2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
benim gelinime dokanmaaaa oynasın kendi pokuyla oynuyor sanki ne ben de oglana bi iki kez tuvalet adaptörü ile denedim ama sırf soguk olmasin diye hani ılımlı olsun diye zaten tam bir sifon sevdalısı sifona basmaya bayılır bi ara sen git ıslak mendilleri çıkar at çıkar at alafrangaya bu yok bi bakayim dedim Allahtan sifona basmadan yetistim tıkardi kesin ,eldiven ile çıkardim neyseki temizdi tuvalet yine de midem bulana bulana çıkardim ,tuvalete çöp muamelesi yapıyor , geçen de muz kabuğu elinde koştu zor yakaladim valla onu da atacaktı

Tabi kendine gore alman normal. Kışın herkes aliyor bende geri aldim biraz
Aslında cok abur cubur yiyorum bu ara ondan sanırım bi de gerçekten emzirmeyi bırakmakta aldırdı galiba biraz dikkat etmem lazım kadın doğuma gidecektim eşim hergün babasıyla fakülteye gidiyor benim iş kalıyor hem korunma tavsiyeyi alacağım hemde şu adet düzensizliği için

Adet duzensizligi varsa git canim. Benimde gitmem lazim hiç randevu denk gelmiyor..
Abur cuburlar tatlilar başa bela zaten

Adet duzensizligi varsa git canim. Benimde gitmem lazim hiç randevu denk gelmiyor..
Abur cuburlar tatlilar başa bela zaten
Eşime alma diyorum alıyor E olunca da yeniyor ziyan mı olsun ya benim düzensizlik cok tuhaf canım ya 3 haftada bir düzenli oluyorum bi kaç sefer sonra bi bakıyorum 4 haftada bir sonra yine 3 hafta . Düzenli bi düzensizlik yazdan beri devam ediyor

Benimde yaz doneminde garip birseyler oldu ama bende pco oldugu icin sekerli seyler fazla yedigim zaman suresi uzuyor onu farkettim. Evde varken yememek cok zor ama hem kg yapiyor hem sagliksiz işte

İnan cilt bakım ürünleri olsun vitaminler olsun alıyorum bi kenarda duruyor içimden kendim için bi şey yapmak gelmiyor
hayırdir ins gülüm
Hiç öylesine hava soğuk kapalı her şey monoton

Ben çok memnunum Doğum kontrol hapından günü gününe saati saatine regl oluyorum bi yan etkisini de görmedim kafam rahat

Tembih et sağlıklı atıştırmalık alsın bari kuruyemiş kurumeyve gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…