- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Başarılar canım. Allah zihin açıklığı versin stres yapma relax ol. Atanırsın insallahKızlar , öğretmen arkadaşlarim
Bende bi branş öğretmeni olarak yarın kpss gireceğim hamile duası kabul olur Allah im dogruluk ile yapmayı nasip etsin bana da.
İkinci çocuğumu da kpss stresı ile yıpratmak ve yipranmak istemiyorum.
Dua bekliyorum
Hayırlı geceler
Bence erken gibi biraz bekleyebilirsin canim 10 gun sonra gibi kesen gorunur ancak bence
Canım ben 5+1 de gittim sadece keseyi gördü 10 gün sonra kalp atışı için tekrar gideceğim 3 aydır folik asit kullanıyodum dr bana momvital diye bir vitamin verdi folik asit b12 ve d vitamini. Alttan ultrason için de korkma benim 2. Sinde alttan ultrason olmuştu bunda kese göründüğü için gerek kalmadı karından gördü Allah hayırlısıyla hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ultrason idrara sıkışık git canım.
Karından bakınca hiç sıkışık değilsin alttan bakalım dedi .
Eğer istemiyorsan vajinal istemiyorum de bi hafta sonra kontrol hakkında yine git.
Allah yardımcın olsun canım benim, inşallah seneye aynı öğretmenler odasında çocuklarımızı konuşuruz.Başarılar diliyorum sanaKızlar , öğretmen arkadaşlarim
Bende bi branş öğretmeni olarak yarın kpss gireceğim hamile duası kabul olur Allah im dogruluk ile yapmayı nasip etsin bana da.
Dua bekliyorum
Hayırlı geceler
Çok şükürMerhaba herkese. Ben de mart annesi olacağım insallah5haziran sat. Adet tarhimden 3 gun sonra kan testi 171 çıkmıştı. Ertesi gun doktora gittiğimde degeri dusuk buldu. Ertesi gün kan testi istedi. Kimyasal olabilir diş gebelik olabilir dedi çok üzüldüm. Değer 444e yükseldi şükür. Haftaya kontrole gel dedi. Insallah her şey yolunda gider
Hayır doktor gerek duymadı :/Dusuklerinın nedeni arastirildimi
yarın Kardesimde girecek, Rabbim bütün girecwklere hayırlı güzel haberler almayi nasip etsin insalllah Aminn!Kızlar , öğretmen arkadaşlarim
Dua bekliyorum
Hayırlı geceler
Bu testler sağlık ocağında yapılıyor mu?detayli kan tahlili yapiliyor. Vitaminler, kan degerleri, tiroit vs bakılıyor. Birde toksoplazma ve rubella testi sart
Toksoplazma ve rubella yapilmiyor dedi bana ebe. Ay sonuna devlet hastanesine randevu aldim bende. Bosuna ozelde yaptirmiyim. Ama zaten dikkat ediyorum. Et yumurta iyiyce pisecek, eller surekli yikanacak. Kedi kopek elle sevmem zaten huyum yok oyleBu testler sağlık ocağında yapılıyor mu?
Aslında bende dikkat ediyorum bu konulara , bende normalde özele gidiyorum ama cok masraflı gerçekten.Toksoplazma ve rubella yapilmiyor dedi bana ebe. Ay sonuna devlet hastanesine randevu aldim bende. Bosuna ozelde yaptirmiyim. Ama zaten dikkat ediyorum. Et yumurta iyiyce pisecek, eller surekli yikanacak. Kedi kopek elle sevmem zaten huyum yok oyle
Kizimda basta fütursuzca davrandim bu testleri ikili testi falan arada serum baglanmalar hep ozelde yaptirdim. Suan bir çocuğum daha var onu da dusunmek zorundayim. Hem acil bir durum olmasi halinde devlet hastanesinde de kaydimizin olmasi iyi birsey. Bayram sebebiyle randevu bulmakta zor. Semt polikliniğinde ancak buldum umarim yapilabilir testlerAslında bende dikkat ediyorum bu konulara , bende normalde özele gidiyorum ama cok masraflı gerçekten.
Benim daha önce dusuklerim olduğu için kendimi riske atmadım hani uğraşmamak içinde biraz.Ama muayene ücretlerine zaten ucuyo en basitinden bi beta hCG bile 30 40 tl olmus.Kizimda basta fütursuzca davrandim bu testleri ikili testi falan arada serum baglanmalar hep ozelde yaptirdim. Suan bir çocuğum daha var onu da dusunmek zorundayim. Hem acil bir durum olmasi halinde devlet hastanesinde de kaydimizin olmasi iyi birsey. Bayram sebebiyle randevu bulmakta zor. Semt polikliniğinde ancak buldum umarim yapilabilir testler
Kesinlikle gerekebilir hayat bu kayit olmasi iyidirBenim daha önce dusuklerim olduğu için kendimi riske atmadım hani uğraşmamak içinde biraz.Ama muayene ücretlerine zaten ucuyo en basitinden bi beta hCG bile 30 40 tl olmus.
Çok iyi etmişsin randevu alarak , bende hersey yolunda giderse arada gitmeyi düşünüyorum, hem dediğin gibi kaydımiz varsa da iyi bazı yerlerde.
Benim randevu tarihimde 22 TemmuzUcumuz 22 temmuzu bekliyoruz
Ucumuz ayni gun dinlicez kalpleri
Kaç haftalık sizinAaa ben de öğretmenim☺ 10 aydır denedik biz de evlat sahibi olmak için bir sorun da yoktu elle tutulur ama demekki en güzel zamanı beklemiş miniğim☺6 ay beraber olabilcez kuzularımızla☺
Bnde 23 Temmuz’da dinleyeceğim inşallahBenim randevu tarihimde 22 Temmuz
Kesemizi 5+1 de gördük, bugün tam 6 haftalık oldukKaç haftalık sizin
Kahverengi leke normal ama yakında bi hastane varsa git bence.Kızlar benden çok az kahve lekelenme geldi, endişelendim şuanda. Şimdi ailemin yanındayım ilk gittiğim doktorda başka şehirde. Ne yapmalıyım sizce?
Başarılar meslektaşımBaşarılar canım. Allah zihin açıklığı versin stres yapma relax ol. Atanırsın insallah
Kızlar , öğretmen arkadaşlarim
Dua bekliyorum
Hayırlı geceler
[/QUOTE
Başarılar meslektaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?