2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de öyle hiç dinlenmedim öğrendiğimden beri hep ayaktayım
Kızlar neden canınızın kıymetini bilmiyosunuz anlamadım ki nazınız geçsin biraz çevrenize eşinize kaynanaya valla benim olur da hamile haberimi öğrenirsem hiiiç de yormicam kendimi AA bu ne hem doğur sancı çek emzir büyüt hem böyle can çekiş öncesinde de

Aynisi bendede var kanda ve bogazda engeksiyon cikti bide basim catliyoo. Gece enaz 3-4 kere idrara sıkısk uyaniyorm crinone jelden heralde guzduz boyle degilim cnku. Uyu uyan basim agriyir artik
Gecmis olsun canım. İnsallah çabucak iyileşiriz.

Kızlar aranızda enox kan sulandirici igne kullanan var mi birde proluteks progesteron hormon ignesi ?doktor bu iğneleri ikisinin de gobekten vurmam gerektiğini söyledi fakat karnimda yer kalmadı ve aşırı yakan iğneler . ne zamana kadar kullanacagimi da bilmiyorum.. :/

Arkadaşlar son adet tarihim 11 hazirandı geçen günlerde test yapmıştım pozitif çıktı. Bugün biraz stresliydim üzüldüm kasık ağrım var ve iki damla kan geldi. Puan kasık ağrım var kan yok yarın doktora gideceğim böyle durumda olan oldu mu kan gelen oldu mu

Tam olarak kırmızı kan mı geldi yoksa pembemsi mi canım

Canım öyle olmuyor işte

Kan sulandiriciyi kullaniyorum
Benimde heryerim.morardi yer kalmadi aciyor hep. Progestan igneyi ben hastanede vurduyorum o insulin ucu gibi degil enjeksiyon lazim kendim vurulamam seninki farklimi bilemiyorum. Bildigim kadariyla enaz 10. Hafta arkadaslarimin bazilari 15. Haftada birakmis kan sulandiriciyida gerek varsa doguma kadar kullananlar var . suan bende bikmis durumdayim o ignelerden mafoldum. Ama yapcak bisey yok katlanicaz

Kırmızı geldi biraz lavaboa
Çok çok gelmediği sürece bi sorun yok diye biliyorum ablamdan yani yerleşmede embriyo kanama yapabilirmiş ama tabi en güzel cevabı dr verir canım sen üzülüp stres yapma ama hiçbirşey meleğinden önemli değildir elbet herşeyin çaresi bulunur skınıtılar geçer rabbim huzur versin gönlüne canım

Kızlar hamilelik belirtilerinde karın da acı yaşayanınız var mıydı ?
Çok tşk. Ederim az bişe geldi lavaboda rengini tam hatırlamıyorum. Üzüldüm biraz sinirli bi insanım eşimle tartıştım ondan. Başka kan gelmedi kasıklarım fena ağırıyor uyuyacağım şimdi doktora gideceğim inşallah bişe olmaz dua edin lütfen

Amin canım rabbim sağlıklı güzel haberler almanı nasip etsin yarın inşallah bizlere de güzel haberler ver inşallah gönlünü ferah tut ki bebişin de üzülmesin annesi üzgün diye

Hamile bir anne ve düşüncesiz bir kaynanayla ne yapmalıı canım keşke söyleseydin ağrım var diye anlayışsız mı ki kayınvaliden
sabah hava kotu kizim oksuruyor dedim. Kayinpederim aradigi icin agrim var diyemedim. Biz hazirligi yaptik siz gelin dediler ama esimden baska kimse mangala yardim etmedigi icin ben kizimin pesinde kosturdum kayinvalidem de hazirlik yapabildi. Diger gelenler oturup seyretti

Progestan ignesini sağlık ocağında yapyiriyordum araya hafta sonu girdi diye ben kendim yapmaya başladım. Büyük igne ucu ile enjektör e çekiyorum sonra küçük insülin ignesi gibi olanı takip öyle yapıyorum. Ama şimdiden çok kötü oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…