Haklısın illa ki hastalanıyorlar çocuklar.O zamanlrda nolacak ben de onu düşünüyorum.Ben onlara guvenerek bir işe girmem. KV çalışıyor, annemde sürekli hasta. Ancak eslem de kreşe gider o şekilde olur. Beni dusunduren cocuklarin surekli hastalanması
Büyük olan okula gidiyor hemen arkasından küçük kızımı öğle uykusuna yatırıyorum o arada kafa dinliyorum günün en güzel anı oluyor benim için senin ufaklık öğle uykusu uyumuyor muCanum sen de iyi ki varsın.Ben de çoğu zaman senin gibiyim.Tek farkımız bence eşimin anlayışlı olması.Elinden geleni yapar mutluluğum için.Ama bazen yetmiyor.Onun ilgisi de yetmiyor işte.Pandemi bana hayatın kısalığını gösterdi en çok.İçimden geldiği gibi yaşamak istiyorum.Yalnız kalmayı özledim ya sessizliği
Evde karantinadalar hâlaAnneannemle nasıl oldu canim
Biz özel kreşe verdik. Baslarda cok zorlanmadik. Ama simdi hem cocuklarin hastalığı hic bitmiyo hem okul zam yaptı. Faturalar zaten aldi basini gitti... Ne diyim allah yardimcimiz olsunZor vallahi bu devirde.Biz de çoğu şeyden kısıp özel sağlık sigortası yaptırdık.Son bir ay hep hastanelerdeyiz.Devlet acil sırası bile kaç saat sürüyor.Küçük yerler öyle değildir ama İstanbul maalesef.Allah kolaylık versin mecbur olunca millet napsın.Mecbur devlet hele bu pahalılıkta.Kızım devlet okukuna gittiği halde dolu masrafı var.Özele gönderen maaşlı aileler nasıl hallediyorlar anlamıyorum.
Arkadaşım işe girdi kreşe gidiyor cocuğu da . Ama sürekli hasta oluyor bir hafta iyise bir ay hasta çocukcağız. Annesi de napsın rapor alıp duruyor , en son olmayacak heralde böyle çıkacağım işten diyordu. İş bulmakta zor bende istiyorum çalışayım ama agapenin dediği gibi hiçte özlemedim o ortamlarıBen onlara guvenerek bir işe girmem. KV çalışıyor, annemde sürekli hasta. Ancak eslem de kreşe gider o şekilde olur. Beni dusunduren cocuklarin surekli hastalanması
Belki part time bakarim diyorum. Çünkü cidden maddiyat yetmiyor. Artik cocuklara oyuncak bile alamayacak haldeyim.Arkadaşım işe girdi kreşe gidiyor cocuğu da . Ama sürekli hasta oluyor bir hafta iyise bir ay hasta çocukcağız. Annesi de napsın rapor alıp duruyor , en son olmayacak heralde böyle çıkacağım işten diyordu. İş bulmakta zor bende istiyorum çalışayım ama agapenin dediği gibi hiçte özlemedim o ortamları
Moralim cok bozuk canim. Ananemin durumu pek iyi degil dun gece hast yatirdilar annemde yaninda. Babam pozitif hala, annem negatife donmus . Anmemde annanemle kaliyor hastanede .babam evde yalniz erkek kardesimle. Cokda rahat gecirmiyor ustune birde konjektivit oldu gozleri kipkirmizi akiyo. Gidip goremiyorum . Oyle iste canim keyfim yok hic .
Allah şifa versin inşallah iyilesirler bir an evvel. Kac gun oldu anane pozitifmi hâlaMoralim cok bozuk canim. Ananemin durumu pek iyi degil dun gece hast yatirdilar annemde yaninda. Babam pozitif hala, annem negatife donmus . Anmemde annanemle kaliyor hastanede .babam evde yalniz erkek kardesimle. Cokda rahat gecirmiyor ustune birde konjektivit oldu gozleri kipkirmizi akiyo. Gidip goremiyorum . Oyle iste canim keyfim yok hic .
Ah dünüşüm sen ondan yoksun buralarda. Cok geçmiş olsun tekrar. Hastanede daha iyi bakılır zaten inşallah çabucak toparlarMoralim cok bozuk canim. Ananemin durumu pek iyi degil dun gece hast yatirdilar annemde yaninda. Babam pozitif hala, annem negatife donmus . Anmemde annanemle kaliyor hastanede .babam evde yalniz erkek kardesimle. Cokda rahat gecirmiyor ustune birde konjektivit oldu gozleri kipkirmizi akiyo. Gidip goremiyorum . Oyle iste canim keyfim yok hic .
Amin canım çok zorBiz özel kreşe verdik. Baslarda cok zorlanmadik. Ama simdi hem cocuklarin hastalığı hic bitmiyo hem okul zam yaptı. Faturalar zaten aldi basini gitti... Ne diyim allah yardimcimiz olsun
Geçmiş olsun canım sağlık her şeyin başı üzülme toparlarlar inşallahMoralim cok bozuk canim. Ananemin durumu pek iyi degil dun gece hast yatirdilar annemde yaninda. Babam pozitif hala, annem negatife donmus . Anmemde annanemle kaliyor hastanede .babam evde yalniz erkek kardesimle. Cokda rahat gecirmiyor ustune birde konjektivit oldu gozleri kipkirmizi akiyo. Gidip goremiyorum . Oyle iste canim keyfim yok hic .
Uyuyor da iş güç yapıyorum genelde.Ufaklık ayaktayken fazla birşey yapamıyorum.Bazen uyurken anneme bırakıyorum dışarıdaki işleri hallediyorum.Aylardır kendim için mağaza gezmemişimdir genelde çocuklar için geziyorum.Gelenim gidenim de oluyor bir harala bir gürele geçiyor hep.Akşam desen kız11–12 yatar oğlan 10-11 .Yatırsan oğlanı kalkar durur.Ev işi, bahçe işi,iki de köpek iş bitmiyor.Eşim çok yardımcı ama yetmiyor gündüz işte genelde erken geliyor.Kızım emmedi bu kadar yapışmıyorsu bana.Oğlan hep dibimde.Yarım saatte bir meme kafayı yicem artık.Büyük olan okula gidiyor hemen arkasından küçük kızımı öğle uykusuna yatırıyorum o arada kafa dinliyorum günün en güzel anı oluyor benim için senin ufaklık öğle uykusu uyumuyor mu
Ben evlendim 9. Ayda hamile kaldım daha yeni evliyiz türbe ziyareti yaptık kv ile türbeye girerken çocuk olsun diye dua edicem dedi bana gören de yıllardır çocuğum olmuyor sanacakÜzülüyor tabi. Bende iki sene bekledim. Onun olacakmı belirsiz...
Emzirme olmasa ben de kullanıcam.Yıllardır kullandım çok rahattım.Mdmray ben yasmin kullanıyorum içinde 21 adet var 21 gün içip 7 gün içinde regl oluyorsun 28. Gün yeni kutuya başlıyorsun regl dönemi de 5 gün falan sürüyor
Çok geçmiş olsun canım.Allah sağlık versin bugünler de geçecek merak etme.Moralim cok bozuk canim. Ananemin durumu pek iyi degil dun gece hast yatirdilar annemde yaninda. Babam pozitif hala, annem negatife donmus . Anmemde annanemle kaliyor hastanede .babam evde yalniz erkek kardesimle. Cokda rahat gecirmiyor ustune birde konjektivit oldu gozleri kipkirmizi akiyo. Gidip goremiyorum . Oyle iste canim keyfim yok hic .
7gun oldu cmm bidaha ona test yapmadilar zaten cigerlere inmis durumda. Annemle babam yaptirdi annem negatife donmus babam hala pozitifAllah şifa versin inşallah iyilesirler bir an evvel. Kac gun oldu anane pozitifmi hâla
Sagol canim insallahÇok geçmiş olsun canım.Allah sağlık versin bugünler de geçecek merak etme.
Insallah canim sagolGeçmiş olsun canım sağlık her şeyin başı üzülme toparlarlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?