına kadar da var diye

var hatta ben kızımı 30 aylıkken bıraktırdım cok zayıf bir çocuktu ama fazla emmesinin hatrına kemik yaşı 3 ay ilerdeydi iyiydi yani cok ileri olmasi da iyi degil tabi erken ergenlik falan gostergesi yani emmek emzirmek candır benim de niyetim oglanda 2 yaştı ama olmadi 3 ay erken oldu oglanin hem gelisimi iyi masallah hem de emmek yuzunden geceleri uyutmuyor ve uyumuyordu simdi en azindan bir kez uyaniyor belki çiş falan yapiyordur o uyandiriyordur bogazi falan kuruyordur hemen geri sallayip uyutuyorum onceden ooooo gece 4 kez falan kalkar birer saatime mâl olurdu

Bende gün sayıyorum bıraktırma için kızlar bazen gece çok kaljiyor hemen keseyim diyorum ama 2 yaş doğum gününde bitirecem insallah
Marta kadar sabretmeye çalışcam. İnşallah kabullenmesi kolay olur. Şimdiden ara ara sen artik büyüyorsun süt bitecek diye anlatiyorum ama boş boş bakiyor emmeye devam

Çok sıkıntı yapıyorum. Hayırlısı bakalım
Bende bezi düşünüyorum şimdiden kakasını yaparken utanıyor git git diyor yada kendisi başka odaya gidip yapıp geliyor falan klozete oturup çişşş diyor sifona falan basıyor hoşuna gidiyor ama iş ciddiye binince kolay olmayacak sanırım

Bana bez demeyin o konuda ben delirdim artik timarhaneye gitmeme az kaldı bezine varana kadar cikarip tuvalet diyor. Bu hafta birkac defadir çiş yapmaya da basladi. Ama hem bezine hem wc yapiyor. Yetmezmiş gibi 2 3 kez kakali bezi cikardi. Vurdum en sonunda bugun gene soyunuyor birde inat

Külot bez denedin mi belki külot bezi çıkaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…