Hayır yok. İlk heyecanla gittik sadece keseyi gördük. Sonra haftaya gel kalp atışına bakalım dedi. Ne sıklıkla gidiliyor bende pek bilmiyorum ilk gebeliğim Doktorum biraz takıntılı galibaBu kadar sık kontrole gitmenizin özel bir nedeni var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yok. İlk heyecanla gittik sadece keseyi gördük. Sonra haftaya gel kalp atışına bakalım dedi. Ne sıklıkla gidiliyor bende pek bilmiyorum ilk gebeliğim Doktorum biraz takıntılı galibaBu kadar sık kontrole gitmenizin özel bir nedeni var mı ?
Çanakkale de nerdesiniz :) bigaliyim bende istanbulda yaşıyorumBen de o 10 aylık sürecimde gitmiştim canım bana da 3 ay kullanım için bir folik asit vermişti başka bir doktor, o bu mayıs ayının sonu gibi bitmişti. Doktor gebeliği öğrendiğim zaman gittiğimde bana testler yaptı folik asitim 8küsür çıktı normalde düşük referans 4,6 gözüküyordu o yüzden mi vermedi bilemedim. Yaz sürecinde Çanakkale de doktora gidiyorum ama Eylül de Gaziantep’te başka bir doktora devam etcem bakalım ne olacak
Çanakkale merkezdeyiz, eşimin memleketi burası ama aslen Çan ilçesindenÇanakkale de nerdesiniz :) bigaliyim bende istanbulda yaşıyorum
Merkezde olmaniz hastane acisindan daha iyi. İlçeler de doktor sıkıntısı cok fazla malesefÇanakkale merkezdeyiz, eşimin memleketi burası ama aslen Çan ilçesinden
BENim de ilk ve ben de çok bilmiyorum hala adapte de olamadımHayır yok. İlk heyecanla gittik sadece keseyi gördük. Sonra haftaya gel kalp atışına bakalım dedi. Ne sıklıkla gidiliyor bende pek bilmiyorum ilk gebeliğim Doktorum biraz takıntılı galiba
Aynen ama merkezde sadece yaz dönemi için kalcaz aslında doktorumu da sevmiştim ama görev icabı yüzünden Gaziantep’e gitcez Eylül deMerkezde olmaniz hastane acisindan daha iyi. İlçeler de doktor sıkıntısı cok fazla malesef
Maşallah canım hayırlı olsun aynı gün gözüküyor bizim bebiş ler sağlıkşakucağımızaalalım inşallahmerhaba kızlar bugün sabah test yapıp hamile olduğumu öğrendim reglim 4 gün geçti
Zaten şuan kese cok minik oluyor olsa da. 6.haftadan sonra bebek ancak görülebiliyorBen henüz doktora gidemedim oğlumun hastane işlerinden fırsat bulamadım önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum inşallah her sey yolundadır
Siz boyle soyledikce bende merak ediyorum. Hic kanda vermedimKızlaar pazartesi regliye 5 kala 21.19 du değerim. Şimdi regliye 3 kala 87.1 çıktı. Çok mutluyum![]()
İdrar testini atsana canım. Adetin gecti mi?Siz boyle soyledikce bende merak ediyorum. Hic kanda vermedimacaba benim bu sefer erken dollenmemi oldu diye dusunuyorum. Kizim geç dollenme idi
Diyetisyenime gittim diyet degil saglikli beslenme programimiza devam edicem. Haftaya da gittikten sonra daha uzun aralikli gitmeye baslicam
tarihlerimiz çok yakın sanırımMerhaba ben de 2020 Mart annesiyim inş bugün doktora gittik ama keseyi göremedik hala . 1412 değerim sizler keseyi ne zaman gördünüz çok sabırsızım![]()
Gözün aydın canım darısı banaKızlar selam .. bende bugün gittim doktora kese göründü. ama kalp atışı için tarih söledi mi onu unuttummuhtemel doğacağı tarih benimle aynı olup kalp atışı için tarih alan var mı :)
Gözün aydın canım darısı banakaç betahcg ile gördün keseni?
Ben pazartesi keseyi gordum :) evdeki idrar testinde aninda belirdi kopkoyu oldu :)İdrar testini atsana canım. Adetin gecti mi?