Üşütme yüzünden sistit olman olası ama bakkesin üşüttüm. İstanbul'dayım. Uzerime uzerime yagmur ciledi. İdrar yaparken canim aciyor
Haklısınız haklısınız işte saçma sapan vesveseler içindeyim ister istemez. Sakin olmaya çalışıyorum. Çok çok teşekkürler.Insallah yukselir canim sakin ol stres yasak tup bebekte bliyosn benimde tup bebek. Dua oku bol bol vakti zamani geldyse olmustur zaten insaaah
Benim biraz mide bulantım oluyor sadece
Senin de mi hic belirtin yok canim
cnm bi kac gundur giremiyordum gecmis olsun biliyorsun bende kirmizi bile geldi kahverengi hep var igne hemen keser merak etme sen tamam mi 2015 ekim annelerinde sende vardin o sendin galiba venorada da yazmistim kizimda da hep kanama olmustu o yuzden dinlen bol bol relas stres yapmaŞimdi geldim canım, doktor ultrasondan baktı bebeği gördü, bir sıkıntı gözükmüyor şimdilik bol bol dinlen dedi. Progeston iğne koruyacak inşallah bir durum olursa dedi ve kırmızıya döndüğü an kesinlikle gel dedi. Allah razı olsun sizden iyi ki varsınız
ayaginin altina yastik al uzan arada kalkabilirsin tabi tuvalette cok oturma kayisi ye ki tuvalette ıkınma olmasinkızlar bende sürekli uzaniyorum neredeyse çok korkuyorum bu defa da düşük olacak diye ama sürekli uzanmak iyi mi acaba?
Teşekkür ederim canım sağolasın, ama benim ilk hamileliğim karıştırdın galiba. Dün iğneyi yaptıktan sonra kesildi umarım bir daha gelmez. İnsanın işk hamileliği olunca çok acemi oluyor, 6 hafta boyunca hiç leke gelmedi dün gelince çok korktumcnm bi kac gundur giremiyordum gecmis olsun biliyorsun bende kirmizi bile geldi kahverengi hep var igne hemen keser merak etme sen tamam mi 2015 ekim annelerinde sende vardin o sendin galiba venorada da yazmistim kizimda da hep kanama olmustu o yuzden dinlen bol bol relas stres yapma
dün çok yatmadım oturddum da.ayaginin altina yastik al uzan arada kalkabilirsin tabi tuvalette cok oturma kayisi ye ki tuvalette ıkınma olmasin
psikolojik degil bebegin orada olabilir benim bebegim de solda ayni yerde agri ,genlesme ,batma hissediyorum dr a gidincede orayi gösteriyorum hemen keseyi buluyorSelam ,Ogleden sonra piknige ciktik. Kvler illa yapalim dedi. İstanbulda olanlar bilir eylul gibi hava soguk. Usudum, surekli oturdum yada kizimin peşinde kostum delircem sandim. Hem biliyor yeni hamile oldugumu, kizimda ilk 3 ay yatmak zorunda kaldigimi yine de illa yaptilar. Eve yeni girdik kizim uyudu da bende uzandim.
Birde imkansiz biliyorum ama karnimda solda biseyler hissediyorum sanki ben. Rahim kasilmasi, yada baglarin gerilmesidir muhtemelen. Cunku bebegi hissetmem imkansizgaliba psikolojim bozuldu, kasik agrim oldukça..
benim kanama varken de epilatorle aldim uzun degildi ama su ilk donemleri atlatayim ayda bi cagirmalarda yine agdaya kuafore giderimMerhaba arkadaşlar benimde nasipse ilk ultrasonum salı günü olacak.o gün alttanda bakabilir.ve şu kritik zamanlarda özel bölgenizi ne ile alıyorsunuz.ben normalde makine kullanıyorum ama bebeğe zararı olur diye korktum 7 haftalık kalp atışı durması sebebiyle düşüğm var sizce ne yapmalıyım.sizler neler yapıyorsunuz
benim kizimda kalca agrim coktu yurutmuyordu bile o yuzden telas yapma cnm sag kasik agriyorsa bebisin oradadir dr da dikkat et bebegi ultrasonda oraya bastirinca gorecektirKizlad kalca agrisi ceken var mi hamileyim 31 temmuzda nasipse kalp sesi duyulacak benim gb olan varsa yazabilir mi sag kasigim gece yatinca agriyor
Canım zaten sağlıklı olsunda tek onemli olan o degerim katlanır inş yarın tekrar baktırcamBenim 11. Gunde 1100lerde cikmisti masallah. Herkeste farkli olabliyor tabikide ben ikiz oldugunu dusunmuyorum cu ku daha yuksek cikan arkadaslarim oldu canim tabiki yinede nasib olabilirde :)
Hayirli olsun. Siz dr hatirlatin. İster muhtemelen. Rubella ve toksoplazma onemliGünaydın kızlar
Perşembe defa doktor randevum var.İlk defa gidicem kendim evde gebelik testi yaptiktan sonra.Sorum hangi doktordan hangi testleri istemeliyim kanda bakar yinede herhalde dimi?
Ultrason vs.Kan tahlili bakar mi yoksa bunlari ben mi demeliyim..hiçbirşey bilmiyorumİlk gebeliğim olacak Allah kismet ederse
Allah yardımcınız olsun inşallah görürsünüz bebeğinizikizlar bana da dua edin 2 hafta kanama dolayisiyle raporluydum yarin hem ise basliycam hem 16.00 da dr randevum var ins bebis gorulur ,kese en son buyumustu baya simdibebis gorme de sira bklm
Ayyy oyle mii ben ne zaman uzansam sag tarafim kalcama baski yapiyor dikkat ederim canimbenim kizimda kalca agrim coktu yurutmuyordu bile o yuzden telas yapma cnm sag kasik agriyorsa bebisin oradadir dr da dikkat et bebegi ultrasonda oraya bastirinca gorecektir
Inşallah görürsün canimkizlar bana da dua edin 2 hafta kanama dolayisiyle raporluydum yarin hem ise basliycam hem 16.00 da dr randevum var ins bebis gorulur ,kese en son buyumustu baya simdibebis gorme de sira bklm
9 mm idi gecen cars cnmInşallah görürsün canimkac mm di kesen kendimle karsilastiracam da ona göre doktora gideceğim hem çok sabırsızlanıyorum görmek icin hemde beklim de büyüsün diyorum nasil olacaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?