ben salça ile 21 aylıkken bıraktım cnm ameliyat oldum mecbur kaldım yoksa devam ederdik ama duruldu biraz daha sanki yine tabi ki erkek yaramzlığı ve hareketliliği varBizim de aynı hep memede kafayı yicem artık.Geçen vermeyim dedim yerden yere attı kendini.Nasıl bırakıcak bilmiyorum.
gecmis olsun cnmKizlar annemgil ananemi getirmeye istanbula gitmisti bi hafta durdular hepbirlikte geldiler yola cikacaklari zaman ananem rahatsizlanmis geldiler aksam daha kotulesti babam hast goturdu serum takmislar test yapmislar pozitif ciktiannemle babamda hasta ananeme sonucun negatif cikti dediler cunku cok panik cok korkar fenalasir olucem diye toparlayamaz simdi bile cok hastayim.diye sizim sizim
Çok geçmiş olsun ben şimdi gördüm. Bence bizde gecirdik sadece test yaptirmadik... Cok agir geciyor Allah şifa versinKızlar kızım domuz gribi oldu oğlana geçicek diye aklım gidiyor bana geçerse o da kötü deAncak ateşi düştü doktora götürdük.Okul da yok birkaç gün napıcaz bakalım.İlk çıktığı zamanlarda ben geçirmiştim iki gün baygın yatmıştım yeni evliydim çocuk yoktu o zaman.
Benimde ananemle dedem karantinada pozitif. İnşallah evde rahat atlatirlar. Pozitif demezlerse ilac nasil alcak. Cok gecmis olsunKizlar annemgil ananemi getirmeye istanbula gitmisti bi hafta durdular hepbirlikte geldiler yola cikacaklari zaman ananem rahatsizlanmis geldiler aksam daha kotulesti babam hast goturdu serum takmislar test yapmislar pozitif ciktiannemle babamda hasta ananeme sonucun negatif cikti dediler cunku cok panik cok korkar fenalasir olucem diye toparlayamaz simdi bile cok hastayim.diye sizim sizim
oyy Çınoş kıyamam,bizim de tuvaletin kapisi ne ilginctir ki içe dogru degil koridora dogru aciliyor bazen bizim oglan da araya sokuyor cok korkuyorum girmezsem diye senin hesap yani geriye açılınca hep korktugim sey yani cnm bi kere kızın sıkışmıstı oyle benim yuzumden yani onun yuzunden de ben dikkat etmeyince de iste ,gecmis olsun cnmKizlar aksam yemekten sonra esim 1saat uyuyumda ders vakiscam dedi yarin sinavi var gitti yatti benimde boyle sersemlestim nasil uyku bastirdi anlatamam koltuga uzandim oglumda kapiyla oynuyo yapma oglum elin sıkisir dedim cekti elini benim gozler kapandi bir ciglik kopardi firladim ekini kapinin arka tarafindan sokmus 4parmak ben bi panikledim kizim bir yandan ben bir yamdan feryat figan esimi cagriyoruzkapiyida iyice ben kapatmisim acmaya calisiyorum guya ters yome cekmisim cocugun parmaklar tost oldu buz koydum emzirdim cok agladi
Ben aijoo :)slm kızlar nasılsınız,bebekleriniz nasıl,daha dogrusu onlar çocuk olmak üzereler
gecmis olsun cnm eskiden domuzdu ,kuştu simdi korona,cok eskiden veba işte her çagda bir hastalık,Allah bugunleri aratmasın geçmiş olsun cnm,bizde eylulden beri 1598237 kere grip olduk ,hastanedeyim benden mi dedim kac kez test yaptirdim negatif ama bu yil ki grip virusu de cok cetin kizlar hic gecmiyor 3 gun iyiyiz 15 gun hastayiz boyle döngu halindeyiz iki cocuk da krese gidiyir ha bire bsyler getiriyorlar bi ara kulak ve göz enfeksiyonu ile grip olduk cok degisik yani nerden vururum da yıkarım diye bakıyor viruslerDomuz gribinin ilacı varmış ona başladık ateş yok şuan çok şükür iyiler
aaaa kiz bende busra kim dedim sen deyince adin aklima geldi yaaa,bende iyiyim cnm varis ameliyati oldum oglanin hamileligiyle cikmisti ilerlemisti ya belki hatirlarsin 3 hafta once ameliyat oldum ve emzirmeyi biraktim 1 hafta daha raporluyum işe vasliycam sonraaBen aijoo :)
İyiyiz 2 yaş sendromlariyla dogumgunune ilerliyoruz :) sen nasilsin
Bizimde oyle. Hepimiz ayniyiz. Sizede geçmiş olsun .gecmis olsun cnm eskiden domuzdu ,kuştu simdi korona,cok eskiden veba işte her çagda bir hastalık,Allah bugunleri aratmasın geçmiş olsun cnm,bizde eylulden beri 1598237 kere grip olduk ,hastanedeyim benden mi dedim kac kez test yaptirdim negatif ama bu yil ki grip virusu de cok cetin kizlar hic gecmiyor 3 gun iyiyiz 15 gun hastayiz boyle döngu halindeyiz iki cocuk da krese gidiyir ha bire bsyler getiriyorlar bi ara kulak ve göz enfeksiyonu ile grip olduk cok degisik yani nerden vururum da yıkarım diye bakıyor virusler
Kan testinde çıktı.Ayyy gecmis olsun cnm nasil test yapiyorlar
Çok geçmiş olsun canım ya kimi duysam hasta ya influanza ya covidKizlar annemgil ananemi getirmeye istanbula gitmisti bi hafta durdular hepbirlikte geldiler yola cikacaklari zaman ananem rahatsizlanmis geldiler aksam daha kotulesti babam hast goturdu serum takmislar test yapmislar pozitif ciktiannemle babamda hasta ananeme sonucun negatif cikti dediler cunku cok panik cok korkar fenalasir olucem diye toparlayamaz simdi bile cok hastayim.diye sizim sizim
Hoşgeldin yoktun ne zamandır.Hastalıklarla uğraşıyoruz iki yıldır hiç olmadık son bir aydır hep hastayız.Ufaklık iyi de büyüğü hasta bu aralar.Oğlan emiyor hala,uyku düzeni yokslm kızlar nasılsınız,bebekleriniz nasıl,daha dogrusu onlar çocuk olmak üzereler
sagol cnmBizimde oyle. Hepimiz ayniyiz. Sizede geçmiş olsun .
Ameliyati atlatmana sevindim inşallah çabucak iyileş
oglana hamileyken varis cikmisti cnm o baya ilerledi ic varis olmus 4 damarı iptal edip 1 damari cikardilar bakalim işe baslayinca görecegim ayakta kalinca falan hala ufak agrilar disinda iyiyim yani cok sükürHoşgeldin yoktun ne zamandır.Hastalıklarla uğraşıyoruz iki yıldır hiç olmadık son bir aydır hep hastayız.Ufaklık iyi de büyüğü hasta bu aralar.Oğlan emiyor hala,uyku düzeni yokBu aralar iştahsız zor yediriyorum.Gerçi 16,5 kilo oldu da zor yiyor.Sen nasılsın ameliyat oldum demişsin hayırdır?
Eslemde hiç yemek yemiyor. Hastalik sonrasi illa yapıyorHoşgeldin yoktun ne zamandır.Hastalıklarla uğraşıyoruz iki yıldır hiç olmadık son bir aydır hep hastayız.Ufaklık iyi de büyüğü hasta bu aralar.Oğlan emiyor hala,uyku düzeni yokBu aralar iştahsız zor yediriyorum.Gerçi 16,5 kilo oldu da zor yiyor.Sen nasılsın ameliyat oldum demişsin hayırdır?
sagol cnm,yok cnm ya ilkten deneyimliyim ya sagarak sona erdirdim tukendi bitti gitti artikinm b r hoşgeldin canım geçmiş olsun bizde bıraktık emzirmeyi Şişti mi göğüslerin mastit falan olmadın inşallah
bu arada senin nasil oldu sıkıntın olmadı inş.m b r hoşgeldin canım geçmiş olsun bizde bıraktık emzirmeyi Şişti mi göğüslerin mastit falan olmadın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?