2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben onlara guvenerek bir işe girmem. KV çalışıyor, annemde sürekli hasta. Ancak eslem de kreşe gider o şekilde olur. Beni dusunduren cocuklarin surekli hastalanması
Haklısın illa ki hastalanıyorlar çocuklar.O zamanlrda nolacak ben de onu düşünüyorum.

Büyük olan okula gidiyor hemen arkasından küçük kızımı öğle uykusuna yatırıyorum o arada kafa dinliyorum günün en güzel anı oluyor benim için senin ufaklık öğle uykusu uyumuyor mu

Biz özel kreşe verdik. Baslarda cok zorlanmadik. Ama simdi hem cocuklarin hastalığı hic bitmiyo hem okul zam yaptı. Faturalar zaten aldi basini gitti... Ne diyim allah yardimcimiz olsun

Ben onlara guvenerek bir işe girmem. KV çalışıyor, annemde sürekli hasta. Ancak eslem de kreşe gider o şekilde olur. Beni dusunduren cocuklarin surekli hastalanması
Arkadaşım işe girdi kreşe gidiyor cocuğu da . Ama sürekli hasta oluyor bir hafta iyise bir ay hasta çocukcağız. Annesi de napsın rapor alıp duruyor , en son olmayacak heralde böyle çıkacağım işten diyordu. İş bulmakta zor bende istiyorum çalışayım ama agapenin dediği gibi hiçte özlemedim o ortamları

Belki part time bakarim diyorum. Çünkü cidden maddiyat yetmiyor. Artik cocuklara oyuncak bile alamayacak haldeyim.

Pinkpinkblue ne iş görüyon kız nerdesin
Moralim cok bozuk canim. Ananemin durumu pek iyi degil dun gece hast yatirdilar annemde yaninda. Babam pozitif hala, annem negatife donmus . Anmemde annanemle kaliyor hastanede .babam evde yalniz erkek kardesimle. Cokda rahat gecirmiyor ustune birde konjektivit oldu gozleri kipkirmizi akiyo. Gidip goremiyorum . Oyle iste canim keyfim yok hic .

Allah şifa versin inşallah iyilesirler bir an evvel. Kac gun oldu anane pozitifmi hâla

Ah dünüşüm sen ondan yoksun buralarda. Cok geçmiş olsun tekrar. Hastanede daha iyi bakılır zaten inşallah çabucak toparlar

Geçmiş olsun canım sağlık her şeyin başı üzülme toparlarlar inşallah

Büyük olan okula gidiyor hemen arkasından küçük kızımı öğle uykusuna yatırıyorum o arada kafa dinliyorum günün en güzel anı oluyor benim için senin ufaklık öğle uykusu uyumuyor mu
Uyuyor da iş güç yapıyorum genelde.Ufaklık ayaktayken fazla birşey yapamıyorum.Bazen uyurken anneme bırakıyorum dışarıdaki işleri hallediyorum.Aylardır kendim için mağaza gezmemişimdir genelde çocuklar için geziyorum.Gelenim gidenim de oluyor bir harala bir gürele geçiyor hep.Akşam desen kız11–12 yatar oğlan 10-11 .Yatırsan oğlanı kalkar durur.Ev işi, bahçe işi,iki de köpek iş bitmiyor.Eşim çok yardımcı ama yetmiyor gündüz işte genelde erken geliyor.Kızım emmedi bu kadar yapışmıyorsu bana.Oğlan hep dibimde.Yarım saatte bir meme kafayı yicem artık.

Çok geçmiş olsun canım.Allah sağlık versin bugünler de geçecek merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…