Hayırlısını dilemek ve Allah’a emanet olmaktan başka bir çaremiz yok. Kalbini ferah tutmaya çalışmalısın canım.Ben de geçen yaz kürtaj oldum gebelik ilerlemediği içinkalp atışını duymak konusu da beni tedirgin ediyor. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Ya vallahi sorma mazoşist gibi oldum surekli kan vereyim baksinlar degerime istiyorumİki kere kan verip artisi gördüysen bencede sakince beklesen benden daha fena ciktin kız. Sana gülüyorum ama bende boyleydim ilkte
Hep böyle geçmeyecek inşallah. Şu an 1. Trimester yani ilk 3 aylık dönemdeyiz. İkinci trimester yani 4. 5. Ve 6. Aylar çok daha rahat geçer geneldeBenim de bacaklar çok yorgun. Bir de gelip çakılı kalan baş ağrıları da cabası :)
Olsun neyse, artık itirazım yok ama böyle yorgun yorgun 9 ay nasıl geçer :)
Ben daha hic vermedim canım. Maşallah degerinde iyi cıkmıs. Bende salı vereyim diyorum. Sen bilirsin canım icin rahat etmezse stres olmaktansa ver rahatlaOh oh maşallahbenim de 2 gün gecikti canım salı kan vereyim diyorum eşim izin vermiyor kan kalmadi vere vere diyor. Cuma gunu betahcg 220 cikti adetten 1 once. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.. bende de uyku ve asiri istah var
3 aydan sonra biraz daha rahatlıyorsun canım. Güzel saglıklı bir hamilelik geciririz insallah. Bide bogaz enfeksiyonum var başımda catlıyorBenim de bacaklar çok yorgun. Bir de gelip çakılı kalan baş ağrıları da cabası :)
Olsun neyse, artık itirazım yok ama böyle yorgun yorgun 9 ay nasıl geçer :)
Insallah yukselir canim sakin ol stres yasak tup bebekte bliyosn benimde tup bebek. Dua oku bol bol vakti zamani geldyse olmustur zaten insaaahMerhaba. Ben de aranıza gelebilir miyim?
Tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlardanım.
4 temmuzda 2 embriyo ile transferim oldu. 9. Gün değerim 17.23 idi.
12. Gün de kan testi yaptırıp, sonucu alıp beni ara dedi doktorum. Şu an hem heyecan hem korku hepsi karışık bekliyorum. Yarın sabah umarım kanda beta hcg yükselmiş olur.
Aynisi bendede var kanda ve bogazda engeksiyon cikti bide basim catliyoo. Gece enaz 3-4 kere idrara sıkısk uyaniyorm crinone jelden heralde guzduz boyle degilim cnku. Uyu uyan basim agriyir artik3 aydan sonra biraz daha rahatlıyorsun canım. Güzel saglıklı bir hamilelik geciririz insallah. Bide bogaz enfeksiyonum var başımda catlıyor
Yaaa cok uzuldumKızlar gebeliğinizi kimseyle paylaştınız mı? Ben geçen yaz 9+3’te kürtaj oldum kalp atışı oluşmadığı için. Keseyi gördük diye paylaşmıştım bazı arkadaşlarım ve ailemle. Kaybedince tek tek açıklamak beni sürekli yeni baştan üzdübu defa çok korkuyorum o yüzden paylaşmak gelmiyor içimden. Siz de durum ne
Canım bol bol dinlen, istersen yarın bir doktora git. Ya da bulunduğun yerde bir kadın doğum hastanesi varsa onun aciline de gidebilirsin için rahat eder. Ama yerleşme kanaması olabilir muhtemelen adete yakın ya da adet gününde olduğunu duymuştumÖnce kahve rengi olmuş
Şimdi çok kırmızı degil ama wcye gitmeye korkuyorm
Bende kalp atışını gördüğümde söylemiştim herkese ama sonra malesef kalp atışı durdu ve çok üzülmüştüm.inşallah bu sefer sağlıkla ilerler bebişler.ve ben hala kimseye söylemedim sadece eşim ve ben biliyoruz.salı günü keseyi görmeye gidince kalp atışınıda duyarsak söylerim belkiKızlar gebeliğinizi kimseyle paylaştınız mı? Ben geçen yaz 9+3’te kürtaj oldum kalp atışı oluşmadığı için. Keseyi gördük diye paylaşmıştım bazı arkadaşlarım ve ailemle. Kaybedince tek tek açıklamak beni sürekli yeni baştan üzdübu defa çok korkuyorum o yüzden paylaşmak gelmiyor içimden. Siz de durum ne
Embriyonun gunu . hangi gun tutundugu. Vede bunye ile alakali bisey herkesin degerleri cok farkli kiminin 12. Gun 300 cikar kimin 5 bin yani burdan bile herkeste farkli cikabildjgini gorebiliyoruz onemli olan saglikli artmasi degerin baskalariyla kiyaslama canim cnku herkesin belirtiside birbriyle ayni olmuyor . insaallah guzel olur sonucun :)Bu arada benim beta hcg sonucum, 9. Günde 17.23, birçok arkadaşın gördüğüm kadarıyla baya yüksek değerleri korkmam mı gerek?
Bendende bazen turuncu gibi geliyor korkma ondan bisey olmaz jel kullananlardan geliyomus gelmeyen nadir. :) Evdeyim normal yasantima devam ediyorum sadece kendimi yormuyorum agir kaldirmiyorum belim agridikca hemen uzanip dinleniyorum onun disinda ignelere gidip geldikce yuruyorum biraz fazla yorulmadan .Canim kalp atisina kadar nasil vakit geciriyorsunuz bugun biraz kahve kil gibi bir tortu geldi jelle sende de oldu mu
ayy insaaah gercek olur o ruyalar mutlulul gozyaslari :)Şuanda hamileliğinin
Bende 22 sinde gidicemhepimiz aynı zamanlarda doğum yapıcaz kısmetse. Bende hala kalp atışını duyamadım. Hatta akşam rüyamda kalp atışını duydum ve ağladım. Okadar etkilenmişimki. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Simdi ben kalca agrisi baslado gece yatiyorim direk sag tarafim agriyorBendende bazen turuncu gibi geliyor korkma ondan bisey olmaz jel kullananlardan geliyomus gelmeyen nadir. :) Evdeyim normal yasantima devam ediyorum sadece kendimi yormuyorum agir kaldirmiyorum belim agridikca hemen uzanip dinleniyorum onun disinda ignelere gidip geldikce yuruyorum biraz fazla yorulmadan .
Benim ignelerden dolayo agriyor kalcam ama belimin kasigimin transferin ilk gununden beri sag tarafi agrir hep gecmiyor hicSimdi ben kalca agrisi baslado gece yatiyorim direk sag tarafim agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?