2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hangisini kullanıyorsun canım ?

Al benden de o kadar özel sigortada bitti Bundan sonra para peşin kırmızı meşin gidersek

2. Bile muamma
Biz doktora gidince iki muayene parasi. 300 tl veriyoruz. En son gecen yusra yi devlet acile goturduk 1 gun bekledik sirada. Sonra eslemi ozele goturelim dedik ona da tahlil ve serum istenince 600le ciktik...

Allah her isteyene ve gorumceme versin. Bana yeterli bunlar biraz büyüsünler çalışmak istiyorum. Hatta belki seneye çalışmam gerekecek, yettiremiyoruz..
Çalışmak benim de aklımdan geçiyor ama senin annen kv falan yakınında çocuklara sahip çıkar benim oturduğum yerde tanıdık kimse yok çalışsam çocuklara kim bakacak diye düşünüyorum ama çalışmak bana iyi gelir böyle resmen saçımı süpürge ettim

Allah her isteyene ve gorumceme versin. Bana yeterli bunlar biraz büyüsünler çalışmak istiyorum. Hatta belki seneye çalışmam gerekecek, yettiremiyoruz..
Görümcen kaç yıllık evli tüp bebek falan denemediler mi benim abimin de 10 yıl sonra tüp bebekle 1 kızı oldu

Ben onlara guvenerek bir işe girmem. KV çalışıyor, annemde sürekli hasta. Ancak eslem de kreşe gider o şekilde olur. Beni dusunduren cocuklarin surekli hastalanması

Ben onlara guvenerek bir işe girmem. KV çalışıyor, annemde sürekli hasta. Ancak eslem de kreşe gider o şekilde olur. Beni dusunduren cocuklarin surekli hastalanması
Kreşe gitseler de çalışma saatleri uyar mı bi de İstanbul da trafik derdi var çocuğu okuldan kim alacak nasıl olacak bilmiyorum çalışma saatler uysa pek bi sıkıntı olmaz

Emzirme yaklaşık 600 kalori yaktırıyor.Ben çok yiyorum buna rağmen kilo almıyorum.Normalde iştahlı değilim emzirme iştah açtı bende.İki aydır ben de regl olmadım düzene giremedim hiç.

Benim eşim de hem söylemiyor kilom için hem hergün tatlı abur cubur getiriyor eve.Yemek zorunda değilmişim çocuklar için alıyormuş.

Zor vallahi bu devirde.Biz de çoğu şeyden kısıp özel sağlık sigortası yaptırdık.Son bir ay hep hastanelerdeyiz.Devlet acil sırası bile kaç saat sürüyor.Küçük yerler öyle değildir ama İstanbul maalesef.Allah kolaylık versin mecbur olunca millet napsın.Mecbur devlet hele bu pahalılıkta.Kızım devlet okukuna gittiği halde dolu masrafı var.Özele gönderen maaşlı aileler nasıl hallediyorlar anlamıyorum.

Maddiyat bir yana ben kafayı yememekmiçin çalışmayı istiyorum.Ama annem rahatsız o kadar saat bakamaz.İlerde okula başlarsa ufaklık part time olabilir belki.Gerçi çok da özlemedim ama ev hanımlığından bunaldım alışık değilim

İnan cilt bakım ürünleri olsun vitaminler olsun alıyorum bi kenarda duruyor içimden kendim için bi şey yapmak gelmiyor

Hiç öylesine hava soğuk kapalı her şey monoton
Canum sen de iyi ki varsın.Ben de çoğu zaman senin gibiyim.Tek farkımız bence eşimin anlayışlı olması.Elinden geleni yapar mutluluğum için.Ama bazen yetmiyor.Onun ilgisi de yetmiyor işte.Pandemi bana hayatın kısalığını gösterdi en çok.İçimden geldiği gibi yaşamak istiyorum.Yalnız kalmayı özledim ya sessizliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…