- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Zaten çok da sevmem yemeyim ben tavuğu yaBen kendim yapiyorum yogurdu hergun yiyorum duzenli cunku. Ama tavuk konusunda bilemedm :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten çok da sevmem yemeyim ben tavuğu yaBen kendim yapiyorum yogurdu hergun yiyorum duzenli cunku. Ama tavuk konusunda bilemedm :)
Yok olmadi canim elhamdulillah hic kanama. Olmasinda insaallah . benimde sag kasigim belim cok agriyor aksam 15 dk yurudukten sonra ble hemen dinleniyorum yatiyorumCanim bende senin gb yuruyorim normal de hep uzanir vaziyette yatiyorim sende yerlesme kanamasi oldu mu sag kasigim da sanki baski var
Crinone jel kullanıyorum. Günde bir tane. Herkeste yapmıyormuş ama özellikle adet öncesi şişkinlik yaşayan kişilerde oluyormuşProgesteron odem yapiyomu. Bende kullaniyorum progesteron .nezamandir kullaniyosun hangi ilaclar birde isim olarak.
Benim de ayni yanliz bende cok az siyah tortu oldu bu sabah sag kasigim icten ice agriyor rabbim tez zaman da 3 5 ayi atlatalimYok olmadi canim elhamdulillah hic kanama. Olmasinda insaallah . benimde sag kasigim belim cok agriyor aksam 15 dk yurudukten sonra ble hemen dinleniyorum yatiyorum
Çok fazla miktarlarda maydonoz ve suyu zararlı. Yemeklerin içinden ayıklayacak kadar hassas olmaya gerek yokMaydonozun suyunu mu içmemeliyiz yoksa kendisini de mi yememeliyiz kızlar?
Kahverengi tortu normal ama neden rengi siyah oldu acaba? Kanaman oldu mu hiç?Kizlar sabah crinone jel yaptiktan sonra az siyah bir tortu geldi normal mi sizde de oluyor mu
Hayir olmadi hic siyah tortu oldu cok az o da crinone jel ciktiKahverengi tortu normal ama neden rengi siyah oldu acaba? Kanaman oldu mu hiç?
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinÇok fazla miktarlarda maydonoz ve suyu zararlı. Yemeklerin içinden ayıklayacak kadar hassas olmaya gerek yok![]()
Rica ederim. İlk gebeliğimde aklıma gelen herşeyi araştırmış, doktoruma sormuştum. Aradan fazla zaman geçmeyincede unutulmuyor.Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için❤
Ben vejeteryan gibi bişeyimhiç balık yemedim bu yaşıma kadar yerken düşününce bile midem bulanıyor
yavrum için yemeliyim biliyorum ama nasıl başarcam
![]()
Ben vitamin olarak sadece saglik ocaginin verdigini kullanmistim 3.aydan sonra decavit ismi
Tamam canım çok sağolun hiç bilmiyordum yedim bile hatta salatadaAma artık uzak dururum kesinlikle
2. Hamileliğiniz demekki ne kadar güzelRica ederim. İlk gebeliğimde aklıma gelen herşeyi araştırmış, doktoruma sormuştum. Aradan fazla zaman geçmeyincede unutulmuyor.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Evet ilk olduğu için çok şey öğrenmemiz lazım. Sağolun buradaki herkes çok yardımcı oluyor Allah razı olsunSuyu kesinlikle zarar verir ödem sökme özelliği var düşük sebep olur .
Ama bir Dr avuç dolusu yemediğimiz sürece sıkıntı yok demişti.
Tabi yine ilk gebelik kafana takılan her şey ı Dr sor.
Ben eti de ancak kofte olarak yiyebiliyordum. Tavuk pek yemem normalde de. Hormonlu çünkü :/
Hatta annem ne zaman ona yemege gitsek firinda kofte yapardi.
Sulu yemek falan et yiyemezdim
Transfer tarihin ne zaman canim.benimde tup bebekSlm kızlar. Bugün hamile olduğu mu öğrendim. Tup bebekti.11 gün bugün nisan diye hesapladım ama tam bilemedim mart da olabilir
Anladm canimCrinone jel kullanıyorum. Günde bir tane. Herkeste yapmıyormuş ama özellikle adet öncesi şişkinlik yaşayan kişilerde oluyormuş
Evet, hormonsuz tavuk nasıl bulcazbüyük bir şehirde yaşayınca doğal olan herşeyden uzak gibi yaşıyoruz sanki
ama doğal süt alacağım bir yer bulmalıyım, yoğurdu çook seviyorum ama hazır yoğurt yememeliyiz