2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar yaa şimdi ben eşimleydim kardeşi aradı konuştular size gelicez dedi kardeşi eşimde tamam bekleriz dedi hoparlörden konuştu eşim sonra görüşürüz diyip kapattılar sonrasında niye geliyorlar ki bize bu soğukta bizde Beykoz’a geçicez orda görüşürdük falan diye söyledim sonra kardeşi eşime mesaj attı gelmeyeceğiz trafik var havada soğuk falan dedi bunun üzerine vazgeçtiler diye içime kurt düştü acaba telefon açık mı kaldı beni mi duydular diye ama görüşme süresi de 3 dk görünüyor fazlası yok telefon açık kalsa görüşme süresi de fazla görünürdü of valla bilmiyorum eşimin telefonu Apple öyle açık kalma olmuş olabilir mi ki

Delirtmeyin miniş damadımı ay iyi be dünüş bizde evdeyiz işte takılmaca babamız dedemizle koşturuyor hastanelerde kımırcık görümce nabıyor
Ouysss bitane opsene o balliyi . Delirtmiyorumda o beni delirtiyo artik aksma yemeginden sonra dahada hunharca emiyo . Hayirdir dunus ne icin gecmis olsun dedemi hasta . Oda iyi napsin herkesin bir derdi var okulda aglamak geliyormus onceki hafta cok hastaydi gidemediya kankasini kaptirmis baska kiza onun derdinde

Bence telefon acik kalmis duymuslar , telefon apple olunca acik kalmiyormu. Belliki kapanmamis gozden kacmis duymuslar senin soylendigini. Hic hos olmamis

Kizlar aksam yemekten sonra esim 1saat uyuyumda ders vakiscam dedi yarin sinavi var gitti yatti benimde boyle sersemlestim nasil uyku bastirdi anlatamam koltuga uzandim oglumda kapiyla oynuyo yapma oglum elin sıkisir dedim cekti elini benim gozler kapandi bir ciglik kopardi firladim ekini kapinin arka tarafindan sokmus 4parmak ben bi panikledim kizim bir yandan ben bir yamdan feryat figan esimi cagriyoruz kapiyida iyice ben kapatmisim acmaya calisiyorum guya ters yome cekmisim cocugun parmaklar tost oldu buz koydum emzirdim cok agladi

Cok uzuldum canim gecmis olsun ya yillar once ben kardesimin sıkıştırdım oyle kurtarcam derken

Denk gelmiştir belki duymamışlardır.
Ah o kanka kaptırmayı bende yaşamıştım minikken hala unutmam içimde yaradır kayınpederimin kalçada tümör çıktı dünüşüm yazmıştım burayada onu araştırıyorlar selinde bugün kapının kenarına çarptı alnını ama baya küt diye cok ağladı anında şişti morardı zaten soğuk suyla yıkayıp arnica jel sürdüm geçirdi . Geçmiş olsun size de dünüşüm

Mdmray sanırım duymadılar sonra ben arayıp neden vazgeçtiniz gelseydiniz bekliyorum hadi gelin falan dedim de geldiler oturduk çay içtik meyve yedik bi sıkıntı yok sanırım duysaydı gelmezdi bi daha da boş dolu konuşmam telefonu kapatsam dayerin kulağı var misali

Bence telefon acik kalmis duymuslar , telefon apple olunca acik kalmiyormu. Belliki kapanmamis gozden kacmis duymuslar senin soylendigini. Hic hos olmamis
Aradım niye vazgeçtiniz hadi gelin dedim geldiler sanırım duyulsaydı gelmezlerdi tavırları da normaldi ucuz atlattım daha da ağzımı açmam

Kızlar kızım domuz gribi oldu oğlana geçicek diye aklım gidiyor bana geçerse o da kötü deAncak ateşi düştü doktora götürdük.Okul da yok birkaç gün napıcaz bakalım.İlk çıktığı zamanlarda ben geçirmiştim iki gün baygın yatmıştım yeni evliydim çocuk yoktu o zaman.

Ayyy gecmis olsun cnm nasil test yapiyorlar

Allah kolaylığını veriyor bizde önce büyük kız hastalandı sonra o iyi oldu küçüğü başladı eğer sizin ufaklığa geçerse iğne yada serum baya rahatlatıyor tavsiye ederim bana da geçti ben çocuklar uyuduktan sonra fenalaştım gündüz ayakta atlattım çocukların telaşından anlamadım hasta olduğumu bile geçmiş olsun size de

Defnosdada bubyara kalacak heralde dunusum hala soyluyor .... aaa donusum gozfen kacirmiskm bem cok gecmis olsun uzuldum. Selinede gecmis olsun

Kizlar annemgil ananemi getirmeye istanbula gitmisti bi hafta durdular hepbirlikte geldiler yola cikacaklari zaman ananem rahatsizlanmis geldiler aksam daha kotulesti babam hast goturdu serum takmislar test yapmislar pozitif cikti annemle babamda hasta ananeme sonucun negatif cikti dediler cunku cok panik cok korkar fenalasir olucem diye toparlayamaz simdi bile cok hastayim.diye sizim sizim

Ya çok geçmiş olsun inşallah hafif şekilde atlatiralr kuzum

slm kızlar nasılsınız,bebekleriniz nasıl,daha dogrusu onlar çocuk olmak üzereler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…