Denemedim ama onuda cikarir. Kulotlu corabi, sımsıkı taytlari bile indiriyorKülot bez denedin mi belki külot bezi çıkaramaz
Aynen ya bende diyorum bak süt bitiyor diye ama anlayan kimMarta kadar sabretmeye çalışcam. İnşallah kabullenmesi kolay olur. Şimdiden ara ara sen artik büyüyorsun süt bitecek diye anlatiyorum ama boş boş bakiyor emmeye devam
Uyumadan emdi uyandi gene emiyorAynen ya bende diyorum bak süt bitiyor diye ama anlayan kim
Bizde seni seviyoruz
Ay cok almışsın. Desene benden sen kadar insan gitmişBende emzirmeyi bıraktıktan sonra kilo olmaya başladım kızlarrrrrr nabıcazzzzz51 kilo olmuşum 48 lerdeydim
hayırdir ins gülümBu dünyanın tadı tuzu yok bugünüme şükürler olsun ama sıkıldım
benim gelinime dokanmaaaa oynasın kendi pokuyla oynuyor sanki neBana bez demeyin o konuda ben delirdim artik timarhaneye gitmeme az kaldıbezine varana kadar cikarip tuvalet diyor. Bu hafta birkac defadir çiş yapmaya da basladi. Ama hem bezine hem wc yapiyor. Yetmezmiş gibi 2 3 kez kakali bezi cikardi. Vurdum en sonunda bugun gene soyunuyor birde inat
Yaaaa deme öyle bak devam edersem sıkıntıAy cok almışsın. Desene benden sen kadar insan gitmiş
Tabi kendine gore alman normal. Kışın herkes aliyor bende geri aldim birazYaaaa deme öyle bak devam edersem sıkıntı
Aslında cok abur cubur yiyorum bu ara ondan sanırımTabi kendine gore alman normal. Kışın herkes aliyor bende geri aldim biraz
Adet duzensizligi varsa git canim. Benimde gitmem lazim hiç randevu denk gelmiyor..Aslında cok abur cubur yiyorum bu ara ondan sanırımbi de gerçekten emzirmeyi bırakmakta aldırdı galiba biraz dikkat etmem lazım kadın doğuma gidecektim eşim hergün babasıyla fakülteye gidiyor benim iş kalıyor hem korunma tavsiyeyi alacağım hemde şu adet düzensizliği için
Eşime alma diyorum alıyorAdet duzensizligi varsa git canim. Benimde gitmem lazim hiç randevu denk gelmiyor..
Abur cuburlar tatlilar başa bela zaten
Benimde yaz doneminde garip birseyler oldu ama bende pco oldugu icin sekerli seyler fazla yedigim zaman suresi uzuyor onu farkettim. Evde varken yememek cok zor ama hem kg yapiyor hem sagliksiz işteEşime alma diyorum alıyorE olunca da yeniyor ziyan mı olsun ya benim düzensizlik cok tuhaf canım ya 3 haftada bir düzenli oluyorum bi kaç sefer sonra bi bakıyorum 4 haftada bir sonra yine 3 hafta . Düzenli bi düzensizlik yazdan beri devam ediyor
İnan cilt bakım ürünleri olsun vitaminler olsun alıyorum bi kenarda duruyor içimden kendim için bi şey yapmak gelmiyorBizde seni seviyoruzhayata daha sıkı tutunabilmek için evlatlarimizinda daha iyi yetişmesi için, kendimizde değişiklikler yapmaliyiz. Bugunler hep böyle gitmeyecek. Allah nasip ederse nice güzel günlerde yaşayacağız. Ama kendin için bir şeyler yapmaya çalış
Hiç öylesine hava soğuk kapalı her şey monotonhayırdir ins gülüm
Ben çok memnunum Doğum kontrol hapından günü gününe saati saatine regl oluyorum bi yan etkisini de görmedim kafam rahatEşime alma diyorum alıyorE olunca da yeniyor ziyan mı olsun ya benim düzensizlik cok tuhaf canım ya 3 haftada bir düzenli oluyorum bi kaç sefer sonra bi bakıyorum 4 haftada bir sonra yine 3 hafta . Düzenli bi düzensizlik yazdan beri devam ediyor
Bende kadın Doğuma gitmek istiyorum doktorumu özledim hem kontrol olur diye muayene ücreti 200 tl olmuşAdet duzensizligi varsa git canim. Benimde gitmem lazim hiç randevu denk gelmiyor..
Abur cuburlar tatlilar başa bela zaten
Tembih et sağlıklı atıştırmalık alsın bari kuruyemiş kurumeyve gibiEşime alma diyorum alıyorE olunca da yeniyor ziyan mı olsun ya benim düzensizlik cok tuhaf canım ya 3 haftada bir düzenli oluyorum bi kaç sefer sonra bi bakıyorum 4 haftada bir sonra yine 3 hafta . Düzenli bi düzensizlik yazdan beri devam ediyor
Ozele gidemem. Cocuklari bile goturemem artikBende kadın Doğuma gitmek istiyorum doktorumu özledim hem kontrol olur diye muayene ücreti 200 tl olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?