2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Balık burcu olmaları dışında herşey mükemmel zaten :KK33:
Ben balik burclarindan hic hoslanmam heralde cok soyledim basima geldi buyuk konusmicakmisiz demekki . onun burcunuda severim ben . 22 sinden sonrasi sanirim koc burcuna geciyor. Bazi kisiler 41. Haftada dogum yapiyor benimde umidim var yine. Hayirli saglikli olsunda daha onemlisi o :)

• Beğen
Reactions: Eva
İlk gebeligi olup bilmeyen vardir belki. Toksoplazma ve rubella testleri yapilmasi gerekli. Çiğ et urunu yenmemeli. Hatta mumkunse ciplak elle ellenmemeli ve eller cok iyi yikanmali. Ayni sekilde cig kofte de riskli bu sebepten. Mayonezde çiğ yumurta olduğu için o da tuketilmemeli. Maydanoz, bitki çayları kullanılmamalı. Maydanoz söktürücü ozelligi sebebiyle dusuge sebebiyet verebilir. Hatta ben kekikte kullanmiyorum bu aralar.. aklima gelenler bunlar. Yine De beslenmeniz icin doktorunuza mutlaka danisin kizlar. Ben ilk gebeligimde yanlis beslendim ve 27 kg aldim 113ld dogum yaptim. Kizimsa bir turlu kg alamadi 2950 doğdu

İlk gebeligi olup bilmeyen vardir belki. Toksoplazma ve rubella testleri yapilmasi gerekli. Çiğ et urunu yenmemeli. Hatta mumkunse ciplak elle ellenmemeli ve eller cok iyi yikanmali. Ayni sekilde cig kofte de riskli bu sebepten. Mayonezde çiğ yumurta olduğu için o da tuketilmemeli. Maydanoz, bitki çayları kullanılmamalı. Maydanoz söktürücü ozelligi sebebiyle dusuge sebebiyet verebilir. Hatta ben kekikte kullanmiyorum bu aralar.. aklima gelenler bunlar. Yine De beslenmeniz icin doktorunuza mutlaka danisin kizlar. Ben ilk gebeligimde yanlis beslendim ve 27 kg aldim 113ld dogum yaptim. Kizimsa bir turlu kg alamadi 2950 doğdu
Ne guzel soylemissin. Evet kesinlik maydanoz dusuge neden oluyor hamileligin son donemlerinde de erken doguma neden oluyor

Zayif hamile kalanlar cok sanslisiniz yinede dikkatli kg alin :) ben 87 ile kaldim malesef. 101den 87ye dustum 3.5 ayda ama hamile kalinca durakladim mecburen
Ben ocak ayina kadar 72.5 kiloydum biraz diyet biraz grip olmustum istahsizlk derken 62.5 oldum 2 ay once bu kilodada hamile kaldim elhamdulillah. Simdi belki bulanti falan olursa belki bikac kilo veririm diye umit ediyorum saglikli besleniyorum zaten ara ogunleri falan ihmal etmiyorum

Ben balik burclarindan hic hoslanmam heralde cok soyledim basima geldi buyuk konusmicakmisiz demekki . onun burcunuda severim ben . 22 sinden sonrasi sanirim koc burcuna geciyor. Bazi kisiler 41. Haftada dogum yapiyor benimde umidim var yine. Hayirli saglikli olsunda daha onemlisi o :)
Bende büyük konusanlardanim malesef😋 58 kiloyum şuan..o bahsedilen testleri bizmi hatirlatmaliyiz..neden gerekli? Bilgilendirirmisiniz

Ne guzel soylemissin. Evet kesinlik maydanoz dusuge neden oluyor hamileligin son donemlerinde de erken doguma neden oluyor
Ilk aylar hurmada dusuge sebep olabiliyor yerseniz haftada veya iki haftada bir yiyiyin abartmadan ama son ay dogumu kolaylastirdigini biliyorum. Herkese fayda etmesede

Bende büyük konusanlardanim malesef😋 58 kiloyum şuan..o bahsedilen testleri bizmi hatirlatmaliyiz..neden gerekli? Bilgilendirirmisiniz
Bence saglik ocagina gebelik bildirimine gittiginizde sorun hemsirenize yada kadindogumcunuza onlar gerekli gereksiz oldugu hakkinda bilgi verirler . ben rubellayi falan daha tedaviye baslamadan once gecen sene yaptirmistim temiz cikmisti ama gebeyken degisiyomu bilmiyorum . kontrole gittigimde doktoruma konusurum gerek varmi yaptirmam icin diye.

• Beğen
Balık burcu olmaları dışında herşey mükemmel zaten :KK33:
Ben çok duygusalimdir..Kendim gibi olmasini hic istememisimdir ama Balik burclarınında duygusal olduğunu okumuştum 😔😔
Tabi erken yada geç doğum durumlarinda koç yada kova olabilir😬😁
Sağlıklı olsunlar da inşallah🙏🙏

• Beğen
bilgiler için sağol canım benimde düşük tehlikem oldugu için böyle şeyleri bilmek güzel

Back
X