2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende ilk hamileligimde yemistim duyunca hemen biraktim bitki caylari da oyle canim onlari da icme bazilaei rahimde kasilmalara neden olabiliyormus😊
Bitki çayları ile zaten çok aram yoktu, bir ıhlamuru severim onu da kışın severim☺️☺️ Yaa ne güzel bir evladınız var bir de kardeş geliyor öyle mi sizin☺️

Sanki cogunluk ikinci bebek bekliyor gibi :)
Bende disaridan geldim yine gezindik biraz hemen kasiklarim agriyor geciyor. Birde bende kabızlık var, arada kanama oluyordu. Bugun yine kanama oldu inşallah o sebeptendir. Ayni seyleri yaşamak istemiyorum çünkü :(

Kendiside yenmemeli. Suyu asla ama asla icilmemeli zaten
Ben ilk gebeligimde etten tiksindim. 2 yil oldu hâla balik fazla yiyemiyodum. Mecbur hap kullanmistim
Maydonoz artık benden uzak olsun o halde☺️ Ben sadece tavuk yiyorum ama kırmızı ete biraz biraz başlıyorum gibi, balık ihtimalini veremiyorum kendime hiç:( doktora bu durumu anlatayım olmadı dediğiniz gibi hapla veya vitaminle bu eksikliği kapatmaya çalışırız☺️

Maydonoz artık benden uzak olsun o halde☺️ Ben sadece tavuk yiyorum ama kırmızı ete biraz biraz başlıyorum gibi, balık ihtimalini veremiyorum kendime hiç:( doktora bu durumu anlatayım olmadı dediğiniz gibi hapla veya vitaminle bu eksikliği kapatmaya çalışırız☺️
Ben eti de ancak kofte olarak yiyebiliyordum. Tavuk pek yemem normalde de. Hormonlu çünkü :/
Hatta annem ne zaman ona yemege gitsek firinda kofte yapardi.
Sulu yemek falan et yiyemezdim

Ben eti de ancak kofte olarak yiyebiliyordum. Tavuk pek yemem normalde de. Hormonlu çünkü :/
Hatta annem ne zaman ona yemege gitsek firinda kofte yapardi.
Sulu yemek falan et yiyemezdim
Evet, hormonsuz tavuk nasıl bulcaz :( büyük bir şehirde yaşayınca doğal olan herşeyden uzak gibi yaşıyoruz sanki😣 ama doğal süt alacağım bir yer bulmalıyım, yoğurdu çook seviyorum ama hazır yoğurt yememeliyiz

Merhaba ben de Allah nasip ederde bebegimin kalp sesini duyarsam anne olucam 💗 rabbim saglikla hepimizin evladini kucagimiza almak nasip olsun ilk hamileligim benim gibi kese ve kalp atisi bekleyenler nasil geciriyorsunuz vakit brn hep evdeyim bir sabahlari yuruyus yapip geliyorim
Hayirli olsun insaallah canim bende bekliyorum. Ben aksamlari igneye gidiyorum donuste 15 dakika kadar yuruyorum okadar gun icinde normal gunluk yasantima devam sadece agir seyler yapmiyorum.

Hayirli olsun insaallah canim bende bekliyorum. Ben aksamlari igneye gidiyorum donuste 15 dakika kadar yuruyorum okadar gun icinde normal gunluk yasantima devam sadece agir seyler yapmiyorum.
Canim bende senin gb yuruyorim normal de hep uzanir vaziyette yatiyorim sende yerlesme kanamasi oldu mu sag kasigim da sanki baski var

Sanki cogunluk ikinci bebek bekliyor gibi :)
Bende disaridan geldim yine gezindik biraz hemen kasiklarim agriyor geciyor. Birde bende kabızlık var, arada kanama oluyordu. Bugun yine kanama oldu inşallah o sebeptendir. Ayni seyleri yaşamak istemiyorum çünkü :KK43:
Aslinda kanaman varsa dinlenmen gezmemen daha iyi olur senin icin canim

Evet, hormonsuz tavuk nasıl bulcaz :( büyük bir şehirde yaşayınca doğal olan herşeyden uzak gibi yaşıyoruz sanki😣 ama doğal süt alacağım bir yer bulmalıyım, yoğurdu çook seviyorum ama hazır yoğurt yememeliyiz
Aksine hamilelikte acik sut alinmamasi tavsiye ediliyor. Günlük sut pastorize olanlardan yogurt mayalayabilirsin. Ben artik pastorize sut ve yogurda gectim

Evet, hormonsuz tavuk nasıl bulcaz :KK43: büyük bir şehirde yaşayınca doğal olan herşeyden uzak gibi yaşıyoruz sanki😣 ama doğal süt alacağım bir yer bulmalıyım, yoğurdu çook seviyorum ama hazır yoğurt yememeliyiz
Ben kendim yapiyorum yogurdu hergun yiyorum duzenli cunku. Ama tavuk konusunda bilemedm :)

Back
X