- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
3. Asla yapılmaz bu devirdeOzele gidemem. Cocuklari bile goturemem artik
Hangisini kullanıyorsun canım ?Ben çok memnunum Doğum kontrol hapından günü gününe saati saatine regl oluyorum bi yan etkisini de görmedim kafam rahat
Al benden de o kadarOzele gidemem. Cocuklari bile goturemem artik
2. Bile muamma3. Asla yapılmaz bu devirde
Biz doktora gidince iki muayene parasi. 300 tl veriyoruz. En son gecen yusra yi devlet acile goturduk 1 gun bekledik sirada. Sonra eslemi ozele goturelim dedik ona da tahlil ve serum istenince 600le ciktik...Hangisini kullanıyorsun canım ?
Al benden de o kadarözel sigortada bitti Bundan sonra para peşin kırmızı meşin gidersek
2. Bile muamma
Allah her isteyene ve gorumceme versin. Bana yeterli bunlar3. Asla yapılmaz bu devirde
Cok isteyen erkekler kendi yapsin3. Asla yapılmaz bu devirde
Çalışmak benim de aklımdan geçiyor ama senin annen kv falan yakınında çocuklara sahip çıkar benim oturduğum yerde tanıdık kimse yok çalışsam çocuklara kim bakacak diye düşünüyorum ama çalışmak bana iyi gelir böyle resmen saçımı süpürge ettimAllah her isteyene ve gorumceme versin. Bana yeterli bunlarbiraz büyüsünler çalışmak istiyorum. Hatta belki seneye çalışmam gerekecek, yettiremiyoruz..
Görümcen kaç yıllık evli tüp bebek falan denemediler mi benim abimin de 10 yıl sonra tüp bebekle 1 kızı olduAllah her isteyene ve gorumceme versin. Bana yeterli bunlarbiraz büyüsünler çalışmak istiyorum. Hatta belki seneye çalışmam gerekecek, yettiremiyoruz..
Ben onlara guvenerek bir işe girmem. KV çalışıyor, annemde sürekli hasta. Ancak eslem de kreşe gider o şekilde olur. Beni dusunduren cocuklarin surekli hastalanmasıÇalışmak benim de aklımdan geçiyor ama senin annen kv falan yakınında çocuklara sahip çıkar benim oturduğum yerde tanıdık kimse yok çalışsam çocuklara kim bakacak diye düşünüyorum ama çalışmak bana iyi gelir böyle resmen saçımı süpürge ettim
12 yıllık evli. 3 yada 4 tup bebek denemesi olduGörümcen kaç yıllık evli tüp bebek falan denemediler mi benim abimin de 10 yıl sonra tüp bebekle 1 kızı oldu
Kreşe gitseler de çalışma saatleri uyar mı bi de İstanbul da trafik derdi var çocuğu okuldan kim alacak nasıl olacak bilmiyorum çalışma saatler uysa pek bi sıkıntı olmazBen onlara guvenerek bir işe girmem. KV çalışıyor, annemde sürekli hasta. Ancak eslem de kreşe gider o şekilde olur. Beni dusunduren cocuklarin surekli hastalanması
Zor bi durum yaa etrafına baktığında üzülür insan Allah isteyen herkese nasip etsin12 yıllık evli. 3 yada 4 tup bebek denemesi oldu
Nasip artik bende bilmiyorum ne olacakKreşe gitseler de çalışma saatleri uyar mı bi de İstanbul da trafik derdi var çocuğu okuldan kim alacak nasıl olacak bilmiyorum çalışma saatler uysa pek bi sıkıntı olmaz
Üzülüyor tabi. Bende iki sene bekledim. Onun olacakmı belirsiz...Zor bi durum yaa etrafına baktığında üzülür insan Allah isteyen herkese nasip etsin
Emzirme yaklaşık 600 kalori yaktırıyor.Ben çok yiyorum buna rağmen kilo almıyorum.Normalde iştahlı değilim emzirme iştah açtı bende.İki aydır ben de regl olmadım düzene giremedim hiç.Aslında cok abur cubur yiyorum bu ara ondan sanırımbi de gerçekten emzirmeyi bırakmakta aldırdı galiba biraz dikkat etmem lazım kadın doğuma gidecektim eşim hergün babasıyla fakülteye gidiyor benim iş kalıyor hem korunma tavsiyeyi alacağım hemde şu adet düzensizliği için
Anneannemle nasıl oldu canimNasip artik bende bilmiyorum ne olacak
Benim eşim de hem söylemiyor kilom için hem hergün tatlı abur cubur getiriyor eve.Yemek zorunda değilmişim çocuklar için alıyormuş.Eşime alma diyorum alıyorE olunca da yeniyor ziyan mı olsun ya benim düzensizlik cok tuhaf canım ya 3 haftada bir düzenli oluyorum bi kaç sefer sonra bi bakıyorum 4 haftada bir sonra yine 3 hafta . Düzenli bi düzensizlik yazdan beri devam ediyor
Zor vallahi bu devirde.Biz de çoğu şeyden kısıp özel sağlık sigortası yaptırdık.Son bir ay hep hastanelerdeyiz.Devlet acil sırası bile kaç saat sürüyor.Küçük yerler öyle değildir ama İstanbul maalesef.Allah kolaylık versin mecbur olunca millet napsın.Mecbur devlet hele bu pahalılıkta.Kızım devlet okukuna gittiği halde dolu masrafı var.Özele gönderen maaşlı aileler nasıl hallediyorlar anlamıyorum.Allah her isteyene ve gorumceme versin. Bana yeterli bunlarbiraz büyüsünler çalışmak istiyorum. Hatta belki seneye çalışmam gerekecek, yettiremiyoruz..
Maddiyat bir yana ben kafayı yememekmiçin çalışmayı istiyorum.Ama annem rahatsız o kadar saat bakamaz.İlerde okula başlarsa ufaklık part time olabilir belki.Gerçi çok da özlemedim ama ev hanımlığından bunaldım alışık değilimÇalışmak benim de aklımdan geçiyor ama senin annen kv falan yakınında çocuklara sahip çıkar benim oturduğum yerde tanıdık kimse yok çalışsam çocuklara kim bakacak diye düşünüyorum ama çalışmak bana iyi gelir böyle resmen saçımı süpürge ettim
2 arkadaşım benle yaşıt ikisinin de çocuğu olmuyor.Üstelik bir tanesiinin ne eşinde ne kendisinde sorun olmadığı halde.Rabbim isteyen herkese versin çok zorÜzülüyor tabi. Bende iki sene bekledim. Onun olacakmı belirsiz...
Canum sen de iyi ki varsın.Ben de çoğu zaman senin gibiyim.Tek farkımız bence eşimin anlayışlı olması.Elinden geleni yapar mutluluğum için.Ama bazen yetmiyor.Onun ilgisi de yetmiyor işte.Pandemi bana hayatın kısalığını gösterdi en çok.İçimden geldiği gibi yaşamak istiyorum.Yalnız kalmayı özledim ya sessizliğiİnan cilt bakım ürünleri olsun vitaminler olsun alıyorum bi kenarda duruyor içimden kendim için bi şey yapmak gelmiyor
Hiç öylesine hava soğuk kapalı her şey monoton
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?