2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizim de aynı hep memede kafayı yicem artık.Geçen vermeyim dedim yerden yere attı kendini.Nasıl bırakıcak bilmiyorum.
ben salça ile 21 aylıkken bıraktım cnm ameliyat oldum mecbur kaldım yoksa devam ederdik ama duruldu biraz daha sanki yine tabi ki erkek yaramzlığı ve hareketliliği var

gecmis olsun cnm

Çok geçmiş olsun ben şimdi gördüm. Bence bizde gecirdik sadece test yaptirmadik... Cok agir geciyor Allah şifa versin

Benimde ananemle dedem karantinada pozitif. İnşallah evde rahat atlatirlar. Pozitif demezlerse ilac nasil alcak. Cok gecmis olsun

oyy Çınoş kıyamam,bizim de tuvaletin kapisi ne ilginctir ki içe dogru degil koridora dogru aciliyor bazen bizim oglan da araya sokuyor cok korkuyorum girmezsem diye senin hesap yani geriye açılınca hep korktugim sey yani cnm bi kere kızın sıkışmıstı oyle benim yuzumden yani onun yuzunden de ben dikkat etmeyince de iste ,gecmis olsun cnm

Domuz gribinin ilacı varmış ona başladık ateş yok şuan çok şükür iyiler
gecmis olsun cnm eskiden domuzdu ,kuştu simdi korona,cok eskiden veba işte her çagda bir hastalık,Allah bugunleri aratmasın geçmiş olsun cnm,bizde eylulden beri 1598237 kere grip olduk ,hastanedeyim benden mi dedim kac kez test yaptirdim negatif ama bu yil ki grip virusu de cok cetin kizlar hic gecmiyor 3 gun iyiyiz 15 gun hastayiz boyle döngu halindeyiz iki cocuk da krese gidiyir ha bire bsyler getiriyorlar bi ara kulak ve göz enfeksiyonu ile grip olduk cok degisik yani nerden vururum da yıkarım diye bakıyor virusler

Ben aijoo :)
İyiyiz 2 yaş sendromlariyla dogumgunune ilerliyoruz :) sen nasilsin
aaaa kiz bende busra kim dedim sen deyince adin aklima geldi yaaa,bende iyiyim cnm varis ameliyati oldum oglanin hamileligiyle cikmisti ilerlemisti ya belki hatirlarsin 3 hafta once ameliyat oldum ve emzirmeyi biraktim 1 hafta daha raporluyum işe vasliycam sonraaozlemişim yaa burayi

Bizimde oyle. Hepimiz ayniyiz. Sizede geçmiş olsun .
Ameliyati atlatmana sevindim inşallah çabucak iyileş

Çok geçmiş olsun canım ya kimi duysam hasta ya influanza ya covid

slm kızlar nasılsınız,bebekleriniz nasıl,daha dogrusu onlar çocuk olmak üzereler
Hoşgeldin yoktun ne zamandır.Hastalıklarla uğraşıyoruz iki yıldır hiç olmadık son bir aydır hep hastayız.Ufaklık iyi de büyüğü hasta bu aralar.Oğlan emiyor hala,uyku düzeni yok Bu aralar iştahsız zor yediriyorum.Gerçi 16,5 kilo oldu da zor yiyor.Sen nasılsın ameliyat oldum demişsin hayırdır?

oglana hamileyken varis cikmisti cnm o baya ilerledi ic varis olmus 4 damarı iptal edip 1 damari cikardilar bakalim işe baslayinca görecegim ayakta kalinca falan hala ufak agrilar disinda iyiyim yani cok sükür

Eslemde hiç yemek yemiyor. Hastalik sonrasi illa yapıyor

Nasıl biraktircam emme işini. Cok kafama takmaya başladim. Kendiliginden biraksa cok iyi olacakti. 2 yil once emsin emsin diye deliriyordum, şimdide nasil birakacak diye hem üzülüyorum hem korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…