2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İki kere kan verip artisi gördüysen bencede sakince bekle sen benden daha fena ciktin kız. Sana gülüyorum ama bende boyleydim ilkte
Ya vallahi sorma mazoşist gibi oldum surekli kan vereyim baksinlar degerime istiyorum ben aslinda cok relax umursamaz bi tipim. Kendimi taniyamiyorum inanki

Benim de bacaklar çok yorgun. Bir de gelip çakılı kalan baş ağrıları da cabası :)
Olsun neyse, artık itirazım yok ama böyle yorgun yorgun 9 ay nasıl geçer :)
Hep böyle geçmeyecek inşallah. Şu an 1. Trimester yani ilk 3 aylık dönemdeyiz. İkinci trimester yani 4. 5. Ve 6. Aylar çok daha rahat geçer genelde

Ben daha hic vermedim canım. Maşallah degerinde iyi cıkmıs. Bende salı vereyim diyorum. Sen bilirsin canım icin rahat etmezse stres olmaktansa ver rahatla

Benim de bacaklar çok yorgun. Bir de gelip çakılı kalan baş ağrıları da cabası :)
Olsun neyse, artık itirazım yok ama böyle yorgun yorgun 9 ay nasıl geçer :)
3 aydan sonra biraz daha rahatlıyorsun canım. Güzel saglıklı bir hamilelik geciririz insallah. Bide bogaz enfeksiyonum var başımda catlıyor

Insallah yukselir canim sakin ol stres yasak tup bebekte bliyosn benimde tup bebek. Dua oku bol bol vakti zamani geldyse olmustur zaten insaaah

Kızlar gebeliğinizi kimseyle paylaştınız mı? Ben geçen yaz 9+3’te kürtaj oldum kalp atışı oluşmadığı için. Keseyi gördük diye paylaşmıştım bazı arkadaşlarım ve ailemle. Kaybedince tek tek açıklamak beni sürekli yeni baştan üzdü bu defa çok korkuyorum o yüzden paylaşmak gelmiyor içimden. Siz de durum ne

3 aydan sonra biraz daha rahatlıyorsun canım. Güzel saglıklı bir hamilelik geciririz insallah. Bide bogaz enfeksiyonum var başımda catlıyor
Aynisi bendede var kanda ve bogazda engeksiyon cikti bide basim catliyoo. Gece enaz 3-4 kere idrara sıkısk uyaniyorm crinone jelden heralde guzduz boyle degilim cnku. Uyu uyan basim agriyir artik

Kizlad kalca agrisi ceken var mi hamileyim 31 temmuzda nasipse kalp sesi duyulacak benim gb olan varsa yazabilir mi sag kasigim gece yatinca agriyor

Yaaa cok uzuldum rabbim bize bagislasin evlatlarimizi. Benim ailem esimjn ailesi ve benim bi yakin arkadasim biliyor suan baska bilen yok bayramda sorarlar elbet ogrenirler ozaman insaallah saglikla devam ederse gebeligim tabi.

Önce kahve rengi olmuş
Şimdi çok kırmızı degil ama wcye gitmeye korkuyorm
Canım bol bol dinlen, istersen yarın bir doktora git. Ya da bulunduğun yerde bir kadın doğum hastanesi varsa onun aciline de gidebilirsin için rahat eder. Ama yerleşme kanaması olabilir muhtemelen adete yakın ya da adet gününde olduğunu duymuştum

Bende kalp atışını gördüğümde söylemiştim herkese ama sonra malesef kalp atışı durdu ve çok üzülmüştüm.inşallah bu sefer sağlıkla ilerler bebişler.ve ben hala kimseye söylemedim sadece eşim ve ben biliyoruz.salı günü keseyi görmeye gidince kalp atışınıda duyarsak söylerim belki

Bu arada benim beta hcg sonucum, 9. Günde 17.23, birçok arkadaşın gördüğüm kadarıyla baya yüksek değerleri korkmam mı gerek?
Embriyonun gunu . hangi gun tutundugu. Vede bunye ile alakali bisey herkesin degerleri cok farkli kiminin 12. Gun 300 cikar kimin 5 bin yani burdan bile herkeste farkli cikabildjgini gorebiliyoruz onemli olan saglikli artmasi degerin baskalariyla kiyaslama canim cnku herkesin belirtiside birbriyle ayni olmuyor . insaallah guzel olur sonucun :)

Canim kalp atisina kadar nasil vakit geciriyorsunuz bugun biraz kahve kil gibi bir tortu geldi jelle sende de oldu mu
Bendende bazen turuncu gibi geliyor korkma ondan bisey olmaz jel kullananlardan geliyomus gelmeyen nadir. :) Evdeyim normal yasantima devam ediyorum sadece kendimi yormuyorum agir kaldirmiyorum belim agridikca hemen uzanip dinleniyorum onun disinda ignelere gidip geldikce yuruyorum biraz fazla yorulmadan .

ayy insaaah gercek olur o ruyalar mutlulul gozyaslari :)

Simdi ben kalca agrisi baslado gece yatiyorim direk sag tarafim agriyor

Kızlar bi şey sorcam. Sizde de ara ara adet sancisina benzer yakinmalar oluyor mu? 1 dk suruyor maksimum sonra geciyor ama surekli olmuyor

kızlaaar merhabalar bana da yardımcı olabilir misiniz meraktayım bat ım 19 temmuz bu sabah damla damla kahvemsi akıntım 1 saat sonrasında şeffaf akıntı içinde kılcal damar gibi ip ince kan geldi azıcık sonraki wc de pembemsi bi akıntı sonrası yok ama adet gibi özellikle sol tarafta sancı var yerleşme böyle bişeymi

Slm kızlr ben de yeni hamişim henüz görmedik kalp atışını Salı tekrar gideceğim.. inş görürüm . Bel ağrım oluyor arada sabah kalkınca da sersem gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…